Artikeldragers voor de lamellenwand dragen bij aan de individuele vormgeving van uw winkelinrichting. Met aantrekkelijke artikeldragers maakt u van uw lamellenwand een centrale eye-catcher. Door simpel inhaken kan de wand geheel naar eigen wens worden ingericht. Kies de juiste artikelen voor uw hoogwaardige en aantrekkelijke winkelinrichting.
Sluiten
Filter en sorteer

Artikeldragers - flexibel ontwerpen van de verkoopruimte

Met behulp van verschillende artikeldragers is uw lamellenwand vrij naar wens vorm te geven. Door de wand uit te rusten met verschillende items, kunt u deze aanpassen aan uw producten of diensten. Uiteindelijk ontstaat er een op maat gemaakte winkelinrichting die keer op keer snel en eenvoudig kan worden aangepast.

U heeft de keuze uit verschillende modellen en producten voor gebruik met de betreffende paneelwand. Wilt u producten presenteren, nieuwe brochures uitgeven of apparatuur plaatsen? De grote keuze aan armaturen voor lamellenwanden maakt het mogelijk ze in verschillende ruimtes toe te passen.

De wanden worden traditioneel gebruikt als winkelinrichtingssysteem in de detailhandel of apotheken. Daarnaast kunnen deze praktische displays ook worden gebruikt voor beurzen en evenementen. Beursstands zijn met behulp van de displays en de artikeldragers snel in te richten en keer op keer opnieuw vorm te geven. Zo worden de wanden en accessoires onderdeel van uw duurzame beursuitrusting.

Op deze locaties kunnen de paneeldisplays worden gebruikt voor productpresentaties of voor reclame en informatie. Dit schapsysteem kan ook prima bedrijfsintern worden gebruikt.

Bevestig uw gereedschappen en apparatuur stevig aan de lamellenwand. Dit kan exact worden aangepast aan uw toepassingsgebied. Gebruik onze artikeldragers om uw apparatuur veilig, praktisch en in de directe omgeving van de werkplek te bevestigen.

winkelinrichting en -presentatie
producten op maat gemaakt

bestaande uitrusting of presentatie
op elk moment aanpasbaar

aantrekkelijke product- en posterpresentatie

Gebruik artikeldragers voor uw lamellenwand

Lamellenwanden zijn populaire elementen op het gebied van winkelinrichting. Ongebruikte wand- of vloeroppervlakte kan dankzij deze veelzijdige displays effectief voor verschillende doeleinden worden ingevuld en ingezet. Tegelijkertijd presenteren de artikeldragers uw producten en acties op een aansprekende manier en trekken ze direct de aandacht van uw klanten. Het flexibele design van deze displays zorgt voor een echte eyecatcher op uw Point of Sale (POS).

Het FlexiSlot® systeem is gebaseerd op een gekleurd profiel met zogenoemde groeven. De losse profielen worden samengevoegd tot complete lamellenwanden en productdisplays. Artikeldragers zoals haken, schappen of folderhouders kunnen in de groeven van de wand worden gehangen. De eenvoudige bevestiging zorgt ervoor dat het ontwerp steeds flexibel kan worden aangepast en gewijzigd.

Terwijl het lamellenwandprofiel alleen de kunststof lamellen bevat, is een paneel daar een verlengstuk van. Hier wordt het gekleurde paneel namelijk omlijst door een subtiel vormgegeven aluminium profiel. Dit geeft deze display een ​​chique touch.

Een achterwand van hout zorgt voor extra stabiliteit. Op basis hiervan zijn talloze verschillende modellen van het FlexiSlot®-systeem ontstaan. U heeft de keuze tussen verschillende vloerdisplays, mobiele oplossingen of wandelementen. Ontdek de juiste display voor uw verkooppunt (POS).

 

Ontwerp uw lamellenwand op maat

Na het kiezen van de gewenste lamellenwand is het tijd om deze uit te rusten met aantrekkelijke artikeldragers. Koopt u een complete oplossing, d.w.z. een display inclusief accessoires, dan wordt u deze stap bespaard. Anders heeft u dan de mogelijkheid om zelf de benodigde artikelen voor uw lamellenwand samen te stellen.

