In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan monitoren en schermen voor uw etalage. Deze kunnen niet alleen in korte tijd in uw etalage worden geïntegreerd, u kunt er ook mee adverteren in verschillende bestandsformaten. Maak optimaal gebruik van de advertentieruimte in uw etalage met een digitale etalagemonitor.
Sluiten
Filter en sorteer

Etalagemonitoren: digitale reclame voor uw winkel

In tegenstelling tot klassieke analoge reclame biedt digitale reclame in de etalage u veel extra mogelijkheden. Video's, diavoorstellingen, geanimeerde teksten en andere elementen kunnen hier worden gepresenteerd om de verkoop te bevorderen. Kortom, u kunt de doelgroep aanspreken met een verscheidenheid aan digitale video’s en afbeeldingen en deze zelfs eenvoudig en snel aanpassen.

Stel u bent de eigenaar van een hondentrimsalon. U hebt besloten de ruimte in uw etalage zo goed mogelijk te benutten. U wilt de passerende mensen, hondenbezitters, zo goed mogelijk aanspreken. Dit doet u door een scherm aan het plafond te hangen om ruimte te besparen.

Zo kunt u uw digitale reclame op een optimale hoogte presenteren aan voetgangers, fietsers en andere voorbijgangers. De etalagemonitor met geïntegreerd besturingssysteem kan worden gebruikt om schattige video's en foto's van uw tevreden klanten weer te geven. Wie stopt er niet om uw reclame van dichtbij te bekijken? Zelfs in direct zonlicht blijven de schattige video's en foto's van opgedirkte viervoeters optimaal zichtbaar.

Digital signage monitoren in etalages

Deze vorm van reclame kan voor alle branches worden gebruikt. Als u de doelgroep goed in kaart hebt, kunt u hen op de juiste manier aanspreken met verschillende reclamemiddelen op etalagemonitor. Maak how-to video's, film modeshows of zet een aantrekkelijke diapresentatie in elkaar.

Presenteer ze de klok rond met uw etalagescherm. Door de speciale helderheid blijft uw reclame ook op donkere dagen en 's avonds zichtbaar. Dit geeft u het voordeel dat de reclame langer zichtbaar is en dus meer voorbijgangers aantrekt. Kies het juiste schermformaat voor uw etalagepresentatie.

Door de afwisselende inhoud, kunt u niet alleen een meerderheid van mensen aanspreken. De heldere en bewegende beelden trekken ook meer aandacht en nieuwsgierige blikken. Ze verleiden mensen om te stoppen en uw bedrijf en uw diensten van dichtbij te bekijken.

Full HD-cinema voor uw etalage

✓ dubbelzijdig scherm in staand formaat, ideaal voor het ontwerpen van etalages
✓ twee verschillende helderheidsniveaus geoptimaliseerd voor daglicht
✓ Android besturingssysteem en bijpassende software
✓ om aan het plafond te hangen
✓ elegante witte behuizing

Jetzt entdecken »

Etalage displays met hoge helderheid

In ons assortiment vindt u etalagemonitors in verschillende formaten. U hebt de keuze tussen verschillende schermformaten, helderheden en bevestigingen. Kies een vrijstaand digital signage display of een monitor voor wand- of plafondmontage.

Door de eenvoudige installatie van de monitor kunt u de display onmiddellijk in de etalage gebruiken. Een gebruiksaanwijzing zal u snel door dit proces loodsen. Daarna kunt u uw presentatiemateriaal makkelijk inladen.

U kunt kiezen tussen verschillende mogelijkheden. De inhoud kan worden geleverd via USB of HDMI, WLAN, soms via een app of met behulp van een ingebouwde mediaspeler. Ook hier biedt digitale etalage reclame u de keuze. U zult merken dat het flexibele gebruik van de displays zich uitstrekt tot de inhoud, de plaatsing en de behandeling.

Maak digitaal reclame met uw etalagemonitor

Digitale reclame in de etalage is niet alleen flexibel in het gebruik, het is ook handig en vooral veranderlijk. Door de etalage digitaal uit te rusten met monitoren en schermen, hoeft u deze inhoud alleen nog maar te plannen. U kunt de bestandsformaten gemakkelijk aanmaken of bewerken. Nieuwe inhoud of huidige aanpassingen kunnen onmiddellijk op de monitor worden afgespeeld.

Dit betekent dat u uw reclame op elk moment kunt aanpassen aan nieuwe onderwerpen of aanbiedingen. Het kan gaan om informatie op korte termijn of wijzigingen in de openingsuren. Deze kunnen dan rechtstreeks worden doorgegeven. Seizoensgebonden campagnes kunnen ook worden uitgevoerd zonder grote herinrichting.
Het resultaat van etalagemonitoren is een goede mond-tot-mond reclame voor uw winkel en uw bedrijf. Al met al biedt digitale etalagereclame veel mogelijkheden voor gebruik in uw verkoopbevordering. Doe er uw voordeel mee en laat ons u adviseren over uw toekomstige etalage voor digital signage.
Menu sluiten
Naar boven