Wij bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van winkeluitrusting en winkelinrichting. Begin met een aparte lamellenwand of juist met een klassieke perfowand. Maak ze tot een perfect verkooppunt met de juiste accessoires en aanvullingen uit ons uitgebreide assortiment.

In deze categorie vindt u velerlei mogelijkheden om uw winkel, kantoor of showroom naar wens in te richten. Daarnaast bieden wij u, zoals genoemd, vele accessoires en passende aanvullingen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan o.a. logomatten, afvalbakken, paraplustandaards en garderobe-standaards.

Meer lezen »

  1. 1 VAN 10

Complete winkel oplossingen

Begin met een lamellenwand of een perfowand en breng uw winkelpresentatie met ons materiaal tot leven. Alles voor de inrichting van uw verkoopvloer of kantoor vindt u in deze artikelgroepen. Wij bieden diverse complete displays en stellingen voor winkel- en kantoorinrichting. Neem bijvoorbeeld onze lamellenwandsystemen. Een lamellenwand bestaat uit lange kunststof profielen met groeven. Hierin kunnen accessoires worden gehangen. Met de passende profielen en accessoires zijn de mogelijkheden eindeloos!

Met het plugsysteem „Construct” bijvoorbeeld, bouwt u uw eigen frame met behulp van losse onderdelen. Of kies juist voor de complete oplossingen van dit plugsysteem. Door de universele vorm van dit vierkantprofiel zijn er talloze mogelijkheden. In ons assortiment vindt u onder andere paskamers, schrijfborden en garderobes. Ook onze perfowanden zijn een veel gebruikt basisartikel in de winkelinrichting. Deze wanden bestaan uit geperforeerde platen waar bijvoorbeeld perfohaken of andere accessoires in gestoken kunnen worden. Maak bijvoorbeeld ook gebruik van onze stortmanden en graaimanden.

 

Etalage inrichten

Uw etalage inrichten is belangrijk voor de uitstraling van uw winkel. Of u nu een kledingwinkel of elektronicazaak heeft, het inrichten van een etalage is altijd een goed idee. De etalage is het eerste wat uw potentiële klanten zien, waardoor dit een goed visitekaartje moet zijn. Als u uw etalage wilt inrichten, zijn wij een goede partner voor u! Wij hebben kant-en-klare etalageconcepten, maar u kunt ook helemaal bij het begin beginnen met etalage inrichten. Met bijvoorbeeld onze EasyCubes kunt u steeds weer variëren met de inrichting van uw etalage. Ook onze rolbanners helpen u met het tonen van de juiste boodschap in uw vitrine.


Kledingwinkel inrichten

Maak voor uw winkel gebruik van onze confectiestandaards, kledingmaatringen en passpiegels. Wij bieden een uitgebreid scala aan speciaal ontworpen displays voor de kledingbranche. Kijk hiervoor in de categorie confectiestandaards. Voor winkelpresentatie materiaal bent u bij ons aan het goede adres!

Vitrines in elke soort

Naast de stellingen en displays hebben wij ook vitrines. Vitrines zijn de ideale glazen kasten om uw producten in te presenteren.
Vooral bij waardevolle producten wordt hier vaak gebruik van gemaakt. Naast retailers maken ook musea en showrooms veel gebruik van vitrines. Wij bieden een assortiment met verschillende vormen, kleuren en hoogtes.
Sommige vitrines kunnen optioneel worden voorzien van verlichting. Kijk in de artikelgroep 'vitrines' voor een uitgebreid overzicht van alle soorten.


Beschrijfbare borden en presentatieborden

In deze categorie vindt u krijt- en planborden, whiteboards en presentatieborden.
Als producent van borden bieden wij naast de beschrijfbare borden ook vele andere borden aan, zoals firmaborden, deurborden, logoborden en wegwijsborden. Kijk hiervoor in de categorieën buitenreclame of organisatie en veiligheid.

buitenreclame
Kategoriebanner_Winkelinrichting

Inrichting bij binnenkomst

Maak bij de entree o.a. gebruik van onze afvalbakken, asbakken, logomatten, paraplu- garderobe-standaards. Al deze producten vindt u in ons uitgebreide assortiment! Bij ons kunt u makkelijk winkelpresentatie materiaal bestellen. Heeft u andere wensen op het gebied van winkelpresentatie materiaal? Wij beschikken over een eigen productie, waardoor wij uw wensen in vervulling kunnen laten gaan. Denk hierbij aan het ontwerpen en produceren van winkelpresentatie materiaal of het bedrukken van producten met uw eigen logo.Heeft u vragen over één of meer van onze artikelen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar verkoop@vkf-renzel.nl.
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven