Kategoriebanner_Etalagepoppen
Etalagepoppen zorgen voor een optimale presentatie van uw producten in de etalage. Voor een betere presentatie en identificatie met uw product bieden wij etalagepoppen in verschillende uitvoeringen aan. Kies voor een man, een vrouw, zittend of staand, geheel passend bij uw Visual Merchandising.
Sluiten
Filter en sorteer

Etalagepoppen in uw etalage

Zoals de naam al doet vermoeden, worden etalagepoppen voornamelijk in etalages gebruikt. Daar toont u de huidige collecties of specifieke producten. Door de aantrekkelijke vormgeving van de etalage met aangeklede etalagepoppen trekt u volop de aandacht van voorbijgangers. In het beste geval spreekt het product zo aan dat de persoon besluit uw winkel te bezoeken.

Door de inrichting en uitstraling van de etalage regematig te wisselen, vestigt u telkens opnieuw de aandacht op uw merk. De flexibel inzetbare etalagepoppen ondersteunen u daarbij. Zonder veel moeite kunt u de etalagepoppen anders opstellen, plaatsen of aankleden. Vanwege de eenvoudige hanteerbaarheid en de grote mogelijkheden voor verkoopbevordering worden deze displays breed toegepast.

Naast het klassieke gebruik van poppen in de etalage wordt productpresentatie met etalagepoppen ook elders toegepast. Een aantrekkelijke presentatie van kleding is namelijk ook heel goed mogelijk op beurzen, evenementen of bij de lancering van geheel nieuwe producten. De etalagepoppen kunnen ook prima worden opgesteld op podia, beursstands of presentatie-eilanden.
Schaufensterpuppen auf Warenpräsentationspodest Easy Cubes

Producten presenteren met etalagepoppen

De etalagepoppen zijn licht van gewicht en kunnen in losse onderdelen uit elkaar worden gehaald. Daarom kunnen de poppen prima worden gebruikt om producten op verschillende plekken te exposeren. Of ze nu in de winkel staan of juist mobiel zijn, met etalagepoppen staan uw producten altijd aantrekkelijk gepresenteerd.

Door kleding op de paspop te tonen, krijgt de klant een betere indruk van hoe de kleding er uitziet wanneer hij/zij het zou dragen. Een persoon kan veel meer doen met een productpresentatie, dan wanneer T-shirts, bijvoorbeeld plat op een schap worden neergelegd. In plaats daarvan ziet hij hoe het voorwerp valt bij de etalagepop en zal eerder in de verleiding komen het product ook te passen en wellicht tot koop over te gaan.
Tot de voordelen behoren dus gemakkelijk transport, eenvoudig te hanteren en de vele gebruiksmogelijkheden. U kunt de etalagepoppen altijd anders opbouwen, aankleden of individuele elementen toevoegen. Naast deze voordelen is er de grote toegevoegde waarde van de etalagepoppen voor uw verkoopbevordering. Dit kan op zijn beurt weer een positief effect hebben op het succes van uw onderneming of merk.

Wat is een etalagepop?

Een etalagepop is een pop met menselijke proporties, die is uitgerust met kledingstukken om kleding te presenteren. Etalagepoppen worden gebruikt als reclamemiddel in etalages en winkels, om zo de aandacht te trekken van klanten en geïnteresseerden en ze te verleiden tot een aankoop.

Het moedigt de klanten dus aan zich met het product te identificeren. Dit creëert tegelijkertijd het verlangen om het product te bezitten. Door te kiezen voor een man, vrouw of kind als pop, wordt de focus op de juiste doelgroep versterkt.

De traditionele mannequin is gemaakt van kunststof, terwijl modernere poppen gemaakt zijn van alternatieve materialen. De combinatie van verschillende materialen versterkt het effect van kleding en verhoogt de attentiewaarde naar de klant.

Etalagefiguur „Magic“ - de stijlvolle etalagepop

De kleding die etalagepoppen dragen in de etalage, danwel in de winkel zelf, moet worden opgemerkt. Om die aandacht nog meer te vergroten, worden deze etalagepoppen samengesteld uit verschillende materialen en krijgen zo een geheel nieuwe presentatievorm. Het stoffige beeld van de traditionele etalagepop is passé.

