VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Artikelbeveiliging

Artikelbeveiliging voor diverse verpakkingen.

De artikelen in deze categorie maken het moeilijk voor winkeldieven om snel toe te slaan. Ze zorgen voor een maximale bescherming van uw artikelen. De veiligheidsartikelen worden direct aan uw artikelen gemonteerd en laten zonder sleutel of ontkoppelaar niet los.

Meer lezen »

 

Diefstal? Niet bij mij!

Beveilig uw producten met diverse anti-diefstal artikelen. Bijvoorbeeld de „Pullbox” artikelen, deze artikelen bestaan uit een adapter met een ijzerendraad. Het ijzerdraard kan worden bevestigd aan uw artikel. De adaper plaatst u bijvoorbeeld achter een perforatiewand, het draad kan door een gat worden gestoken. Het artikel wordt veel gebruikt bij kleine elektronische apparatuur, bijvoorbeeld mobiele telefoons. Uw klanten kunnen de telefoons wel pakken en bekijken maar niet meenemen.

Beveilig uw enkel- en dubbelhaken

Artikelbeveiliging voor hakenDure producten presenteren aan enkel- of dubbelhaken? Maak dan gebruik van sloten op de haken! Kijk in ons assortiement hierboven naar de kunststof sloten. Ook onze blisterkeys zijn geschikt voor het beveiligen op dubbelhaken, daarnaast hebben deze artikelen een vlak voor prijsaanduidingen. Vergeet niet de bijbehorende ontkoppelaar!

Maak ook gebruik van onze bewakingsspiegels en kassaspiegels om winkeldieven moeilijk mogelijk te maken.