VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Draagtassen

Bent u op zoek naar effectieve reclame om de attentie te krijgen van uw klanten? Dan zijn tassen het ideale reclamemedium voor u. Onze tassen worden gekenmerkt door de hoogwaardige kwaliteit en de daardoor langere levensduur.

Meer lezen »

 

Deel tassen uit!

Op de winkelvloer zijn tassen niet meer weg te denken, dagelijks worden alleen al in de Benelux honderdduizenden tassen uitgedeeld. Bijvoorbeeld als gemak bij het dragen van aangekochte artikelen, maar ook als give-away bij opendagen of beurzen. Niet alleen de persoon wie de tas heeft gekregen/gekocht blijft zich uw bedrijf herinneren, maar zeker ook de mensen op straat.

Hoge kwaliteit en lange levensduur

De tassen zijn gemaakt van het materiaal katoen of non woven. Aan de bovenkant zijn de tassen voorzien van hengsels. De kwaliteit van de tas is zeer hoog en hebben hierdoor een lange levensduur. De tas kan vaker worden gebruikt waardoor uw tas zich vanzelf terugverdiend.

Laat uw tas door ons bedrukken met uw eigen logo!