Ons unieke FlexiSlot® lamellenwandsysteem biedt u alle mogelijkheden om uw producten - met name in verticale richting - te kunnen presenteren. Met dit systeem kunt u optimaal gebruik maken van uw winkel-, beurs- of showroomoppervlakte.

Wilt u de lamellen van uw wandsysteem op een eigen gewenste lengteKlik dan hier voor de Lamellenwand FlexiSlot®-profiel op gewenste lengte. U kunt dan uw formaat tussen 100 en 2.500 mm invoeren.
Sluiten
Filter en sorteer

De voordelen van een slatwall lamellenwand op een rij

• optimale presentatie van artikelen op moeilijke plaatsen (bijvoorbeeld zuilen)
• creëren van extra verkoopplaatsen
• speciale opstellingen voor gangen/looppaden
• inschuif telkens verwisselbaar (bijvoorbeeld per verkoopseizoen)
• eenvoudig te transporteren en monteren (er hoeven geen grote MDF-platen gebruikt te worden)
• middels deze bijzondere displays zult u opvallen in de massa!


Maak uw eigen ontwerp of maak gebruik van onze ervaring in slatwall panelen!
Heeft u vragen over onze lamellenwanden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wilt u graag persoonlijk advies?

Ja, ik wil contact »

Slatwall panelen op maat

Met een kunststof lamellenwandsysteem – ook wel slatwall genoemd - heeft u grenzeloze mogelijkheden voor uw productpresentatie. Een mooie productpresentatie zorgt indirect ook weer voor meer verkoop in uw winkel.

Naast het omvangrijke standaard assortiment slatwall panelen kunnen wij dankzij onze eigen productie flexibel op uw wensen inspelen. Zo maken wij iedere lamellenwand geheel naar uw wens. Wij leveren slatwall panelen in alle kleuren, maar ook een lamellenwand met uw eigen bedrukking behoort tot de mogelijkheden.
Profilfarben_FlexiSlot

Accessoires voor uw slatwall

Maak gebruik van ons FlexiSlot®-systeem voor het inrichten van uw showroom of beursstand en vul de inrichting aan met de vele lamellenwand accessoires. Deze accessoires zijn eenvoudig in het systeem te plaatsen. Het gebruik van haken komt veel voor bij slatwall panelen.

Daarnaast is het ook mogelijk uw slatwall in te richten met planken, bakken en kleerhangers. Alle accessoires hebben een gemakkelijke, maar stevige bevestiging en zijn ook zo weer te verplaatsen. Met name wanneer de inrichting moet veranderen wegens bijvoorbeeld een assortimentswijziging. Vanwege de grote keuze in productdragers is de Flexislot® lamellenwand in elke branche in te zetten.
flexislot-profil-6752-5
to-go-seite44
  • ruime keuze aan verschillende haken voor uw lamellenwand
  • prijsaanduiding mogelijk in de directe nabijheid van het product
  • eenvoudige bevestiging van artikeldragers en snelle herschikking van uw presentatie
  • presentatiedisplay voor de lange termijn voor uiteenlopende producten
  • accessoires ook geschikt voor andere systemen zoals de Spacewall lamellenwand

Van productpresentatie tot beursstand

De Flexislot® lamellenwand is een veelvoudige oplossing voor al uw presentatiemogelijkheden. Met één aankoop heeft u alles in huis voor een hoogwaardige productpresentatie. Zo beschikken wij over slatwall panelen die u kunt gebruiken om producten te presenteren, maar ook over slatwalls die u kunt gebruiken als beursstand.

Mobiele productdisplays zijn erg geschikt als beursstand door de snelle en eenvoudige montage en demontage van deze slatwall. Hierdoor kan de slatwall makkelijk getransporteerd worden van de een naar de andere beurs. Voor een sfeervolle eyecatcher is de Flexislot® lamellenwand de juiste oplossing.
 

Duurzame lamellenwand

Wanneer u zoekt naar een duurzame oplossing voor uw winkelpresentatie of beursstand, is de lamellenwand FlexiSlot® ,,RENA’’ serie een goede keuze. Deze productlijn is gemaakt van duurzaam bio-plastic en bestaat uit hernieuwbare grondstoffen. De ,,RENA’’ lamellenwanden zijn te combineren met de duurzame accessoires in de serie.
 

FlexiSlot®-lamellenwandsysteem

Ons unieke FlexiSlot®-productprogramma is een modulair kunststof lamellenwandsysteem wat het mogelijk maakt om eindeloos te combineren met uw productpresentatie. Maak gebruik van ons FlexiSlot®-lamellenwandsysteem ter ondersteuning van uw marketing, bijvoorbeeld het presenteren van een specifiek merk.

Wij staan garant voor de beste kwaliteit en een stipte uitvoering dankzij onze modern uitgeruste eigen productie. Gebruik ons FlexiSlot®-systeem voor het vormgeven van uw verkoopruimte of beursstand en vul dit aan met onze omvangrijke lamellenwand-accessoires. De rugwand kan eventueel van een opdruk worden voorzien.
 

Meer weten? Neem contact op met ons op!

+31 (0) 315 65 99 99


Je kan ons uiteraard ook een mail sturen ...
 
Menu sluiten
Naar boven