Geldschalen zijn kleine schaaltjes of bordjes die dicht bij de kassa worden geplaatst. Vaak bevatten ze een reclameprint om extra de aandacht te kunnen vestigen op speciale kortingsacties of bepaalde serviceverlening. U vindt deze onopvallende maar zeer nuttige producten doorgaans dus op de POS. Kies een geldschaal uit ons online assortiment en draag zo bij aan hygiëne bij de kassa.
Sluiten
Filter en sorteer

Geldschalen: sterk reclame-effect bij de kassa

VKF Renzel biedt vele mogelijkheden om uw kassabereik te completiseren. Als aankooppunt speelt de zone rondom de kassa een bijzonder belangrijke rol. Aan de kassa moet een juiste volgorde worden gehandhaafd en eventuele wachttijden moeten worden verkort. Hiervoor zijn veel kleine hulpmiddelen beschikbaar met een groot effect.

Een beurtbalkje zorgt voor orde op de kassaband en is tevens een goed gebruikte reclameruimte. Een prijslijsthouder verkort mogelijke wachttijden en verbetert uw service. In het geval van niet-excellente producten helpt een blik op zo'n prijslijst-bladerstandaard en kan het afrekenen meteen doorgaan.

Een ander soort hulpmiddel is een geldschaal. Deze artikelen zijn niet alleen in winkels te vinden, maar ook in benzinestations en bars. Ze zorgen voor orde bij de kassa en dragen tegelijkertijd bij aan de hygiëne.

De schaal kan ongewenst lichamelijk contact tijdens het betalingsproces voorkomen. Bovendien voorkomt dit rondrollende muntstukken. Niet alleen medewerkers, maar ook klanten zullen u dankbaar zijn voor het plaatsen van een geldschaal.

In het dagelijks leven komen mensen in aanraking met vele bacteriën. Zeker in tijden van griepgolven of andere ziektes is het belangrijk om onnodige overdracht van druppeltjes en bacteriën te voorkomen. Door gebruik te maken van geldschalen voorkomt u onnodig contact tussen klanten en personeel. Op deze manier creëert u een gevoel van welzijn en mogelijk ook opluchting.
 

Geldschaal met reclame-inschuif voor bij uw kassa

Net als bij een beurtbalkje bieden geldschalen ook de mogelijkheid tot extra advertentieruimte in de buurt van een kassa. De geldschalen worden centraal voor of bij de kassa geplaatst. De meesten bieden ruimte voor een papieren inschuifvel. Deze is altijd snel en direct te wijzigen en aan te passen aan actuele aanbiedingen of acties.

De centrale positie van het artikel zorgt ervoor dat de klant effectief omgaat met de reclame. Zijn blik valt onvermijdelijk op de reclameboodschap die daar op het moment wordt getoond. U kunt de advertentieruimte flexibel gebruiken. Wijs op goede doelen of acties of gebruik de ruimte voor uw eigen branding.

Als alternatief kan het inlegvel natuurlijk ook worden gebruikt om verschillende informatie duurzaam te communiceren. De vormgeving van de papieren inlay is geheel naar eigen inzicht en geheel in lijn met uw huisstijl uit te voeren. Print uw ontwerp uit en stop het direct in de geldschaal. Dit werkt ongecompliceerd en is met enkele eenvoudige stappen te realiseren.

Afhankelijk van de geldschaal is er een passend inlegvelformaat nodig. Kies tussen een geldschaal met aparte advertentieruimte of een met een uniform oppervlak. Gebruik ze niet alleen om het bij de kassa allemaal wat gemakkelijker te maken. Benut namelijk ten volle het potentieel van de geldschalen mét reclameruimte voor de promotie van al uw acties of geboden service!
 

Geldschalen op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een passende geldschaal voor bij de kassa in uw onderneming? In deze categorie vindt u verschillende soorten geldschalen. Het aanbod omvat onder meer geldschalen met een inschuif voor reclame-inlegvellen, die met baliebeschermingsnoppen of exemplaren met een uitgefreesde geldsleuf.

Wat verwacht u bij een klassieke geldschaal? De eerste gedachte bij het horen van 'klassiek' is dat het gaat om een ronde plaat met rubberen voetjes. De geldschaal met een papieren inlay van acrylglas voldoet namelijk precies aan deze verwachtingen. De papieren inlegvellen kunnen vanaf de zijkant naar binnen worden geschoven, terwijl de rubberen voetjes beschermen tegen het wegglijden van de schaal.

Het model „Sorbus“ heeft een eenvoudiger ontwerp. Dit artikel van 6 mm dik acrylglas past zich dankzij zijn subtiele buitenkant aan elke omgeving aan. In plaats van een uitgefreesde uitsparing heeft de schaal stijlvolle randen.

Om het reclamekarakter van een geldschaal zo goed mogelijk te benutten, is een exemplaar met een extra grote advertentieruimte aan te bevelen. Deze geldschaal voor papieren inlays bestaat grotendeels uit advertentieruimte. Er is tevens een afgerond vak voor munten en bankbiljetten.

De hierboven genoemde artikelen en vele andere geldschalen worden op verschillende plaatsen ingezet. Naast het gebruik in vele klassieke winkels zijn de geldschalen ook zeer geliefd in onder meer openbare instellingen of snackbars.
 

Eén adres - veel mogelijkheden

De vele verschillende artikelen in ons assortiment kunnen op verzoek vaak nog nauwkeuriger aan uw wensen worden aangepast. Dit omdat wij, als fabrikant van veel van deze artikelen, tijdens de productie uw klantwensen al kunnen aanpassen.

Dankzij onze eigen drukkerij en het in huis hebben van diverse druktechnieken, hebben wij ook de mogelijkheid om onze artikelen te bedrukken. Door alleen al een slogan of logo te plaatsen, wordt uw geldschaal meteen al een blikvanger op uw toonbank.

Wij vervaardigen graag een artikel voor u geheel volgens uw ideeën. Vraag vrijblijvend een passende offerte aan!

Andere items voor direct gebruik bij het afrekenen zijn ook online beschikbaar. Naast de hierboven beschreven hulpmiddelen zijn ook bankbiljettesters of geldcassettes een integraal en nuttig onderdeel voor bij de kassa. Ontdek ons ​​brede assortiment van producten voor bij de kassa.

Anwendungsbeispiel eines Zahltellers für Lokale
Menu sluiten
Naar boven