U kunt de artikeldragers direct bij aanschaf van de lamellenwand meebestellen of uw wanduitrusting op een later tijdstip uitbreiden. Door verschillende artikelen voor het productdisplay aan te schaffen, heeft u meer mogelijkheden. Hoe meer artikeldragers u heeft, hoe vrijer en diverser uw winkelinrichting kan worden ontworpen.

Diverse fabrikanten hebben zich in de loop van de tijd meer op de markt van paneelwanden gestort. De aard en diepte van het paneelprofiel is dus sterk afhankelijk van de fabrikant. De meeste artikeldragers zijn in de regel te gebruiken voor lamellenwanden van diverse merken.

Heeft u meer specifieke vragen, dan adviseren wij u graag. Samen kunnen we de geschiktheid van uw lamellenwand bepalen in combinatie met onze hoogwaardige artikeldragers.

Onze selectie van verschillende uitrustingsartikelen is optimaal aangepast aan de aard van onze eigen FlexiSlot® lamellenwand. Het gaat bij deze paneelwanden dan ook om eigen productie. Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons FlexiSlot®-profiel.

Ontdek onze artikeldragers niet alleen voor het uitrusten van uw FlexiSlot lamellenwand. Lees meer over de compatibiliteit van uw paneelwand middels onze aanvullende artikelen voor het ontwerp van uw winkelinrichting.

Precies de juiste accessoires voor uw paneelwand

Voor de vormgeving van uw paneelwand is een grote keuze aan artikeldragers beschikbaar. De verschillende steunen kunnen eenvoudig in het profiel van de lamellenwand worden gehangen. De speciale constructie van de lamellen zorgt voor een goede en stevige houvast. Zo kunnen de verschillende wand-, vloer- of baliedisplays uitgerust worden.

Allereerst vindt u bij ons een grote keuze aan verschillende boldisplays, haken, productschappen en boxen. Kies het juiste artikel dat uw producten het fraaist in de schijnwerpers zet.

In de regel nemen de meeste mensen hun toevlucht tot het uitrusten van artikeldisplays met haken. Deze zijn eenvoudig in de groeven te haken en de producten kunnen vervolgens uitgestald worden. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de producten, kunt u de lamellenwandhaken in verschillende uitvoeringen krijgen.

U heeft de keuze uit verschillende lengtes, modellen met pendelclip of dubbele haken. Daarnaast zijn de haken verkrijgbaar in metaal of kunststof. Ze zijn perfect om verpakkingen met blisterhaken op vlotte wijze aan de wand te etaleren.

Hoewel de haken voor verschillende artikelen kunnen worden gebruikt, zijn er ook productspecifieke artikeldragers. Brillenhouders, boldisplays of schoenenrekken zijn alleen voor bepaalde producten geschikt en toepasbaar. Maar ze hebben alle belangrijke componenten in zich om deze producten op een aantrekkelijke manier te presenteren.

 

Alles voor het uitrusten van de lamellenwand

U heeft al gemerkt dat het gebruik van lamellenwanden zich uitstrekt over alle branches. Met een kledingstang of een draagarm bent u in een kledingwinkel aan het juiste adres. Transparante boxen, draadmanden of houten schappen kunnen op hun beurt weer voor verschillende doeleinden in diverse branches worden gebruikt.

Een aantrekkelijke poster- of brochurepresentatie kan ook een aanvullng zijn van uw winkelinrichting. Er worden verschillende folderhouders, posterhouders of schappen gebruikt om flyers, brochures, posters of catalogi in te etaleren. Deze kunt u dicht bij het product presenteren op beurzen, tentoonstellingen of in fysieke winkels.

Hoe wilt u uw lamellenwand gebruiken? Ontdek in ons assortiment de juiste artikelen voor uw project. Onze hoogwaardige artikeldragers zijn hulpmiddelen die langdurig ingezet kunnen worden bij het flexibel inrichten van uw winkelinrichting.

Laat u nu informeren over de toepasbaarheid van de verschillende artikeldragers voor lamellenwanden van andere fabrikanten. Wij helpen u graag verder!
Menu sluiten
Naar boven