Het „Construct“ aluminium vierkantprofiel is een licht, stabiel systeem met een aantrekkelijk uiterlijk. Het bestaat uit een vierkante buis van hoogwaardig aluminium in combinatie met zwarte of grijze verbindingsstukken. Als fabrikant bouwen wij voor u hoofdzakelijk elementen voor winkelinrichtingen zoals rekken, goederenverdelers of goederendisplays. Wij bieden ook complete systemen, basisframes, profielen, verbindingsstukken en accessoires.
 
Sluiten
Filter en sorteer

„Construct“ aluminium vierkantprofiel - eindeloze mogelijkheden

Het aluminium vierkantprofiel „Construct“ bestaat uit verschillende varianten van buizen met vierkante doorsnede en de bijbehorende verbindingsstukken. De buizen zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in een zwarte of zilverkleurige geanodiseerde afwerking. In combinatie met kunststof verbindingen kunnen ze worden gebruikt om afzonderlijke displays samen te stellen. Het resultaat is een stabiel, maar lichtgewicht systeem met een eenvoudige, hoogwaardige uitstraling.

Door de hoge stabiliteit en het eenvoudige uiterlijk zijn aluminium vierkantprofielen geschikt voor constructies in welke afmeting dan ook. Het zilver geanodiseerde of zwarte aluminium profiel kan op verschillende manieren worden gemonteerd met de verbindingsstukken. Naast de klassieke rechthoekige vormen kunnen ook scharnierende verbindingsstukken worden gebruikt om modellen met de gewenste hoek te maken. Scharnierverbinders hebben twee traploos verstelbare armen die op een hoek van 0° tot 190° kunnen worden ingesteld.

Onze verbindingsstukken bieden eindeloze mogelijkheden bij de constructie van uw ontwerpen. U kunt de verbinders krijgen met verschillende aantallen uitgangen, in verschillende hoeken en met extra haakse uitgangen. Bovendien kunt u bij de keuze van de buis kiezen uit verschillende maten. Deze zijn niet alleen van invloed op de grootte van uw ontwerp, maar ook op de stevigheid.

Wij kunnen de lengte van de buis op de millimeter afsnijden volgens uw wensen.

U hebt niet alleen de keuze in lengte. Ook qua kleur kunnen wij u verschillende varianten aanbieden. De connectoren zijn verkrijgbaar in grijs en zwart. Zo kunnen ze optimaal worden afgestemd op de mogelijke buiskleuren ‘zilvergeanodiseerd’ of ‘zwart gepoedercoat’.

Over het geheel genomen ontstaat zo een gelijkwaardig systeem doordat verbindingsstukken en buizen optimaal op elkaar zijn afgestemd. Welke kleur past beter bij uw interieur? Wilt u dat de verbindingsstukken contrasteren met de vierkante buizen of wilt u een uniform uiterlijk?

Geen gereedschap

Verschillende mogelijkheden

Licht en stabiel

Los verkrijgbaar of als kant-en-klaar display

U kunt niet alleen de afzonderlijke elementen van het aluminium insteeksysteem kopen, maar ook kant-en-klare modellen in onze webshop. U kunt een assemblage maken van de verschillende afzonderlijke elementen. Om dit te doen, selecteert u eerst de gewenste vierkante buis in de juiste maat en kleur. Vervolgens kiest u de gewenste verbindingsstukken die passen bij de kleur en de dikte van de buis.

De afzonderlijke onderdelen van uw ontwerp worden door middel van verbindingsstukken met elkaar verbonden. Wij bevelen een kunststof hamer aan als hulpmiddel. Dit maakt het gemakkelijk om de verbindingsstukken in de buizen te slaan.

Wij hebben onze afgewerkte displays al perfect voor u ontworpen. Ze worden meestal voorgemonteerd geleverd en u hoeft maar een paar dingen te doen. Een meegeleverde kunststof hamer vergemakkelijkt het werk. Zodra het display is gelevrd, kan het in zeer korte tijd worden opgesteld en gebruikt.

Ontdek de veelzijdige aluminium displays van de „Construct“-serie in onze webshop. De displays van de vierkante buizenserie overtuigen met een hoge stabiliteit, laag gewicht en een zowel eenvoudige als hoogwaardige uitstraling. Daarom worden ze voor diverse doeleinden gebruikt en laten ze uw producten of reclame perfect uitkomen. Als reclamedisplays, productdragers of schapsystemen trekken ze de aandacht van bezoekers en klanten.

Het gebruik van „Construct“-displays is hoofdzakelijk beperkt tot binnenruimten. Naast kweekkassen, displays voor manden of tafelframes is de grote keuze aan aluminium displays het ontdekken waard. Alleen al het aluminium vierkantprofiel biedt veel mogelijkheden op het gebied van zelfbouw. Als fabrikant met vele jaren ervaring produceren wij niet alleen het aluminium systeem, maar ook vele andere series.

Onze eigen productie biedt de mogelijkheid om de series met elkaar te combineren. Door verdere materialen en elementen toe te voegen, worden speciale blikvangers in uw bedrijf gecreëerd. De combinatie met onze FlexiSlot lamellenwand is bijzonder populair. De lamellenwand maakt een vrije vormgeving als productdrager mogelijk door er naar wens accessoires aan te bevestigen. Ontdek de klassieke vierkante buizenserie „Construct“ in combinatie met onze aantrekkelijke lamellenwand.

Eén aluminium systeem - duizend opties

Kies tussen onze kant-en-klare aluminium displays of bouw uw eigen displays met onze losse elementen. Beginnend met vierkante buizen, via diverse kunststof verbindingsstukken tot complete oplossingen.

Als fabrikant kunnen wij u ook speciale ontwerpen op het gebied van aluminium displays aanbieden. Dankzij onze eigen drukkerij en brede specialisatie putten wij uit ontelbare mogelijkheden.

Mail ons »
Menu sluiten
Naar boven