Bij ons vindt u het juiste afzetsysteem voor elke gelegenheid. Met de koord-standaards kunt u VIP-zones afbakenen of uw publiek door bepaalde gebieden heen leiden. Afzetpalen met een band of riem laten zich dankzij de uittrekbare gordel flexibel in lengte aanpassen.

Ideaal om wachtruimtes naar eigen inzicht aan te passen of om bepaalde ruimtes in de winkel mee te blokkeren. Voor bedrijven en buitenruimtes vormen onze ketting-afzetsystemen een ideale en eenvoudige oplossing.
Sluiten
Filter en sorteer

Afzetpalen maken de omgeving veilig

Afzetpalen zorgen op verschillende plaatsen voor een snelle en efficiënte afzetting. Vaststaand, maar ook mobiel, kan het zorgen voor meer orde en veiligheid ter plaatse. Vooral bij evenementen of drukke locaties speelt de snelheid van het opbouwen / plaatsen en een hoge stabiliteit van de afzetpalen een grote rol. In onze online shop vindt u verschillende modellen, afhankelijk van de verschillende eisen die aan een afzetsysteem worden gesteld.

Onze modellen verschillen niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua geschiktheid voor speciale ruimtes. Voordat u voor afzetsysteem kiest, zijn er een paar dingen waar u aan moet denken. Op deze manier kunt u al vooraf het brede assortiment aan afzetpalen verkleinen.

Waar wilt u een afzetsysteem inzetten? Hoe ziet de omgeving eruit? Is er sprake van een bijzondere sfeer? Moet de afzetting opvallen door z’n bijzondere uitstraling? Met speciale materialen of koord-standaards kunt u de afzetting een bijzonder en nobel karakter meegeven.

Moeten verschillende afzetsystemen met elkaar gecombineerd worden? Of heeft u een wandclip nodig om de gordel, het koord of de ketting mee aan de muur te bevestigen? Wij bieden u niet alleen diverse afzetsystemen aan, maar ook een ruim assortiment aan accessoires. Ontdek passende uitbreidingen en hoogwaardige accessoires voor uw afzetting.

Stabiele afzetpalen met lint

Afzetpalen met lint of gordel zijn ideaal om snel en efficiënt gebieden mee af ​​te zetten. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren dankzij hun lage gewicht. De afzetpalen met lint maken een ruimtebesparende opslag of compact transport mogelijk. Op deze manier zijn de producten universeel inzetbaar en op veel plekken en locaties inzetbaar.

De kunststof afzetpalen met uittrekbaar lint zijn gebaseerd op een stabiele voet, een paal met verschillende uitlaten en een gordelband in kleur. Door verschillende materialen en kleuren kan de paal worden aangepast aan uw huisstijl of de plaats van gebruik. De gordel in de gewenste kleur kan aan andere afzetpalen of aan een wandclip worden bevestigd.

Door de eenvoudige bevestiging van de opvouwbare afzetpalen met lint kunnen de afzettingen snel worden aangepast. Rijstroken in wachtrijen, afzettingen voor entrees of bij evenementen kunnen op korte termijn worden aangepast aan de betreffende situatie. Pas uw afzetting op elk moment aan de drukte ter plekke aan.

Om de afzetting aan te passen, hoeft u alleen maar het lint los te maken of aan een volgende afzetpaal vast te maken. U heeft de keuze uit modellen met verschillende bandlengtes en verschillende aantallen verlengstukken. Afhankelijk van het systeem kan een afzetting alleen binnen of ook buiten worden gerealiseerd. Een vulbare voet wordt aanbevolen voor outdoor-gebruik om sterke wind te kunnen weerstaan.
afzetpaal met lint
afzetpaal met koord

Afzetpalen met koord

Afzetpalen met koord hebben de essentiële eigenschappen van een klassiek product met gordelband. Bovendien overtuigen ze met een hoogwaardig design, dat ideaal is voor speciale gelegenheden of bepaalde branches. Niet alleen de paal, maar ook het koord is gemaakt van geselecteerde materialen.

