Artikelbeveiliging wordt over de hele wereld gebruikt. Het wordt gebruikt om diefstal van goederen in de detailhandel zoveel mogelijk te beperken of te voorkomen.

In ons assortiment vindt u allerlei manieren om uw artikelen te beveiligen. Zoekt u iets anders? Neem dan contact met ons op!
Sluiten
Filter en sorteer

Effectieve artikelbeveiliging in uw winkel

Winkeldiefstal kost veel geld voor een ondernemer. Daarom is de aanschaf van artikelbeveiliging voor uw winkel, zoals sloten, dummyhouders en alarmsystemen zinvol en snel terugverdiend. Artikelbeveiliging voor de retail wordt meestal rechtstreeks aan de goederen bevestigd. Het kan meestal alleen worden verwijderd bij het afrekenen.

Bepaalde tags geven een signaal of alarm af bij het verlaten van de winkel. Andere tags vernietigen of verkleuren de goederen als de beveiliging met geweld wordt verwijderd en maken de gestolen goederen onbruikbaar. Secundaire artikelbeveiliging in de winkel omvat bewakingsspiegels, kassaspiegels of een dummycamera.

Artikelbeveiliging in de winkel biedt duurzame en effectieve bescherming tegen diefstal. Vooral met veel artikelen in de detailhandel, zoals draagbare producten, is diefstalbeveiliging door artikelbewaking bijzonder belangrijk. Er is een groot assortiment van beveiligingsoplossingen die op zeer verschillende manieren kunnen werken tegen diefstal.

Neem bijvoorbeeld de wand- of tafelbeugel voor mechanische beveiliging of kleine adapterplaten voor trekdozen (pull-box) met kogeleindstuk. In de meeste gevallen kan de speciale artikelbeveiliging alleen met speciaal gereedschap worden verwijderd aan de kassa.

In het geval van een aankoop worden deze door de verkopers bij de kassa verwijderd met behulp van speciale apparaten. Soms wordt het ook gedeactiveerd door een scanner. Alleen op deze manier wordt het voor winkeldieven zinloos. Artikelen blijven waar ze het meest effectief zijn: aan de kassa of op de schappen.

Ons assortiment voor uw artikelbeveiliging

Goed en duurzaam spullen beveiligen tegen diefstal? We hebben verschillende oplossingen voor u.

Neem bijvoorbeeld de „Teardrop“ pull-box. Een druppelvormige trekdoos voor mechanische borging en presentatie op de POS. Het eindstuk bestaat uit een kogeltje. Dit maakt de combinatie van de pull-box met verschillende adapters zoals stalen lussen mogelijk.

Of heeft u een slotje nodig voor het vastzetten van producten aan uw enkele of dubbele perfowandhaak ? Ook het enkele en dubbele haakslot „Simply“ is hiervoor ontwikkeld en is hier online verkrijgbaar.

De dummyhouder „Magna“ is een wand- of tafelhouder. De wand- of tafelhouder fungeert als mechanische beveiliging en stelt voorwerpen voor. De producten blijven met elkaar verbonden door geïntegreerde magneten en een kabeltje.
perfowandhaak slot

Altijd inzetbaar

De verschillende, effectieve producten voor artikelbeveiliging zijn direct klaar voor gebruik. Ze kunnen in een mum van tijd worden geïnstalleerd. Profiteer van de toepassingen voor retail, winkels, markten, beurzen of andere grote evenementen. Er is geen snellere of gemakkelijkere manier om uw producten te beveiligen!

Dit maakt het mogelijk om de artikelen en producten dichtbij de klant te blijven presenteren. Tegelijkertijd wordt het risico op diefstal zo laag mogelijk gehouden. Het maakt niet uit welke van onze producten u kiest. We hebben zeker iets passends voor u in ons assortiment.

Zoekt u iets anders? Neem dan contact met ons op! Dankzij onze eigen productie kunnen wij veel producten op maat maken!
Menu sluiten
Naar boven