Met behulp van wandborden kunt u bezoekers een hoge mate van oriëntatie bieden. Dit bespaart navragen, wachttijden en misverstanden.
Sluiten
Filter en sorteer

Meer oriëntatie door bewegwijzering aan de wand

Goede bewegwijzering is essentieel in allerlei gebouwen en voorzieningen. Het scheelt vragen, wachttijden en misverstanden. Met behulp van slechts enkele wandborden kunt u uw bezoekers een hoge mate van oriëntatie bieden. Hierdoor bespaart u tijd waarin uw medewerkers uitleg moeten geven of klachten moeten registreren.

Het kan al snel frustrerend zijn voor gasten, klanten of patiënten om zonder richtingsgevoel in uw gebouw of pand rond te moeten dwalen. Misschien missen ze dan het geweldige panoramische zwembad achterin het hotelcomplex of vindt men niet op tijd de juiste behandelkamer. In dit geval kunnen er onaangename vertragingen ontstaan in de dagelijkse gang van zaken. Bovendien zorgen deurbordjes aan de wand ervoor dat klanten u direct bij uw naam kunnen noemen.

Locaties die goed bewegwijzerd zijn, scoren punten voor oriëntatie en ordening. Uniforme bewegwijzering neemt veelal zorgen bij bezoekers weg en helpt hen snel en gemakkelijk op de bestemming te komen. Dit begint al bij de bebording van in- en uitgang. Dan volgen natuurlijk de kantoren, vergaderruimtes, informatiebalie, restaurant en niet in de laatste plaats de toiletten.

eigen afmetingen mogelijk

wij maken uw bord graag op maat

oriëntatie voor uw klanten

zorg voor een duidelijke bewegwijzering

voor zowel in- als outdoor

het juiste bord voor uw toepassing

Ideaal voor eigen inlegvellen en eenvoudig te monteren

In ons assortiment vindt u gefreesde houten borden, maar ook borden met een inschuifmogelijkheid voor papieren inlegvellen. Terwijl de houten borden een duurzame, decoratieve bewegwijzering bieden, zijn inlegvellen daarentegen weer eenvoudig te vervangen. In dat geval gaat het om borden die gemaakt zijn van acrylglas, aluminium of hardschuim. In deze wandborden kunt u eenvoudig papieren inlegvellen in het betreffende formaat inschuiven of invoegen.

Dankzij de verwisselbare inlegvellen zijn de borden langdurig te gebruiken en is snel en gemakkelijk informatie uit te wisselen. Het enige noodzakelijke is, zijn een paar eenvoudige stappen die genomen moeten worden.

De afdekplaatjes beschermen uw inlegvellen tegen vuil en, afhankelijk van het product, tegen verkleuring door de zon. Zo blijven uw inlegvellen, net als de borden, keer op keer herbruikbaar. Gemonteerd aan de wand op de optimale kijkhoogte, wordt uw informatie nu op de best mogelijke manier gepresenteerd.

De montage gebeurt doorgaans met schroeven, rechtstreeks in de muur of met pluggen. Dit is geheel afhankelijk van de aard van de muur waarop het bord moet komen. Het materiaal voor directe montage is doorgaans bij de levering inbegrepen. U kunt dus direct aan de slag en per omgaande de informatie verstrekken die gewenst is.

Elektronische wandborden: digitale bewegwijzering

Naast onze decoratieve wandborden van hout, aluminium of glas bieden wij ook digitale wandborden aan. Middels narrowcasting kunt u in zeer korte tijd wijzigingen doorvoeren.

Bovendien kunnen deurbordjes met behulp van de eenvoudig te gebruiken software naar wens worden vormgegeven. Toon bijvoorbeeld de beschikbaarheid van een ruimte of maak vastgelegde vergaderingen goed zichtbaar op een deurbordje.

Meer weten »

Decoratieve wandborden van hout

Houten borden zijn vooral populair in de horeca of welness ruimtes. De natuurlijke borden maken indruk door hun rustieke charme. De houten wandborden kunnen naar wens worden gegraveerd, passend bij uw onderneming of diensten. Wilt u sauna's, uw restaurant of buitenruimte op een natuurlijke manier signeren?

U ontvangt het houten wandbord in verschillende standaardmotieven. Als alternatief zijn ook andere freesbewerkingen mogelijk, afhankelijk van uw wensen. Borden die buiten worden gebruikt, bedekken we met een beschermende UV-laklaag.
Decoratieve wandborden zijn perfect om uw ruimtes een natuurlijke, feel-good sfeer te geven. Duurzame, grondstofbesparende reclame middels houten borden vormen altijd een visuele aandachtstrekker. Gebruik houten wandborden voor uniforme bewegwijzering met een rustiek karakter. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te besprken voor ​een ​op maat gemaakt houten bord.

 

Elegante aluminium bewegwijzering voor aan de wand

In tegenstelling tot de rustieke houten borden overtuigen de aluminium wandborden weer door hun elegante design. Het eenvoudige aluminium frame presenteert geplaatste inlegvellen op een hoogwaardige manier. U kunt daarbij kiezen tussen borden in hoog- of dwarsformaat en borden met of zonder bolling.

Tussen de klassieke aluminium wandbordjes vindt u ook onze haakse muurbordjes. Deze moeten ook voorzien worden van een inlegvel. Kenmerkend is dat ze uitsteken als een soort van vlag in het gangpad en daardoor al van ver te zien. Zo kunt u bezoekers bijvoorbeeld al in een vroeg stadium de weg wijzen naar uw toiletten, de ruimte die ze zoeken of behandelkamer.

De lichte maar stevige aluminium wandborden worden veelal gebruikt in openbare instellingen, ziekenhuizen of expositieruimtes. De borden zorgen daar voor een eenvoudige en uniforme bewegwijzering. Tegelijkertijd bieden ze de voordelen van duidelijk zichtbare, langdurig bruikbare en uniforme bewegwijzering. Kies uit verschillende aluminium wegwijzers uit ons online assortiment.
Kantoor wandbordjes met wisselbare inlegvellen

Ontdek het juiste wandbord voor uw onderneming

Bent u op zoek naar wandborden die passen bij de sfeer in uw bedrijf? Wij bieden een grote keuze aan verschillende producten in ons assortiment. Deze worden desgewenst nauwkeurig aangepast aan uw huisstijl. Hierdoor wordt uw onderneming uniform en goed herkenbaar gepresenteerd.

Kies voor een gefreesd houten bord of voor klassieke modellen met DIN-inlegvellen. Afhankelijk van het bord kunt u deze binnen of buiten gebruiken, goed uitgerust voor een uniforme bewegwijzering. Kies tussen haakse muurborden, informatieborden voor aan de muur of een wandbord. Wij praten ook graag met u over de mogelijkheden van een bord dat specifiek op uw wensen is afgestemd.

Wilt u graag persoonlijke advies?

Contact opnemen »
Menu sluiten
Naar boven