Door gebruik te maken van vitrines kunt u uw items uitstekend presenteren.
In ons assortiment vindt u een breed scala aan vitrines, zowel profiel- als glasvitrines, wandvitrines of vitrinekasten.
Met of zonder verlichting.

Meer lezen »

Professionele presentatie

Een vitrine is een geweldige manier voor een professionele presentatie van uw goederen. In een vitrine komen uw items pas echt tot hun recht. Een deel van onze vitrines kunnen worden uitgerust met verlichting.

Kwaliteit made in Germany!

Al onze vitrines worden ongemonteerd geleverd. Deze vitrines zijn eenvoudig in elkaar te zetten dankzij de bijgeleverde handleiding. Alle glasdelen zijn van ESG-veiligheidsglas geproduceerd.

Vitrine op maat!

Wij leveren graag vitrines geheel volgens uw eigen wensen. Of het nu gaat om glazen vitrines, profielvitrines, toonbankvitrines, tafelvitrines of vitrines met LED verlchting. De profielen kunnen indien gewenst in een RAL-kleur worden gelakt. Bijna iedere gewenste maatvoering is mogelijk. Wij hebben eveneens de mogelijkheid om met verschillende houtdecors, spiegelrugwanden, magneetwanden of perfo-rugwanden te werken. Neem telefonisch contact met ons op of mail uw schetsen door. Wij maken graag een offerte voor u!

U kunt uw vraag sturen naar: verkoop@vkf-renzel.nl

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven