Onze palletbekleding geeft uw verkooppunt vorm en bedekt pallets. Bedrukt met uw slogan wordt de bekleding ook een aantrekkelijke reclamedragers.
 
Sluiten
Filter en sorteer

Aantrekkelijke presentatie van goederen

Pallets zijn zeer populaire logistieke hulpmiddelen. Ze worden niet alleen in het magazijn van een bedrijf gebruikt, maar vaak ook in de verkoopruimte.

Vooral in het geval van koopwaar is het vaak zinvol de goederen direct op een pallet te presenteren. Dit kan zowel om logistieke redenen als om redenen van tijdsbesparing worden gedaan. Als er geen plaats is op het schap, kan een pallet snel dienen als extra productdrager. Dit voorkomt ook onnodig opslagwerk. 

In de buitenruimte van een doe-het-zelfzaak of een benzinestation kan de klant gewend zijn aan de pallet als display voor goederen. Maar in een supermarkt of elektronicawinkel kan de robuuste buitenkant van de pallet gemakkelijk de winkelsfeer beïnvloeden.

Een aangename koopsfeer en een uitstalling van goederen op pallets kunnen echter gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd. De pallets kunnen snel worden verborgen onder palletbekleding, zoals een pallethoes of achter een banderol. Op die manier zijn zelfs vuile of kapotte Euro-pallets geen probleem voor de sfeer in uw winkel.

Uw pallets buiten afdekken

Het doel van elke onderneming is een aangename en aantrekkelijke winkelsfeer voor haar klanten te creëren. In ons assortiment kunt u veel verschillende mogelijkheden ontdekken. Onze producten dekken de pallets zorgvuldig af en zorgen voor een mooie en schone sfeer in de winkel.

De presentatie van uw koopwaar vindt zowel binnen als buiten plaats. Er zijn ook weerbestendige hoezen voor pallets. Zo zijn bijvoorbeeld artikelen van kwintet plaatstaal of kunststof geschikt voor gebruik buitenshuis.

Onze banderollen of afdekplaten van polyester en golfkarton zijn bijzonder geschikt voor gebruik binnenshuis. Een band bedekt de zijopening van de pallet. De producten kunnen zoals gewoonlijk op de houten latten worden gestapeld. De afdekkingen doen ook de gewoonlijk vuile of versplinterde oppervlakken van de pallets verdwijnen. 


Pallets op de optimale hoogte

Het is geen geheim meer dat klanten het liefst artikelen kiezen op ooghoogte. Pallets zelf hebben een zeer geringe hoogte van 144 mm. Afhankelijk van hoe de pallets gestapeld zijn, kunnen goederen zich in een zeer lage grijpzone bevinden. Natuurlijk wilt u uw goederen zo mogelijk op ooghoogte aanbieden. Daarom hebben we ook palletframes in ons assortiment.

Het palletframe is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo kunt u goederen van verschillende afmetingen of verschillende stapelhoogten altijd op de optimale ooghoogte uitstallen. Een aantrekkelijke presentatietafel is in een handomdraai gemaakt.
U kunt ook de pallet uitrusten met een hoes of een banderol. Met een waterdichte hoes kan de tafel ook buiten worden gebruikt.


Palletbekleding bedrukken

Wij bieden exclusieve bedrukkingen aan op de meeste van de hierboven getoonde producten. Met reclameslogans of speciaal drukwerk kunt u de aandacht vestigen op speciale aanbiedingen of reclameboodschappen. Creëer een unieke winkelsfeer door te drukken op pallethoezen, banderollen en hoezen. En maak zo goed mogelijk gebruik van de bestaande advertentieruimte. Wij geven u graag uitgebreid advies.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven