Op zoek naar een afzetpaal? Afzetpalen worden veelal gebruikt als afbakening van gebieden of het beheer van wachtrijen in de horeca- en evenementenbranche. Bij ons vindt u verschillende afzetsystemen zoals afzetpalen met lint, afzetpalen met koord, maar ook andere afzetsystemen. Zo weet u zeker dat er een geschikt afzetsysteem voor u tussen zit.
 

Meer lezen »

Afzetpaal

Een goed geplaatste afzetpaal kan orde en veiligheid garanderen. Afzetpalen worden veel gebruikt bij vliegvelden, stadions, musea, winkelentrees en evenementen.  Afzetpalen zorgen voor structuur en geven een professionele en luxe uitstraling aan uw winkel of evenement.

Een afzetpaal is erg praktisch: zo houdt een afzetpaal niet alleen mensen op afstand, maar zorgt het bij drukte ook voor een gestroomlijnde binnenkomst. De paaltjes zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en kunnen gemakkelijk worden verplaatst. Dit maakt een afzetpaal uitstekend geschikt voor het opzetten van wachtrijen en afzettingen.

In ons assortiment vindt u diverse koorden en verschillende kleuren afzetpalen. Voor elke inrichting of evenement zijn er geschikte systemen.

 

Afzetpaal met lint

De afzetpalen met lint (ook wel afzetpalen met uittrekband of -gordel genoemd) maken dat u niet bent gebonden aan de afstand tussen de palen. Deze paaltjes zijn ideaal voor het uitzetten van wachtrijen of looprichtingen, doordat de trekbanden eenvoudig los en vast te klikken zijn.

Deze afzetpaal is leverbaar in diverse kleuren en lengtes met verschillende kleuren uittreklint en is ideaal om bijvoorbeeld de rij bij een kassa te stroomlijnen. De afzetpalen zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken.

Door de trekkracht van een geïntegreerde veer wordt de band automatisch weer opgerold en opgeborgen in de bandhouder. Door de spanning op de band staat het altijd strak en heeft het geen kans van doorhangen. Een functioneel, maar ook een mooie afzetpaal!

 

Afzetpaal met koord

De klassieke afzetpaal met koord is voor u vast bekend. Gaat u bijvoorbeeld naar een besloten feest, een luxe evenement of dineren in een chique restaurant? Dan heeft u vast wel eens de afzetpaal met koord gezien. De afzetpaal met koord is leverbaar in verschillende lengtes, gewichten en kleuren. Ook zijn er afzetpalen met koord geschikt voor buitengebruik.

De koorden zijn leverbaar in verschillende kleuren en materialen. Of het nu gaat om een gala of om de toestroom van dagelijkse hotelgasten, de afzetpalen met koord worden steeds vaker gebruikt om de geldende en gevraagde afstand te waarborgen. Wilt u een sterk koord voor buitengebruik, dan raden wij aan te kiezen voor de afzetpaal met gedraaide/gevlochten koorden. Daarnaast hebben we ook fluwelen koorden. Sluitingen van de koorden zijn beschikbaar in goud en zilver.

 

Afzetbanden

Wees altijd voorbereid op extreem bezoekersverkeer en installeer een permanent beschikbare afzetoplossing middels een afzetband aan de wand. Een afzetband met wandmontage is ideaal en eenvoudig te monteren. We hebben diverse varianten leverbaar. Zo kunt u kiezen voor verschillende kleuren zodat er voor een ieder iets passends tussen zit.

Heeft u vragen over onze afzetpalen en -banden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!
 
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven