Aantrekkelijk etalageconcepten en bijzondere decoraties nodigen potentiële klanten uit om uw winkel binnen te stappen. De aantrekkelijke reclame en het design in de etalage trekken de aandacht van voorbijgangers. Ontdek ons reclamemateriaal voor uw etalage om uw doelgroep aan te spreken.
Sluiten
Filter en sorteer

Ontwerp uw etalage: eerste indrukken tellen

De etalage is vaak de eerste indruk die klanten van uw bedrijf hebben. Bij het passeren nemen mensen het waar en verwerken het. Hier wordt de belangstelling voor uw producten en diensten gewekt, waardoor de potentiële klant de winkel wil binnenstappen.

Met behulp van diverse displays en reclamemateriaal kunt u de etalage naar eigen wens inrichten. Bij de uitvoering van uw etalageconcept kunt u gebruik maken van folies, monitoren of paspoppen. De individuele reclamedisplays kunnen op verschillende manieren in de etalage worden gebruikt.

Kies voor etalagereclame met digitale displays of LED elementen. Met het warme licht in de etalage of de bewegende beelden hebben de displays een versterkt opvallend effect. Om de best mogelijke indruk te maken, kiest u uit verschillende displays om uw producten visueel aantrekkelijk te presenteren.
flashmovie-window-rod-system-89.0002.194-7

Digitaal etalageconcept


easycubes-WD31

Etalagepoppen


WD 26

Etalagefolie


Decoratieve elementen en displays voor uw etalagereclame

Naast uw branche en de grootte van de etalage speelt ook de doelgroep een belangrijke rol. Door uw etalage gericht in te richten, kunt u uw reclame relevanter maken voor deze groep. Kies voor raamfolie met print, flexibele afspeelbare monitoren of modulaire merchandise displays om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

Afhankelijk van de grootte van de etalage kunt u kiezen voor ruimtebesparende plafondophanging of vrijstaande displays. Het doel is om uw etalageruimte optimaal te benutten. Met flexibele scheidingswanden kunt u de etalage scheiden van uw verkoopruimte. Gebruik dit gebied voor het opzetten van merchandise platforms, paspoppen of banner displays.

Als de ruimte beperkt is, kan de etalageruimte optimaal worden benut met beeldschermen, LED-frames of posterdisplays. De uitwisseling van inhoud is snel en gemakkelijk, zodat informatie of lage prijzen steeds kunnen worden doorgegeven. Wanneer u etalageschermen gebruikt, hebt u de mogelijkheid om een hele reeks reclame-inhoud af te spelen.
 

Etalageconcepten individueel op u afgestemd

Wilt u dat uw etalage zich onderscheidt van de concurrentie? Dit kan leiden tot een hoger aantal bezoekers en shoppers. Bovendien profiteert u ook van het branding-effect, waarmee u zich kunt profileren. Door de etalage te ontwerpen in uw huisstijl, zorgt u ervoor dat uw merk onthouden wordt.

Met unieke etalageconcepten zorgt u voor de herkenning van uw producten en de verankering van uw bedrijf in de hoofden van potentiële klanten. U scoort punten bij vaste en nieuwe klanten door een specifieke kleurkeuze of ongewone reclamefilmpjes. Het uniforme ontwerp over verschillende kanalen roept uw diensten herhaaldelijk op in het geheugen van de klant.

Modulaire, aanpasbare displays ondersteunen u bij dit proces. Deze kunnen langdurig worden gebruikt voor het ontwerp van de etalage en zijn ook verkrijgbaar met een opdruk. Kies bijvoorbeeld tussen een digitale etalage met monitoren of een presentatie met merchandise displays en paspoppen.

Trek nu de aandacht van uw doelgroep

Etalages en raamreclame helpen u kortingen, promoties of informatie over te brengen. Hier wordt de boodschap op een voor iedereen duidelijk zichtbare en toegankelijke manier weergegeven. Het juiste display kan op verschillende manieren worden gebruikt en individueel worden afgewerkt. Het resultaat is een in het oog springende etalage met een persoonlijk tintje.

Ontwerp uw etalage met ons POS-marketingmateriaal om het potentieel van etalagereclame volledig te benutten. Ontdek het verkoopbevorderende effect van paspoppen, folies, etalages of schermen. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw etalageconcept om de verkoop te bevorderen.
Menu sluiten
Naar boven