Kledingwinkels maken er veel gebruik van: confectierekken. Confectierekken ondersteunen jouw kledingpresentatie. Kies voor kwaliteit en shop bij VKF Renzel!
Sluiten
Filter en sorteer

Confectierekken en kledingrekken

In de categorie confectierekken vind je diverse displays voor kleding, zowel verrijdbaar als vaststaande uitvoeringen. De confectierekken zijn universeel voor alle kledingstukken te gebruiken.
Veel van onze kledingrekken zijn goed in te zetten voor beurzen en markten. Door het gebruik van wieltjes en het gemak waarmee je de confectierekken in elkaar zet, is het presenteren van kleding een fluitje van een cent.
Naast algemene confectierekken hebben we ook dressboys. Hier kun je gemakkelijk een complete outfit aan presenteren. Dressboys nemen weinig ruimte in en ogen toch erg professioneel in bijvoorbeeld de etalage van jouw kledingwinkel.


Kledingrek voor in de winkel

Een kledingrek in jouw winkel maakt dat jouw zaak georganiseerd en overzichtelijk is. De kledingrekken zijn breed in te zetten. De kledingrekken op wielen kun je makkelijk voor buiten gebruiken. Zo kun je ook jouw aanbod voor de deur presenteren.
Ideaal voor buitenpresentatie van kleding is de Kledingrek verrijdbaar. Dit ronde kledingrek is eenvoudig te verplaatsen en kan jouw kleding compact presenteren.
 

Kledingrekken in veel ontwerpen

De confectierekken zijn geschikt voor beurzen en evenementen, waar ze dienen als handige kledingrekken of garderobes. Maar ook voor winkelinrichting in de detailhandel en in veel ingangen van bedrijven, dokterspraktijken of andere wachtruimtes zijn kledingrekken een populaire keuze om als flexibele kledingrekken te worden gebruikt. Ook worden kledingrekken gebruikt bij modeshows, in fotostudio's of in grote en kleine magazijnen, waar verschillende kledingstukken variabel moeten worden opgeborgen. Hier bieden we verschillende kledingrekken voor jouw bedrijf aan.
 

Kledingrekken voor de flexibele opslag van kledingstukken

Als je op zoek bent naar een handige hulp om kleding kreukvrij en goed zichtbaar te presenteren, dan kom je niet om kledingrekken heen. Het ophangen van kleding aan een kledingrek biedt een snel overzicht en vergemakkelijkt de keuze voor de klant. Op hangers gepresenteerd, kunnen individuele stukken snel worden verwijderd en bekeken. Het demonteerbare kledingrek is een bijzonder praktisch model dat niet alleen klein kan worden ingepakt, maar ook nog eens vier wielen heeft om snel heen en weer te kunnen schuiven. De mobiele garderobe „Stefano" is een klassieke rolkledingkast met een kledingstang en een roosterplank onderaan. Op vier wielen, waarvan er twee vastgezet kunnen worden, is dit kledingrek van stevig staal zeer veelzijdig inzetbaar. Of je kunt jouw verkoopruimte uitrusten met het model kledingrek verrijdbaar, dat met zijn 5-sterrenvoet altijd variabel kan worden verplaatst.
 

Veel variaties in kledingrekken

Kies hier uit een breed scala aan kledingrekken van hoge kwaliteit, uitstekende functionaliteit en in verschillende ontwerpen. Of het nu gaat om flexibele garderobes in jouw magazijn, in fotostudio's, winkels of op een andere locatie van jouw bedrijf: kledingrekken en rolkledingkasten zijn verkrijgbaar met of zonder wielen, verstelbaar of met een onderste plank die kan worden gebruikt voor andere producten zoals schoenen. Bovendien zijn rekken met wielen handig voor mobiliteit in de winkel, onder andere voor de goed zichtbare presentatie van actie- of uitverkoopaanbiedingen of van nieuwe aanbiedingen in het assortiment.

 

Maataanduiding

Geef de maataanduiding in jouw kledingrekken duidelijk aan om selectie te vereenvoudigen. VKF Renzel kan maataanduiding leveren in de vorm van ringen, maar ook klemmetjes. Bijvoorbeeld ringen voor om de confectie stang of voor om de kleerhangers zelf. Jouw klanten kunnen dan gelijk zien welke maat het kledingstuk is, wat de selectie makkelijker maakt.

De klemmetjes bevestig je aan de stang, de ringen gaan om de stang of aan de kledinghanger.

Maatwerk


Ook voor maatwerk kledingrekken voor in de winkel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over eigen productielocaties waardoor we aan jouw wensen en behoeftes kunnen voldoen. Van begin tot eind, van design tot gebruik, staan wij voor jou klaar!

Vertrouw op VKF Renzel als partner in de verkoopbevordering. Neem ook een kijkje op de pagina Winkelinrichting en laat je inspireren!

Naar Winkelinrichting »
Menu sluiten
Naar boven