Etalagedecoratie verandert uw etalage in een echte eyecatcher. Met behulp van seizoensdecoratie of bijzonder creatieve ideeën kunt u de aandacht van de klanten trekken en vervolgens vestigen op uw aanbiedingen en producten. Ontdek hier de juiste decoratieartikelen voor uw Visual Merchandising.
Sluiten
Filter en sorteer

Etalagedecoratie: folies, displays en meer

Een aantrekkelijk vormgegeven etalage vestigt de aandacht op uw winkel en uw producten. Het trekt klanten naar uw winkel en heeft ook een grote invloed op uw imago naar buiten toe. Hier heeft u de kans om uw doelgroep aan te spreken met een opvallende en decoratieve uitstraling van uw etalage.

Ontdek de mogelijkheden van displays, folies en decoratie om nieuwe producten te introduceren. U stemt het concept van uw Visual Merchandising precies af op de centrale gedachte van uw onderneming en uw productassortiment. Wij leveren u daarvoor de juiste Visual Merchandising Equipment. Zorg voor een maximale herkenningswaarde door in uw etalage uw bedrijfsimago te laten weerspiegelen.

Als aanvulling op onze producten is een eigen opdruk altijd mogelijk. Op die manier kunt u etalagedisplays maken die volledig zijn afgestemd op uw diensten en doelgroep. U kunt deze gebruiken om uw naamsbekendheid te vergroten en de verkoop te bevorderen.
 

Etalagedecoratie als eyecatcher

Vooral in voetgangerszones kunt u via etalagedecoratie een groot aantal mensen bereiken. Zelfs als de winkel of onderneming niet onmiddellijk wordt bezocht, profiteert u wel van het Branding-effect. Potentiële klanten merken onbewust uw etalage en uw producten op en herinneren zich u als het moment daar is.

Met behulp van actuele, bijzonder aansprekende of unieke etalagedecoraties kunt u dit effect versterken. Op die manier kunt u zich profileren als een creatief, innovatief en goed gestructureerde onderneming. Gebruik de etalage om uzelf zo goed mogelijk te presenteren. Dus ook door seizoensdecoratie in uw etalage te gebruiken.

Hier kunt u gebruik maken van bedrukte raamfolie, LED lichtwanden met een aansprekend motief of diverse displays. Zo kunt u hele achtergronden maken om een situatie uit te beelden of gewoon kleurrijke accenten leggen. Uw Visual Merchandising concept kan gemakkelijk worden aangevuld of uitgebreid met de verschillende producten.

Landingapge_Schaufenstergestaltung_NL

Etalagedecoratie: maak voorbijgangers nieuwsgierig


Etalagedecoratie rondt de aankleding van uw etalage in stijl af. De decoratieve artikelen kunnen de aandacht van de kijker trekken en deze vervolgens overbrengen naar uw producten. Wij bieden raamfolie, stickers, product-, banner- of posterdisplays als decoratie voor uw etalage.

Kies de juiste Visual Merchandising Equipment voor uw etalage en uw concept. Heeft u een diepe etalage met voldoende ruimte voor decoratie en displays? Wilt u uw etalagereclame aan het plafond hangen om ruimte te besparen? Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste element of aanvullende etalagedecoratie voor u.

Gebruik het effect van etalagedecoratie voor het succes van uw onderneming, uw publiciteit en het externe effect. Trek de aandacht van voorbijgangers naar uw winkel en probeer ze te verleiden bij u binnen te komen. Ontdek de juiste decoratie voor uw etalage.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven