Etalagefolie helpt u om exclusieve reclame in uw etalage te presenteren. Kies zowel een gekleurde folie als een vrije vorm als blikvanger in uw raam. Vestig de aandacht van voetgangers op aanbiedingen, producten of promoties met de etalagebelettering.
Sluiten
Filter en sorteer

Folie en stickers voor etalagereclame

Uw etalage is een flexibele advertentieruimte. Bovendien is het ideaal om uw doelgroep aan te spreken. U kunt klanten of belangstellenden eenvoudig aanspreken en hen uitnodigen uw winkel binnen te stappen door middel van opvallende etalagereclame.

Raamfolie en belettering behoren tot de meest populaire manieren voor aantrekkelijke etalagereclame. Ze kunnen in elke etalage worden gebruikt. De folie wordt aangebracht door het op te plakken, wat het voor iedereen erg eenvoudig maakt. Daarnaast is er het grote reclame-effect dat u kunt bereiken met een aantrekkelijk vormgegeven folie.

De folies zijn flexibele en individueel te ontwerpen reclamedragers. Wat is er beter dan een exclusief ontwikkelde etalagereclame? Op die manier kunt u uw bedrijfsimago naar buiten toe communiceren en zo uw naamsbekendheid vergroten. Met hoogwaardige bedrukking in de vorm van uw keuze kunt u uw producten en merk exact op elkaar afstemmen.

Het effect van etalagebelettering

Dankzij de veelzijdige mogelijkheden voor het ontwerpen van de folies kunnen beletteringen, contourvormen en vele andere ideeën worden gerealiseerd. De reclamefolies zijn niet alleen zeer populair op het gebied van decoratie. Privacyschermen of belettering zijn ook populaire opties voor het gebruik van de films.

Door ramen te bestickeren, kunt u informatie of promoties communiceren. Veel bedrijven gebruiken hun ramen als een soort uithangbord. U kunt dus ervoor kiezen om contactgegevens, bedrijfs- en openingstijden in de etalage of op toegangsdeuren te vermelden. Bovendien kunt u matglas of privacyfolie gebruiken om voor privacy te zorgen.

Naast belettering en kleinere motieven zijn ook folies in groot formaat of volledige raamfolies mogelijk. Door de lage kostprijs zijn ze ook geschikt voor kortlopende reclamecampagnes of de promotie van pop-up stores. Het gebruik van reclamefolies in etalages is gevarieerd en wordt daarom ook door verschillende branches gebruikt.

Raamfolie voor etalages op maat

Folies voor etalages worden gebruikt om de verkoop te bevorderen in diverse bedrijfstakken. Dankzij de verschillende folies in ons assortiment, kunnen wij u altijd precies het juiste artikel voor uw toepassing aanbieden. De etalage kan dus altijd individueel worden vormgegeven. Of het nu gaat om gekleurde folie of een privacyfolie, wij bieden u het juiste model in de vorm die u wenst.

In een fysiotherapiepraktijk is privacy belangrijk. In een schoenenwinkel daarentegen is het de aantrekkingskracht op de doelgroep die telt. Softwarebedrijven willen zich wellicht profileren door hun logo en diensten te tonen. Met een etalageontwerp kunnen verschillende marketingdoelstellingen worden nagestreefd.

De etalage is een centrale plaats in drukbezochte voetgangerszones of in drukke straten. Met een doordacht etalageconcept kunt u een groot aantal potentiële klanten bereiken. U hebt uw doelgroep bepaald? Perfect, dan kunt u nu een passend design maken en wij zullen deze in een hoge kwaliteit op de reclamefolie drukken.
Schaufensterfolie, individuell bedruckt am Schaufenster
Schaufensterbeschriftung im Ladenfenster eines Kaufhauses

Laat uw etalagefolie bedrukken

Het begin voor de inzet van etalagefolie is het concept voor uw etalage. Moet het een logo-afdruk zijn? Wilt u bekendheid geven aan uw openingstijden en diensten? Of wilt u opvallende en exclusieve reclame met bedrukte folie?

Als eenmaal duidelijk is wat het precieze doel is, kan het design worden gecreëerd en het drukbestand kan worden gemaakt. Of het kan gewoon uw logo zijn met slogan en openingstijden in huisstijl-lettertype. U kunt dit bestand zelf ontwerpen voor bedrukking en contoursnijden en het naar ons opsturen.

Een controle van de drukbestanden zorgt voor maximaal goede afdrukresultaten. Heeft u niet de nodige capaciteit om het bestand te creëren? Wij ontzorgen u graag met behulp van onze design specialisten. Ons doel is de drukgegevens precies volgens uw specificaties te creëren.

Wij zijn niet alleen het juiste adres voor uw etalage ontwerp. In plaats daarvan begeleiden wij u vanaf de creatie van het drukbestand tot het afgewerkte product. Maak gebruik van onze grafische diensten voor een etalagefilm geheel volgens uw specificaties. Of stuur ons de bestanden die u hebt gemaakt en wij zorgen voor de rest.

Service van VKF Renzel

✓ controle drukbestanden
✓ eenvoudige gegevensoverdracht op verschillende manieren mogelijk
✓ intensieve ondersteuning en persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs
✓ creëren of verbeteren van drukbestanden voor uw drukwerk

Meer informatie»

Etalagereclame op uw verkooppunt

De folies en belettering van de etalage zijn niet meer weg te denken uit de reclametechniek. Deze reclamedragers maken een snelle, goedkope en individueel aangepaste reclame mogelijk. Dit leidt niet alleen tot het gebruik van de populaire etalagefilms. Het zorgt ook voor meer aandacht in de buitenruimte.

Gebruik onze raamfolies in uw etalage om effectief de aandacht van klanten en potentiële klanten op uw diensten te vestigen. Kies een microzuignapfolie die zonder lijm aan het raam kleeft. Of kies een klassieke raamfolie voor mooie reclame zonder luchtbellen. Of kies gewoon een populaire glasdecoratiefolie.

Wij zoeken graag samen met u naar de juiste folie voor uw toepassing. Naast raamfolie bieden wij nog vele andere artikelen voor succesvolle reclame in etalages. De raamfolies kunnen de presentatie optimaal aanvullen met displays, monitoren of LED etalagereclame. Ontdek POS-materiaal van hoge kwaliteit voor uw Visual Merchandising.
Menu sluiten
Naar boven