De kassa in uw winkel is bijna dagelijks in bedrijf. Goede apparatuur is dan ook van essentieel belang
 
Bescherm uzelf tegen kasverschillen met geldtellers en meer. Onze geldtellers zijn uitgerust met een breed scala aan functies. Ze bepalen het totale aantal en de totale waarde van gecontroleerde biljetten en/of munten. 
Sluiten
Filter en sorteer

Safescan geldtelmachine 

Geldtelmachines en andere producten van Safescan worden veel gebruikt in bedrijven waar met geld wordt gewerkt. Deze geldtelmachines zijn populair vanwege het gebruiksgemak en de kwaliteit. Ook de prijs-/kwaliteitverhouding is een aangenaam voordeel.
 
Producten van Safescan zijn in een mum van tijd terugverdiend en zowel geschikt voor de zakelijke als ook de particuliere markt. Doordat u minder tijd kwijt bent aan lades tellen, heeft u meer tijd en geld over voor belangrijkere dingen. De Safescan producten verwerken biljetten of munten.
 
U vindt de nieuwste softwareversies voor uw Safescan bij onze downloads
 

Muntentellers 

Naast biljettentellers hebben we ook muntentellers in het assortiment. Hiermee kunt u gemakkelijk de munten uit de kassalade tellen. De muntentellers sorteren de munten uit de kassa in een handomdraai. Wat overblijft is het uiteindelijke bedrag gesorteerd in bakjes. 

De muntentellers van Safescan zijn geschikt voor veel verschillende valuta, waaronder EUR, GBP, CHF en, NOK.


Geldschalen  

Bent u op zoek naar een passende geldschaal voor bij de kassa in uw onderneming? In deze categorie vindt u verschillende soorten geldschalen. Het aanbod omvat onder meer geldschalen met een inschuif voor reclame-inlegvellen, met beschermingsnoppen of exemplaren met een uitgefreesde geldsleuf. 
 
Wat verwacht u bij een klassieke geldschaal? De eerste gedachte bij het horen van 'klassiek' is dat het gaat om een ronde plaat met rubberen voetjes. De geldschaal met een papieren inlay van acrylglas voldoet precies aan deze verwachtingen. De papieren inlegvellen kunnen vanaf de zijkant naar binnen worden geschoven, terwijl de rubberen voetjes beschermen tegen het wegglijden van de schaal

Het model „Sorbus“ heeft een eenvoudig ontwerp. Dit artikel van 6 mm dik acrylglas past zich dankzij zijn subtiele buitenkant aan elke omgeving aan. In plaats van een uitgefreesde uitsparing heeft de schaal stijlvolle randen

Om het reclamekarakter van een geldschaal zo goed mogelijk te benutten, is een exemplaar met een extra grote advertentieruimte aan te bevelen. Deze advertentieruimte kan natuurlijk ook voorzien worden van informatie over uw winkel. Deze geldschaal voor papieren inlays bestaat grotendeels uit advertentieruimte. Er is tevens een afgerond vak voor munten en bankbiljetten. 
 
De hierboven genoemde artikelen en vele andere geldschalen worden op verschillende plaatsen ingezet. Naast het gebruik in klassieke winkels zijn de geldschalen ook zeer geliefd in onder meer openbare instellingen of snackbars.


Afroomkluis 

Met onze afroomkluis kunt u eenvoudig en veilig uw kassa 'afromen' en uw bankbiljetten opbergen
 
De kluis is geschikt om uit het zicht te monteren, waardoor uw medewerkers te veel briefgeld veilig kunnen storten. Zeker in de winter is het belangrijk dat uw medewerkers dit doen, omdat dan de kans op overvallen in de winkel groter is dan in de zomer. 
 

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het inrichten van uw kassagebied? Wij helpen u graag! 

Neem contact met ons op via +31 (0)315 - 65 99 99 of stuur ons een mail naar verkoop@vkf-renzel.nl

Menu sluiten
Naar boven