Artikelbeveiliging voor diverse verpakkingen.

De artikelen in deze categorie maken het winkeldieven moeilijk om snel toe te slaan. Ze zorgen voor een maximale bescherming van uw artikelen. De veiligheidsartikelen worden direct aan uw artikelen gemonteerd en laten zonder sleutel of ontkoppelaar niet los.

Meer lezen »

Diefstal? Niet bij mij!

Beveilig uw producten met diverse anti-diefstal artikelen. Neem bijvoorbeeld de „Pullbox”-artikelen, deze artikelen bestaan uit een adapter met staaldraad. Het staaldraad kan worden bevestigd aan uw artikel. De adaper plaatst u dan bijvoorbeeld aan de achterzijde van een perforatiewand, waarbij het draad door een der gaten kan worden geleid. Dit artikel wordt veel gebruikt bij kleine elektronische apparatuur, bijvoorbeeld mobiele telefoons. Uw klanten kunnen de telefoons wel pakken en bekijken, maar niet meenemen.

Beveilig uw enkel- en dubbelhaken

Artikelbeveiliging voor hakenDure producten presenteren aan enkel- of dubbelhaken? Maak dan gebruik van sloten op de haken! Bekijk daarvoor in ons assortiment de kunststof sloten. Ook onze blisterkeys zijn zeer geschikt voor beveiliging op dubbelhaken. Daarnaast zijn deze artikelen voorzien van een vlak voor prijsaanduidingen. Vergeet u niet de bijbehorende ontkoppelaar mee te bestellen!

Maak ook gebruik van onze bewakingsspiegels en kassaspiegels om het winkeldieven zo moeilijk mogelijk te maken.

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven