Stel uw producten tentoon in een van onze vitrinekasten voor in de winkel. In ons assortiment hebben we allerlei soorten vitrines. Maatwerk is ook zeker mogelijk. Informeer naar de opties!

Zet in uw winkel een vitrine en u presenteert op een glasheldere manier uw assortiment. Of het nu met of zonder verlichting is, of het nu een volledig glazen vitrine, profielvitrine, toonbank- of tafelvitrine of als glazen wand of transparante roomdivider is. De vitrine is een geweldige manier om uw goederen professioneel te presenteren. Ze voegen waarde toe aan de producten en richten zich daarop.
Sluiten
Filter en sorteer

Vitrine voor uw reclame

Vitrines voor uw reclame zijn het perfecte middel om uw producten tentoon te stellen. Ze zijn verkrijgbaar om op te hangen of als decoratieve staande vitrines die volledig van glas zijn. Het toepassingsgebied kan natuurlijk sterk variëren: de wandvitrine dient als informatiebron voor bijvoorbeeld een gemeentehuis of openbaar gebouw. Restaurants gebruiken vaak klassieke vitrines voor het menu-overzicht.

Vrijstaande glazen vitrines daarentegen worden vaak gebruikt in musea, banken, juweliers en andere winkels. Er zijn veel verschillende toepassingsgebieden voor vitrines en vitrines van glas in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen, zowel buiten als binnen. Naast een groot assortiment glazen vitrines en profielvitrines vindt u in ons online aanbod ook diverse bijzondere vitrines zoals toonbankvitrines, koelvitrines of ronde en ovale vitrines.

Maak met een vitrinekast uw winkelinrichting compleet door te kiezen voor de subtiele manier waarop deze uw producten of werk tentoon stellen.

Moderne vitrines in alle uitvoeringen

Door onze jarenlange ervaring weten we precies dat vitrines aan bijzonder hoge eisen moeten voldoen. Daarom bieden wij u hoogwaardige vitrines die naast hun functie en design ook overtuigen door hun kwaliteit. Bent u op zoek naar een wandvitrine, dan zou vitrine „FSK“ bijvoorbeeld het juiste model voor u kunnen zijn: met een diepte van slechts 30 mm is deze platte vitrine ideaal voor het presenteren van informatie.
Wilt u de aandacht van klanten trekken, maar bent u ook gewoon op zoek naar een decoratieve glazen vitrine voor uw winkel? Dan kan de glazen vitrine „Juno“ een goed model zijn voor uw verkoop- of tentoonstellingsruimte. Deze volledig glazen vitrine met gekleurde voet is de perfecte presentatieruimte voor producten en informatie.
Of u kunt kiezen voor de vitrine „Square“, die niet alleen indruk maakt door zijn vorm, maar ook door zijn extra functie: naast vier in hoogte verstelbare poten zorgt de LED-vloerverlichting voor prachtige lichteffecten. De verschillende decoratieve vitrines dragen bij aan een bijzonder mooie ambiance.

Vitrines voor elk toepassingsgebied

In onze online shop vindt u een gevarieerd aanbod aan vitrines in verschillende soorten en maten. Maak kennis met onze verschillende modellen vitrines, wand- en hangvitrines, geheel glazen vitrines, hangvitrines, profielvitrines, koelvitrines, toonbankvitrines of diverse zelfbouwvitrines die u individueel kunt uitbreiden.

Maak kennis met onze producten en kies uw favoriet. Of het nu gaat om een ​​museum of beurs, detailhandel of industrie, of het nu een stad, gemeente of vereniging is: bij de aankoop van vitrines kunt u vertrouwen op onze expertise en jarenlange ervaring!
 

Zelfbouwvitrines

In ons assortiment hebben we verscheidene zelfbouwvitrines. Deze kunt u geheel naar wens opbouwen. Naast onze standaard zelfbouwvitrines vindt u ook de onderdelen hiervan in onze webshop. Dit kan ideaal zijn wanneer u uw assortiment uitbreidt en het een mooie plek wilt geven. We hebben glasplaten, verbinders en deurtjes om uw zelfbouwvitrine compleet te maken.

Vitrines op maat

Wij leveren graag vitrines geheel volgens uw eigen wensen. Of het nu gaat om glazen vitrines, profielvitrines, toonbankvitrines, tafelvitrines of vitrines met LED verlichting. De profielen kunnen indien gewenst in een RAL-kleur worden gelakt. Bijna iedere gewenste maatvoering is mogelijk.

Wij hebben eveneens de mogelijkheid om met verschillende houtdecors, spiegelrugwanden, magneetwanden of perfo-rugwanden te werken. Neem telefonisch contact met ons op of mail uw schetsen door. Wij maken graag een offerte voor u!

Bel ons!

Menu sluiten
Naar boven