De basis van dit type afzetting wordt gevormd door een afzetpaal van aluminium, RVS of metaal. Dankzij zijn chromen, messing of zilveren look past hij gemakkelijk in elke omgeving. De klassieke gordelband is hier vervangen door een afzetkoord. De luxe koorden zijn gemaakt van hennep, polypropyleen of fluweel. In tegenstelling tot de strak gespannen riem, hebben koorden een nobele curve.

Net als de gordelbanden zijn ook de afzetpalen met koorden in diverse kleuren verkrijgbaar. Door de kleuren van de standaard en het koord te kiezen, kunt u de kleur van de afzetting volledig naar wens aanpassen. Dit kan zijn op basis van de inrichting, het evenement, de huisstijl of de aankleding.

Aan elk uiteinde is het koord voorzien van een haak waarmee het aan de afzetpaal kan worden vastgehaakt. Zo is ook hier de afzetting op elk moment eenvoudig aan te passen. Met behulp van afzetpalen met koord kunnen ingangen, loges of wachtrijen worden afgebakend.

Systeem met rode en witte afzetkettingen

Afzetsystemen met ketting bestaan uit kunststof afzetpalen die met afzetkettingen worden verbonden. In de regel vallen ze vooral op door hun klassieke kleuren in rood-wit of zwart-geel. De gekleurde kettingen kunnen voor het afzetten snel in de palen van dezelfde kleur worden gehaakt. Hiervoor hebben de palen aan de bovenzijde twee ogen.

Deze stevige afzetpalen zijn geschikt voor binnen en buiten. De voeten kunnen worden afgevuld met zand of water voor extra stabiliteit. Deze kettingstandaard is ideaal als geleidesysteem voor toepassingsgebieden of om de toegang tot verschillende gebouwen te ontzeggen. Kies voor een rood-wit of geel-zwart afzetsysteem.

Door de opvallende kleuren is de kering al van ver zichtbaar. Zowel de palen als de kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen. Gebruik de afzetpalen met kettingen als een effectieve afscheiding voor zowel in- als outdoor-doeleinden.
afzetpaal met ketting

visueel aanpasbaar aan uw bedrijf

makkelijk te transporteren

op diverse plekken inzetbaar

Mobiele afzetpalen voor elk toepassingsgebied

Een groot voordeel van de afzetpalen is de mobiliteit. Ze kunnen overal, snel en flexibel worden ingezet als efficiënte blokkade. Of het nu gaat om een ​​paal met kettingen, gordel of koord, de individuele afzetsystemen kunnen direct worden aangepast. Hiervoor wordt de gordel, het koord of de ketting eenvoudig verhangen.

De grote mobiliteit maakt het inzetten van afzetpalen niet alleen in de handel of in filialen mogelijk, maar ook op evenementen, tentoonstellingen of beurzen. Het compacte en gemakkelijke transport van de losse modellen is hier een voordeel. Eenmaal op de plaats van gebruik kunnen uitgenomen palen snel weer in de betreffende voet worden geplaatst. Alleen de gordel uittrekken, het koord of de ketting ophangen en de afzetting staat.

U kent de afzetsystemen al uit verschillende gebieden. Op luchthavens zijn de wachtrijen bij het inchecken of instappen een bekend fenomeen. Bij concerten en evenementen zijn ze te vinden bij de ingang of de security-zone. Ontdek nu ook het gebruik van afzetpalen in de detailhandel. Zeker voor Click & Collect-concepten is een afzetsysteem uitermate praktisch.

Afzetpalen voor Click & Collect

Door de pandemie hebben de concepten Click & Collect inmiddels op veel plaatsen de overhand. De implementatie van deze concepten vereist vaak extra organisatie en uitrusting in de klassieke detailhandel. Deze uitrusting omvat ook afzetsystemen, afhankelijk van de branche en de grootte van de winkel.

Met Click & Collect haalt de klant bestelde producten in de winkel op, die vooraf telefonisch, per e-mail of online in de webshop zijn besteld.

De afzetsystemen kunnen niet alleen worden gebruikt om verkoopruimtes af ​​te zetten die niet betreden mogen worden. Ze vergemakkelijken ook het duidelijke en gestructureerde beheer van wachtrijen en toegang. In plaats van klanten vaker op de exacte looprichting en hygiënemaatregelen te wijzen, kunt u dit met het juiste systeem voorkomen.

