Wij bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van winkeluitrusting en winkelinrichting. Begin met een aparte lamellenwand of juist met een klassieke perfowand. Maak ze tot een perfect verkooppunt met de juiste accessoires en aanvullingen uit ons uitgebreide assortiment.

In deze categorie vind je genoeg mogelijkheden om jouw winkel, kantoor of showroom naar wens in te richten. Daarnaast bieden wij jou, zoals genoemd, vele accessoires en passende aanvullingen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan o.a. logomatten, afvalbakken, paraplustandaards en garderobe-standaards.
Sluiten
Filter en sorteer

Klantenbinding door ideale winkelinrichting

De eerste indruk telt! De ontwikkeling van klantenbinding vereist een perfect op elkaar afgestemde combinatie van winkelinrichting, vriendelijk personeel en een optimaal aanbod van goederen. Wij bieden modulaire, moderne en uitnodigende uitrusting voor een winkel die volgens jouw wensen is ingericht.

Richt jouw winkel in volgens moderne criteria. Profiteer van onze service en ondersteuning en van onze jarenlange ervaring. Met onze hulp creëer je snel een uitnodigende winkel.
 

Winkelinrichting voor alle winkelformaten

Ongeacht of je een grote winkelketen wil inrichten of een kleine, exclusieve winkel. Naast het assortiment is ook de winkelinrichting altijd doorslaggevend voor het winkelplezier van de klant. Het heeft dus ook een invloed op de koopbeslissing van de klant.

Het koopgedrag van klanten wordt op verschillende manieren bepaald door de winkelinrichting. Een aantrekkelijk etalagedesign zet voorbijgangers om in potentiële kopers. Strategisch geplaatste schappen en een goed doordachte schapindeling beïnvloeden het looppad van de klant. Een goed uitgeruste kassaruimte zorgt voor een aangename winkelsfeer tot het einde.

Bij ons vind je lamellenwandsystemen, stellingen, perfowanden, EasyCubes en vitrines waarmee je jouw waren exclusief en vooral flexibel kunt presenteren. Aangevuld met aantrekkelijke vloerreclame, winkelmandjes en infoborden creëer je een ideale omgeving in jouw verkoopruimte.

Begin met een veelzijdig schappensysteem. Met extra verdelers, aantrekkelijke verlichting en exclusieve productdisplays kun je ervoor zorgen dat jouw producten zorgvuldig worden gepresenteerd. Creëer ten slotte een perfecte verkoopruimte met behulp van bijpassende accessoires.

Heb een directe invloed op het koopgedrag van jouw klanten. Je vindt alles wat je nodig hebt in deze categorie.

Winkelinrichtingen met een systeem

Complete winkelinrichtingen met een systeem zijn hierbij een enorme hulp. Met deze praktische systemen kan de winkelinrichting niet alleen flexibel aan jouw behoeften worden aangepast. Het kan ook gemakkelijk en zonder veel moeite worden vervangen. Bovendien zorgen de systemen voor een uniform en samenhangend uiterlijk.

VKF Renzel kan jou verschillende systemen aanbieden om jouw winkel of bedrijf in te richten.

Het FlexiSlot® lamellenwandsysteem, verkrijgbaar in verschillende kleuren, is er daar één van. De fraai gevormde lamellenwanden kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd of als ruimteverdeler worden gebruikt. De bijpassende winkelaccessoires voor het FlexiSlot® systeem maken het systeem geschikt voor elk type product.

Houders, haken of displays die op verschillende manieren op de lamellenwand kunnen worden geplaatst, zorgen ervoor dat producten op verschillende hoogtes kunnen worden gepresenteerd. De eenvoudige bediening en de enorme flexibiliteit van het systeem zorgen voor een comfortabele en eenvoudige opstelling. Het resultaat is een winkelinrichting geheel naar jouw wensen.

Wil je een klassieke winkelinrichting met schappen van Tego metaal? Met geperforeerde wandsteunen heb je een grote flexibiliteit bij het ontwerpen van dit schapsysteem. Perfowandhaken presenteren jouw producten op de juiste hoogte en manier. Uitgerust met pendelclips kan de beprijzing ook plaatsvinden vlakbij het product.

Met behulp van de juiste accessoires kan het schapsysteem worden gebruikt om een duidelijke verkoopruimte te creëren. Door de veranderlijkheid van de systemen blijf je vrij om de winkel opnieuw in te richten. Aanbiedingen en speciale acties versterkt je door snelle veranderingen in de schikking van de rekken.

Vakkundige hulp van een gespecialiseerde adviseur

Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw winkel? Wij staan aan jouw zijde met 35 jaar ervaring in verkoopbevordering. Wij adviseren jou vakkundig en kosteloos over de juiste winkelinrichting voor jouw persoonlijke verkoopruimte.

Wij geven jou tips en trucs en vertellen je hoe jij het klantvriendelijke effect van jouw winkelruimte kunt versterken met de juiste winkelaccessoires. Met een goed geplande en doordachte winkelinrichting, vriendelijk personeel en een passend assortiment is klantenbinding een natuurlijke ontwikkeling.

Neem contact met ons op!

Bekijk onze contactmogelijkheden
Menu sluiten
Naar boven