pos-marketing-materialien
Over dit onderwerp is ook een blog geschreven! Klik hier om de blog te lezen.

POS materiaal voor de marketing

Om uw product in de spotlights te zetten, heeft u goed materiaal nodig. Met ons POS-materiaal geeft u extra aandacht aan uw producten. Wij verkopen onder andere stoepborden, vlaggen, reclame voor op de vloer, maar ook artikeldragers en prijsdisplays. Ook voor schapstoppers, reclameartikelen en digital signage bent u bij ons aan het goede adres.

Onderzoek toont aan dat u met POS materiaal de aanvullende verkopen kunt stimuleren met gemiddeld 65%. Met POS materiaal stimuleert u dus de verkoopimpulsen bij de klant.
 

Point Of Sale materiaal

Het verkooppunt (POS) speelt een cruciale rol in de verkoop en marketing van uw diensten en/of producten. Op zo'n verkooppunt besluit de klant wel of niet tot verkoop over te gaan. Een goede productpresentatie is dan ook van groot belang.

De verkooppunten kunnen per branche verschillen. Het kan bijvoorbeeld een theater, een apotheek of de markt op zaterdag in de stad zijn, maar ook een supermarkt. Afhankelijk van het doel kunt u uw Point of Sale materiaal hierop aanpassen.

Het doel is ervoor te zorgen dat de klant zich bewust wordt van uw bedrijf of product en dat hij gestimuleerd wordt om te gaan kopen. Het is dan ook belangrijk uw reclame-uiting zo prominent mogelijk neer te zetten.

Om de aandacht van de klant te trekken, bieden wij inmiddels al meer dan 20.000 verkoopbevorderende producten aan in ons assortiment. Voor iedere branche hebben wij het geschikte POS materiaal. Op deze pagina zijn deze producten uitgelicht om u een handje te helpen.

 

POS materiaal bestellen

POS materiaal bestellen is bij ons simpel en snel te realiseren. In onze webshop kunt u terecht voor tal van standaard materialen voor op de POS. Wij bieden goede POS materialen aan van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten worden geproduceerd en verzonden vanuit ons internationale magazijn in Isselburg, Duitsland.

Weet u niet wat u nodig heeft? Wij helpen u met het kiezen van het soort POS materiaal wat bij u past. Onze specialisten staan voor u klaar.

Onze favoriet

Wij maken graag POS materiaal speciaal voor een specifiek product. Onze favoriet is de Mercedes-Benz parfumdisplay. Het display straalt luxe uit en presenteert de parfums op een charmante, doch simpele wijze. Het bijzondere aan dit display is dat hij aan een schapsysteem gehangen kan worden en als extra schap kan fungeren.

Het display springt in het oog, doordat deze anders is dan andere displays en schappen. Klanten zullen sneller geneigd zijn om de testers in deze display te gebruiken. Hierdoor kan de verkoop van het parfum van Mercedes-Benz stijgen!
 

POS materialen voor de verkoopbevordering

POS materiaal op maat


Als fabrikant van POS materialen kunnen we bijna elk product naar wens voor u aanpassen of POS materiaal op maat produceren. Met al meer dan 35 jaar ervaring en 25 internationale locaties zijn wij uw betrouwbare partner voor de POS.

Komt ons assortiment niet overeen met wat u zoekt? Doordat wij een eigen productie hebben, kunnen we heel veel materialen zelf verwerken. Op deze manier maken wij uw POS materiaal geheel naar wens. Met op maat gemaakt materiaal kunt u beter verkopen.

Heeft u interesse in maatwerk? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Neem contact op! »
Menu sluiten
Naar boven