VKF Renzel Duitsland

Bedrijfsprofiel


Algemene informatie over VKF Renzel

30

vestigingen wereldwijd

35

jaar ervaring

25000

producten in de webshop

Competent door ervaring in de verkoopbevordering

VKF Renzel heeft 35 jaar ervaring/expertise over de volle breedte van de verkoopbevordering. Wij staan voor betrouwbaarheid, continuïteit, innovatie, creativiteit en flexibiliteit. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing om jouw verkoop te bevorderen.

Tegenwoordig beslaat het werkgebied van onze ondernemersgroep al meer dan 100.000 m². In 2021 genereerde de VKF Renzel Group met een team van ongeveer 885 werknemers een omzet van meer dan 110 miljoen euro wereldwijd.
 

Verkoopadviezen in onze webshop, in onze catalogi en op beurzen

Wij brengen jaarlijks een catalogus uit met inmiddels méér dan 25.000 producten, waaronder zo'n beetje alles voor de inrichting van jouw winkel, bedrijfsruimte, showroom of beursstand, belettering, POS materialen en nog heel veel meer. Deze hoofdcatalogus wordt momenteel in 17 landen en in evenzovele talen uitgebracht. Bovendien verschijnen er jaarlijks doorgaans nog speciale thema-catalogi. Ook zijn we elk jaar zowel nationaal als internationaal te vinden op de meeste toonaangevende beurzen in onze branche.

Meer dan 30 online webshops in 18 verschillende talen en andere informatieplatforms zorgen voor optimale bestel- en informatiemogelijkheden voor klanten over de hele wereld.

Voor een individueel en persoonlijk advies zijn we binnen de VKF Renzel Group voorzien van meer dan 100 sales-consultants.
Je kunt telefonisch, maar ook via een Live-chat allerlei informatie bij ons verkrijgen. Onze buitendienst medewerkers komen ook graag bij jou op locatie.
Menu sluiten
Naar boven