VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Bij de kassa

De nieuwe €100 en €200 biljetten:

De Europese Centrale Bank is continue bezig met het updaten van bankbiljetten om zo het verspreiden van vervalsingen tegen te gaan. Op 28 mei 2019 zullen de nieuwe €100 en €200 biljetten worden geïntroduceerd. Deze nieuwe biljetten zijn de laatste die gelanceerd worden in de nieuwe Europa serie. De €500 zal niet vernieuwd worden.
De nieuwe €100 en €200 bankbiljetten zijn het vijfde en laatste biljet uit de nieuwe Europa-serie: ze werden voorafgegaan door het nieuwe €5 biljet (mei 2013), het nieuwe €10 biljet (september 2014), het nieuwe €20 biljet (november 2015) en het nieuwe €50 biljet (april 2017).

Klik hier om rechtstreeks naar de nederlandstalige downloadpagina te gaan van Safescan, de producent van betreffende apparaten.

Op deze pagina vindt u het juiste update-pakket voor de nieuwe serie Euro bankbiljetten. Selecteer eenvoudigweg uw Safescan apparaat in het drop-down menu en sla de update op uw computer op.
In het update-pakket zit de valuta-update-software, het update-bestand en uitgebreide meertalige update-instructies.

Het updaten van uw apparaat is een eenvoudig proces en geschiedt via de USB poort of een MicroSD kaart. Het duurt slechts enkele seconden voordat u gereed bent om de nieuwe serie bankbiljetten met uw Safescan apparaat te verifiëren en te tellen. Voor uitleg over het updaten van uw Safescan apparaat zijn zelfs instructie-video’s te bekijken.

Meer lezen »


Geef valsmunterij geen kans!

Maak gebruik van onze valsgeldscanners. Geldtesters zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met diverse opties.
Zo is het ook mogelijk bankbiljetten te controleren en/of te tellen. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden.


Afroomkluizen

Met onze afroomkluis kunt u eenvoudig en veilig uw kassa 'afromen' en uw bankbiljetten opbergen.
Daarnaast is de kluis geschikt om uit het zicht te monteren.