Kledingwinkels maken er veel gebruik van: confectierekken. Confectierekken ondersteunen uw kledingpresentatie. Kies voor kwaliteit en shop bij VKF Renzel!
Sluiten
Filter en sorteer

Confectierekken

In de categorie confectierekken vindt u diverse displays voor uw kleding, zowel verrijdbaar als vaststaande uitvoeringen. De confectierekken zijn universeel voor alle kledingstukken te gebruiken.

Veel van onze kledingrekken zijn goed in te zetten voor beurzen en markten. Door het gebruik van wieltjes en het gemak waarmee u de confectierekken in elkaar zet, is het presenteren van kleding een fluitje van een cent.

Naast algemene confectierekken hebben we ook dressboys. Hier kunt u gemakkelijk een complete outfit aan presenteren. Dressboys nemen weinig ruimte in en ogen toch erg professioneel in bijvoorbeeld de etalage van uw kledingwinkel.


Kledingrek voor in de winkel

Een kledingrek in uw winkel maakt dat uw zaak georganiseerd en overzichtelijk is. De kledingrekken zijn breed in te zetten. De kledingrekken op wielen kunt u makkelijk voor buiten gebruiken. Zo kunt u ook uw aanbod voor de deur presenteren.

Ideaal voor buitenpresentatie van kleding is de Kledingrek verrijdbaar. Dit ronde kledingrek is eenvoudig te verplaatsen en kan uw kleding compact presenteren.
 

Maataanduiding

Geef de maataanduiding in uw kledingrekken duidelijk aan om selectie te vereenvoudigen. VKF Renzel kan maataanduiding leveren in de vorm van ringen, maar ook klemmetjes. Bijvoorbeeld ringen voor om de confectie stang of voor om de kleerhangers zelf. Uw klanten kunnen dan gelijk zien welke maat het kledingstuk is, wat de selectie makkelijker maakt.

De klemmetjes bevestigt u aan de stang, de ringen gaan om de stang of aan de kledinghanger.

Maatwerk


Ook voor maatwerk kledingrekken voor in de winkel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over eigen productielocaties waardoor we aan uw wensen en behoeftes kunnen voldoen. Van begin tot eind, van design tot gebruik, staan wij voor u klaar!

Vertrouw op VKF Renzel als partner in de verkoopbevordering. Neem ook een kijkje op de pagina Winkelinrichting en laat u inspireren!

Naar Winkelinrichting »
Menu sluiten
Naar boven