Het is niet ongebruikelijk dat er in voetgangerszones rijen ontstaan met klanten die een winkel willen bezoeken. Het nauwkeurig volgen van een afzetsysteem vermijdt op voorhand conflicten, gedrang en chaos. In combinatie met vloerstickers kunnen ze er zelfs voor zorgen dat de noodzakelijke minimale onderlinge afstand in acht wordt genomen.

De verschillende afzetsystemen zijn niet alleen tijdens de pandemie zinvol om in te zetten. Ze vormen een langdurig onderdeel van uw bedrijfs- of winkeluitrusting. Ontdek het flexibele gebruik van afzetpalen en breid uw uitrusting uit met onze hoogwaardige modellen.
_MG_2644

uitbreiding met desinfectiedispenser


_MG_2647

uitbreiding met kliklijst


_MG_2642

uitbreiding met folderstandaard


Ontdek de uitbreidingen voor uw afzetpaal

Heeft u een geschikt afzetsysteem gekozen? U kunt ze optioneel uitbreiden met accessoires. Door deze uitbreidingen zijn onze systemen niet alleen als afzetting te gebruiken. De accessoires maken 2-in-1 gebruik mogelijk om daarmee de service voor klanten of de kwaliteit van uw uitrusting te verhogen.

Bovendien kunt u ruimte besparen middels uw afzetsysteem met uitbreiding. In plaats van meerdere items hoeft u alleen de afzetpaal te voorzien van een upgrade. Dit zorgt voor een nette uitstraling in de verkoopruimte, op de beursvloer of in culturele en publieke ruimtes. Al met al wordt de functionaliteit van uw afzetsysteem aanzienlijk vergroot.

Dankzij de eenvoudige montage zijn de upgrade- en accessoire-items snel aan de betreffende afzetpaal te bevestigen. Kies uit kliklijsten, folderhangers of desinfectiedispensers als functionele uitbreiding. Zo zorgt u voor meer hygiëne of u kunt uw posters, flyers en folders presenteren.

Een desinfectiedispenser geeft uw klanten en bezoekers de mogelijkheid tot efficiënte handdesinfectie. De automatische dispenser zorgt voor een contactloze desinfectie. U kunt handdesinfectie aanbieden in wachtrijen of direct bij de ingang. De dispenser staat op comfortabele hoogte wanneer deze op de afzetpaal is gemonteerd.

Kliklijsten en folderhouders kunnen worden gebruikt om informatie of reclamemateriaal te verspreiden. Deze displays zijn snel uitgerust met uw printmedia en presenteren uw content effectief. Gebruik de accessoires om posters, folders of flyers te presenteren. Uiteraard vindt u onze accessoires in diverse DIN-formaten in de webshop. Ontdek nu de juiste uitbreiding voor uw afzetsysteem!

Zorg nu voor meer orde en veiligheid!

Zoals u kunt zien, bieden wij een ruim assortiment aan afzetsystemen in verschillende uitvoeringen. De afzonderlijke modellen kennen een grote keuze aan kleuren en kunnen aan uw bedrijf of huisstijl worden aangepast. Daarnaast kunnen wij de gordelbanden voor u bedrukken met bijvoorbeeld een logo of slogan.

De klassieke systemen met gordel zijn het populairst. Maar ook de afzetpalen met ketting of koord bieden u veel voordelen in verschillende toepassingsgebieden. Terwijl de koord-standaard indruk maakt met zijn luxe design, staat de ketting-standaard voor robuustheid.

Afzetlint of dranghekken worden ook vaak gebruikt als extra afscherming en afzetting. De praktische en stevige dranghekken zijn onmisbaar voor outdoor-gebruik of bij grote evenementen. Rood-witte afzetlinten kunt u onder meer gebruiken om gebieden snel en duidelijk af te zetten.

Ontdek tussen de verschillende afzetsystemen het juiste systeem voor uw onderneming. Bij deze keuze adviseren wij u graag. Ten slotte kunt u het afzetsysteem uitrusten met geschikte accessoires. Wij maken graag een passende offerte voor u.
Menu sluiten
Naar boven