Landingpagebanner_Lautsprechersystem_Spottune_DE_V2
Met behulp van dit audiosysteem „Spottune" kan het geluid subtiel en gelijkmatig in de gewenste richting verspreid worden. Gebruik ons geluidssysteem om uw merk en/of producten akoestisch in de markt te zetten!
Sluiten
Filter en sorteer

Omnidirectionele luidsprekers voor verbeterd geluid

Een omnidirectionele luidspreker is een luidspreker die zijn geluidsenergie bolvormig uitstraalt. Dit zorgt ervoor dat het geluid gelijkmatig over het systeem wordt verdeeld. Dit betekent dat klanten en bezoekers het deuntje of de muziek overal in de ruimte op dezelfde manier waarnemen. Zo zorg u ervoor dat uw marketing iedereen op dezelfde manier raakt.

Traditionele luidsprekers worden geassocieerd met het afspelen van inhoud in de zogenaamde "Sweet Spot". Het volume en de uitvoer van audio-inhoud vindt plaats dicht bij de luidsprekers. Dit maakt het moeilijk en vaak onmogelijk om geluid gelijkmatig te verdelen en de handen van mensen te bereiken.

U kunt dit probleem voorkomen door luidsprekers te gebruiken die het geluid gelijkmatig verdelen. U vermijdt luidruchtige en oncomfortabele plekken in de buurt van de speakers. Tegelijkertijd kan het systeem reclame-informatie door de ruimte verspreiden. Door het hoge rendement van het Spottune-model heb u doorgaans minder speakers nodig.

Mensen weten al langer dat een prettige sfeer een positief effect heeft op het gedrag van mensen. Dit zorgt voor een langer verblijf in de winkel of stand. Tegelijkertijd verhoogt een goede akoestische sfeer het geluk van de lobby, kantoor of restaurant.

ideaal voor horeca, retail, winkelinrichting en meer

Plug & Play – eenvoudige ingebruikname

voor een verbeterde klantervaring

Soundsysteem voor uw onderneming

U kunt het Spottune-luidsprekersysteem gebruiken om het geluid van muziek, reclamespots of jingles te versterken. U bent vrij om het programma te kiezen dat bij u past om uw ruimte te vullen. Gebruik dit systeem om locatie-onafhankelijke of locatie-afhankelijke audio-ervaringen te implementeren. Promotionele effecten kunnen op verschillende gebieden worden toegepast.

Wilt u een leuke sfeer en langere bezoektijden in uw winkel? Uw inrichting kan nu een leukere sfeer aanbrengen met ons Spottune audiosysteem. Naast de verlichting is de muziek ook goed om in uw inrichting te hebben. Mensen blijven daar door langer in uw winkel. U kunt ook mededelingen geven via ons geluidssysteem.

De audio helpt niet alleen met het beter maken van de sfeer maar helpt ook met de verkoop van uw producten. U heeft alle vrijheid om de akoestische weergave vorm te geven. Breng belangrijke Dingen zoals reclame of mededelingen over via het geluidssysteem om de klanten te informeren over bijvoorbeeld uw acties in de winkel.
 

Installatie in winkels, scholen, kantoren of beursstands

Als luidsprekersysteem voor scholen, beurzen, kantoren of winkels heeft het systeem veel voordelen. Door de goede geluidsverdeling van de Spottune speakers kun u op elke plek de mededelingen goed horen en al het belangrijke goed verstaan.

Spottune detailhandel

Detailhandel

Spottune restaurant

Restaurant

Spottune kantoor

Kantoor

Na de eenvoudige bevestiging overtuigt het systeem door zijn eenvoudige installatie. De draadloze speakers zijn snel op de gewenste plek te installeren. Aanpassing en afstemming aan uw eigen inrichting is ook mogelijk. Integreer de labels in uw bestaande winkeluitrusting en in proAV- en PA-systemen.

 

Audiosysteem met Plug & Play functie

Voorzie uw verlichtingssysteem van kamervullend geluid. Hang de Spottune boxen decoratief aan het plafond of kies voor een discrete inbouw speaker. Elk van deze montagemogelijkheden overtuigt door zijn lichtheid en flexibiliteit. Bevestig de speakers precies waar u ze wilt hebben en kies de muziekbron van uw keuze.

U kunt de draadloze speakers besturen via een radiozender. De hiervoor gebruikte radioverbinding staat garant voor een stabiel en veilig geluid. De stralingshoek van 360° verdeelt deze gelijkmatig in alle richtingen voor een bijzondere geluidservaring. Bovendien kunt u een DSP-basextensie toevoegen aan het 3D-akoestische design.

Luidspreker voor ophanging aan het plafond

Met een kabellengte van 5 m en een gewicht van 1,5 kg kan de box ook aan hoge plafonds worden opgehangen. Door het compacte en eenvoudige design zweeft de luidspreker discreet als een soort van pendel in de ruimte. Van daaruit straalt de speaker het geluid gelijkmatig uit.

Draadloze luidspreker voor verlichtingsrail

Gebruikt u al een verlichtingsrail in uw bedrijf? De draadloze Spottune luidsprekers kunnen in een positie in de 3-fasen rail worden gemonteerd. Zo plaatst u de geluidsinstallatie eenvoudig in uw verlichtingsrail door middel van een voorhanden stroomrail.

Ingebouwde luidsprekers

De Spottune Box is geschikt voor inbouw in een uitsparing van ca. 155 - 160 mm. Ingebouwd in het plafond valt de luidspreker door zijn eenvoudige uiterlijk nauwelijks op. De inbouwdiepte van het model voor plafondmontage is 45 - 100 mm.

Cloudgebaseerd systeem voor een nauwkeurige aansturing

Het Spottune audiosysteem is een hoogwaardig systeem dat op vele manieren kan worden gebruikt. De luidsprekers zijn een onderdeel van het unieke en uitgebalanceerde geluid. Met een kleiner aantal speakers en een lager volume levert het systeem een ​​verbeterd geluid.

De verschillende speakers worden aangevuld met een draadloos audiosysteem voor het uitzenden van diverse digitale content. De draadloze radioverbinding zorgt voor geluid van hoge kwaliteit en een goede en stabiele verbinding.

Ten slotte scoort het systeem door aansturing via de Cloud. Stel twee verschillende zones in met verschillende geluiden. Analyseer de impact van muziek en geluid op het winkelgedrag van uw klanten. Beheer de inhoud en het volume vanaf elke locatie.

Deze en andere functies zijn te gebruiken om de verkoop in uw bedrijf te bevorderen:

  • stel speciale geluidszones in
  • beheer audio-inhoud op afstand
  • huidige audio en zijn kwaliteit op elk moment online monitoren
  • analyse van de impact op klantgedrag
  • beheer inhoud en volume vanaf elke locatie
  • Enterprise-oplossing voor muziek, reclame en informatie
  • API - toegang tot oude en actuele gegevens voor elke locatie / vestiging
  • open software voor het optimaliseren van de akoestiek

Decoratief systeem „Spottune“ voor beter geluid

Het decoratieve Spottune-systeem geeft u de mogelijkheid om uw binnenklimaat en uw succes positief te beïnvloeden. Met dit draadloze audiosysteem garandeert u dat audiocontent veilig op de speakers wordt afgespeeld. Deze worden weergegeven in een stralingshoek van 360°.

Maak een keuze uit een van de verschillende speakers en zorg ook voor een hoogwaardig en gebalanceerd geluid. Kies nu voor het Spottune draadloze audiosysteem voor verbeterd geluid, meer comfort en een aantrekkelijk design in uw ruimte!
Menu sluiten
Naar boven