In deze categorie vindt u ons assortiment perfowanden, perforatiehaken en accessoires.
Filter en sorteer

Wat zijn perfowanden?

Geperforeerde panelen of perfowand systemen zijn niet meer uit de winkels weg te denken. Het zijn wanden of systemen met kleine perforaties, waar accessoires in gehangen kunnen worden. Het voordeel van een perfowand is dat kleine en kwetsbare producten opgehangen kunnen worden aan perfowandhaken. De producten worden opgehangen aan een eurostanzing in de verpakking.


Perforatiewand displays

Perforatie displays zijn er in vele varianten. Wij kunnen perforatieplaten leveren die op tego metaal bevestigd kunnen worden. Daarnaast leveren wij ook perforatie platen voor wandmontage en vloerstandaards. Kijk onder de categorie ”perfowanddisplays” naar de verschillende uitvoeringen.


Perforatiewand haken

VKF Renzel biedt diverse haken ten behoeve van perfowanden. Voor elke verpakking bieden wij een passende haak. Voor een barcode of prijsaanduiding kunnen wij haken leveren die zijn uitgerust met een prijskaart of pendelclip. Daarnaast zijn de haken met verschillende insteek afstanden. Standaard zijn er 2 twee perforatie-afstanden, 15 mm of 25 mm. Houd hier rekening mee bij het bestellen van de haken!

Bekijk meer uitleg over de perforatie-afstanden: afstand van 15 mm of 25 mm.


Zelfklevende haken 

Hebben uw verpakkingen geen eurostanzing? Wij bieden ook een ruim assortiment met zelfklevende haken. Deze kunt u op de verpakkingen plakken, hierdoor is het toch mogelijk om uw product op te hangen.
Menu sluiten
Naar boven