Je vindt ze in elke supermarkt: beurtbalkjes! Deze balkjes (ook klantenbalkje, kassabalkje of divider genoemd) helpen om de aankopen van verschillende klanten duidelijk van elkaar te scheiden. Dit verbetert de duidelijkheid voor klanten en kassamedewerkers op de lopende band en zorgt voor een soepel afrekenproces. 
Sluiten
Filter en sorteer

Het ontstaan van beurtbalkjes 

Beurtbalkjes bestaan al een hele lange tijd. Het balkje was een vast onderdeel in de supermarkt, maar het had nog geen naam. In september 1996 deed maandblad Onze Taal een oproep: "Hoe noem je het balkje dat je bij de kassa van de supermarkt tussen je eigen boodschappen en die van de volgende klant legt?".  
 
De termen beurtbalkje, divider, klantenbalkje, kassabalkje, klantenwig en stopper werden veel genoemd. Uiteindelijk is het woord beurtbalkje gekozen. Je moet immers wachten op jouw beurt. 
 
Het duurde een tijd voor deze naam gangbaar werd. Het balkje werd nog lang klantenstopper, kassabanddivider en voklabalkje - volgende klant - genoemd. In 2002 kwam daarom een grootschalige campagne om het woord beurtbalkje te promoten. Sinds oktober 2005 is het woord eindelijk opgenomen in het Van Dale Groot woordenboek


Veel geadverteerd en veel gebruikt 

Oorspronkelijk hadden beurtbalkjes het opschrift ‘volgende klant graag’. In 2008 werd voor het eerst reclame gemaakt op de beurtbalkjes. Sindsdien wordt reclame op de praktische hulpmiddelen dagelijks door veel mensen gezien. 
 
Sinds de uitvinding zijn de vaak onderschatte balkjes een groot onderdeel geworden van de detailhandel en het koopproces. Want zonder de afscheiders zou het een zooitje in de winkels zijn. En wie gaat er graag winkelen in een winkel die niet georganiseerd is? 
 
Met ons assortiment kun je gemakkelijk en zichtbaar de aankopen van de klanten scheiden. Na het boodschappen op de band leggen, moet elke klant de boodschappen scheiden van de volgende aankoop. Hierdoor komt hij in direct contact met tenminste één beurtbalkje, dus ook met jouw reclame.


Klantenbinding door reclame 

Maak gebruik van eventuele wachttijden aan de kassa. De staafvormige structuren zijn ideaal om in te spelen op de aandacht van klanten bij het afrekenen. Vang de vele blikken op de beurtbalk met effectieve reclame. Met behulp van deze verdelers kun je reclame maken voor jouw eigen supermarkt of webshop of producten. 
 
Uitgerust met een slogan of aantrekkelijk design vestig je de aandacht op kortingenpromoties of speciale services. Als alternatief kan de advertentieruimte ook worden gebruikt als een effectief gebied voor informatie. Naast het wijzen op de mogelijke betaalmethoden, is het mogelijk om hygiënestandaarden door te geven of informatie te geven over gewijzigde openingstijden. 


Beurtbalkje kopen in verschillende soorten en maten 

U kunt bij ons beurtbalkjes kopen in verschillende soorten en maten. De klassieke klantverdelers worden meestal gebruikt in de vorm van rechte prisma's met een driehoekige of rechthoekige basis. Als driehoekige of vierkante staven worden ze meestal gemaakt met een lengte van 30 cm. 
 
De “Construct” verdeler is een klassiek product gemaakt van geëloxeerd aluminium. Dit vierkante model is stevig en makkelijk inzetbaar. Een echte klassieker, rechtstreeks van fabrikant VKF Renzel
 
Daarnaast springt vooral onze “Wato” in het oog. Deze kan dubbel van reclame worden voorzien. Dankzij de geïntegreerde bevestigingstechniek kunnen de reclamemedia in een handomdraai zonder gereedschap worden verwisseld. 
 
De aluminium verdeler komt ook in een klassieke driehoekige vorm. Deze verdeler heeft een speciale bevestigingstechniek in de eindkappen. Hierdoor kun je de advertentiemedia binnen enkele seconden zonder gereedschap veranderen. Bescherm jouw reclamemedium met de praktische U-houder. 
 
Het maakt niet uit of je kiest voor een verdeler met of zonder reclame. Speciale afmetingen en producties zijn door onze eigen productie mogelijk vanaf 1 stuk. 


Beurtbalkje met unieke print 

Bekijk ons ruime aanbod aan verschillende beurtbalkjes om de kassa in jouw winkel optimaal in te richten. Zo zorg je voor sfeervolle eyecatchers. Bovendien creëren ze orde op de kassaband en maken ze het proces gemakkelijker voor klanten en medewerkers. 
 
De beurtbalkjes zijn optioneel uit te breiden met bedrukbare reclame-bijlagen. Daardoor zijn de verdelers effectieve reclamemedia met een hoge attentiewaarde. Ze worden herhaaldelijk opgepakt en doorgegeven door klanten. Laat jouw beurtbalkjes bedrukken met jouw logo of slogan - wij helpen jou graag. 
 
Naast de verdelers zijn er nog vele andere items om jouw kassa zo goed mogelijk uit te rusten.

Bekijk alle producten voor jouw verkooppunt »

Menu sluiten
Naar boven