In combinatie met houten elementen ziet de etalagepop er natuurlijk uit. Hoogwaardige elementen in chroom- en goudlook hebben namelijk een versterkende werking op de kleding die de pop draagt en presenteert.
Onze „Magic" is leverbaar als vrouwelijk en mannelijk figuur.
Schaufensterpuppe in weiblich und männlich mit Holzelementen
De „Magic“ etalagepop combineert op stijlvolle wijze verschillende materialen in één display. Door bepaalde elementen in een andere materiaalsoort te kiezen, vergroot u op stijlvolle wijze de uitstraling van de etalagepop. De houten elementen bijvoorbeeld, geven de presentatie een natuurlijke charme. Een glanzende chromen of gouden look voegt elegantie, waarde en exclusiviteit toe.
 

Mannelijke of vrouwelijke etalagepop „Magic“

De etalagepoppen in de serie  „Magic“ zijn verkrijgbaar in een mannelijke en een vrouwelijke versie. Bovendien biedt deze serie u een breed scala aan positioneringsmogelijkheden. U kunt deze etalagepop met flexibele armen plaatsen zoals u wilt. U kunt de etalagepop zowel staand als zittend krijgen.

Bovendien kan de etalagepop eventueel naar wens worden ontworpen en uitgelijnd. Het resultaat is maximale flexibiliteit in de presentatie op de plek van gebruik.

Ontdek de serie „Magic“ als veranderlijke en individueel aan uw producten aanpasbare etalagepop. Dit biedt u het voordeel dat u uw huisstijl en boodschap kunt overbrengen middels de presentatie van uw producten. Configureer uw etalagepop „Magic“ nu volledig naar uw wensen en ideeën.
 

Etalagepop „Smart“ voor de presentatie van mode

De serie „Smart“ biedt u ook een keuze uit dames- en herenpaspoppen. Hij overtuigt door zijn lichte gewicht en eenvoudige montage door onderdelen gewoonweg in elkaar te steken. Hierdoor is de figuur ook gemakkelijk te hanteren, bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden. Voor u betekent dit een zo laag mogelijke inspanning en een snelle omzetting naar nieuwe presentaties.
Als klassieke etalagepop begeleidt hij u op beurzen, bij presentaties of mobiele verkopen. Kies een van de mogelijke kleuren om uw collecties aantrekkelijk en volgens uw imago weer te geven. Heeft u een donker winkelinterieur? Kies dan onze etalagepop in grijs of zwart om uw producten juist extra te laten opvallen.

Kies de klassieke en veelzijdige „Smart“ etalagepop om daarmee uw producten verkoopbevorderend te presenteren. Kunt u al aantonen dat producten die door deze etalagepop geshowed worden, ook vaker worden gekocht?
Schaufensterpuppe männlich in weiß, schwarz und grau
Schaufensterpuppe, weiblich in schwarz, weiß und grau

Easy Cubes presentatie-eilanden en displays voor uw etalagepoppen

Deze expressieve etalagepoppen fungeren doorgaans als blikvanger in de winkel. Ze worden vaak al van een afstand gezien op beurzen of evenementen. Om dit effect te versterken, kunt u podia of displays gebruiken. Het Easy Cubes displaysysteem is bijvoorbeeld ideaal voor een etalageontwerp of productpresentatie met etalagepoppen.

Het systeem is modulair en kan dus altijd opnieuw in een andere vorm worden opgebouwd of juist aan uw product(en) worden aangepast. De etalagepoppen kunnen zittend of staand op de displays worden geplaatst. De verhoogde positie kan de zichtbaarheid van de etalagepop vergroten. Ontdek ook het Easy Cubes productpresentatiesysteem als aanvulling op uw Visual Merchandising.

Het juiste model voor uw etalagereclame

Als materiaal voor Visual Merchandising spelen etalagepoppen een cruciale rol op het gebied van etalagereclame. Zij tonen producten op een aantrekkelijke manier en dienen tegelijkertijd als blikvanger op het schap of in de etalage. De gemakkelijke hanteerbaarheid bevordert het reeds populaire gebruik van etalagepoppen.

In ons assortiment bieden wij u de keuze tussen verschillende etalagepoppen. Kies voor het klassieke „Smart“ etalagemodel of voor de ongewone serie „Magic“. Deze laatste biedt u niet alleen de mogelijkheid om extra elementen toe te voegen, maar ook ruimte voor individualiteit.

Kies voor de etalagepop in de gewenste kleur en met overeenkomstig torso. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste model. Laat u door ons adviseren en ontdek de vele voordelen van een presentatie met etalagepoppen.
Menu sluiten
Naar boven