Maak jouw winkel of bedrijf extra zichtbaar door een stoepbord buiten de deur van jouw winkel te zetten. Met een stoepbord zorg je voor meer aandacht voor jouw zaak. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment stoepborden, WindSigns en krijtstoepborden. 
Sluiten
Filter en sorteer

Waarom kiezen voor een stoepbord?

Een stoepbord is onmisbaar voor een mooie en opvallende presentatie in drukke winkelstraten. Stoepborden vallen vanaf een grote afstand op in de straat waardoor het jouw potentiële klanten (bijna) niet kan ontgaan. Mensen moeten om de stoepborden heenlopen en dat trekt de aandacht. Deze stoepbordenStoepborden zorgen ervoor dat de interesse wordt gewekt en passanten sneller jouw winkel binnen lopenbinnenlopen. 
 

Stoepborden of WindSigns 

De borden in ons assortiment zijn uitgesplitst in stoepborden en WindSigns. De borden hebben allemaal dezelfde gebruiksfuncties en doeleinden. De stoepborden in ons assortiment zijn met name uitklapbare borden. De voor- en achterzijde worden aan de onderzijde uit elkaar geklapt voor de nodige stabiliteit. 
 
WindSigns zijn enkel borden met enkel een presentatie vlak aan de voor- en achterzijde. De borden worden bevestigd aan een voet met geïntegreerde wielen. In tegenstelling tot stoepborden kunnen de WindSigns dus worden verreden. De borden kunnen door middel van stalen veren - die in de voet bevestigd worden - meebewegen in de wind. Door het meebewegen wordt het bord niet omver geblazenomvergeblazen en valt het stoepbord door de beweging daardoor ook meer op. De voet is hol van binnen en kan worden gevuld met water of zand om nog meer stabliteit te geven.voor de nodige stabiliteit. 

Stoepborden in verschillende maten 

Om jouw boodschap op het juiste formaat te presenteren, hebben we verschillende formaten stoepborden in het assortiment. Bij ons kun je terecht voor stoepborden met het formaat B1, maar ook A0 tot A2.

Een productie van stoepborden in speciaal gewenste afmetingen of een aanpassing van de profielkleur en/of het basisframe door poedercoating in een standaard RAL-kleur is al mogelijk vanaf 1 stuk. 

Ja, ik wil maatwerk

Stoepborden voor posters 

Ons assortiment bevat stoepborden waar je posters in kan schuiven of in kan klikken. Door middel van een kliklijst blijft jouw poster stevig in het stoepbord hangen. Zowel de WindSigns als de stoepborden zijn hiervoor geschikt. Ook kun je jouw posters beschermen tegen invloeden van buitenaf door regenbestendige schutvellen
 

Krijtstoepborden 

Wil je graag nog op een klassieke manier presenteren? Maak dan gebruik van een krijtstoepbord! Deze krijtstoepborden zijn beschrijfbaar met krijtmarkers of „Illumigraph”-stiften. De meeste krijtborden in ons assortiment zijn zowel voor binnen- als buitengebruik. Neem bij het aanschaffen van een krijtbord ook een kijkje in de categorie stoepborden accessoires voor bijpassende krijtmarkers of Illumigraph-stiften. 

De meeste stoepborden met krijtmogelijkheid in ons assortiment hebben een houten omlijsting. Dit geeft een natuurlijke uitstraling en in de meeste gevallen zijn de stoepborden van duurzaam hout gemaakt. 


Reclamebord buiten of binnen

Stoepborden of reclameborden staand kun je ook buiten gebruiken. Ze kunnen tot een bepaalde hoogte tegen regen. Met de bijgeleverde afdekfolies blijven jouw posters dan in de juiste conditie. Alle stoepborden, met uitzondering van de krijtstoepborden, worden geleverd met afdekfolie. Ook kun je de afdekfolies apart bijbestellen. Dit kan handig zijn wanneer een afdekfolie aan vervanging toe is.  
 
Ook kun je gelijk al kiezen voor een stoepbord die geschikt is om buiten te laten staan. Andere manieren om jouw reclameuitingen te beschermen tegen regen en wind zijn de regenbestendige stoepborden en WindSigns. Doordat we een rubberen afdichtingsband hebben aangebracht, is jouw stoepbord klaar voor het gure weer. 
 

Makkelijk te verplaatsen 

WindSigns zijn soms zwaar, zeker wanneer de voet gevuld is met zand of water. Om het bord snel en makkelijk te verplaatsen, kun je een transporthulpmiddel met wielen bestellen. Met behulp van dit transportmiddel hoef je niet meer zoals gebruikelijk jouw bord te kantelen om deze te verplaatsen. Plaats het transportmiddel aan de kant zonder wielen en je kunt jouw bord makkelijk verplaatsen
 

Extra reclame 

Volstaat de ruimte op de WindSign of stoepbord niet? Kies er dan voor om jouw stoepbord uit te rusten met een topbord. Met het topbord kun je extra reclame toevoegen voor jouw potentiële klanten. Naar wens is het topbord te bedrukken met eigen logo of afbeelding. Zo is jouw stoepbord altijd voorzien van jouw merk. 

Zwart stoepbord 

De meeste stoepborden in ons assortiment zijn gemaakt van zilver aluminium. Naast deze standaard stoepborden hebben wij ook zwarte stoepborden in onze webshop. Een zwart stoepbord geeft een moderne uitstraling en valt goed op in een drukke winkelstraat. Een zwart stoepbord is ook als krijtbord verkrijgbaar, waardoor je, naast de moderne uitstraling, ook jouw creativiteit kan laten zien. 

Digitaal stoepbord 

Presenteer jouw boodschap nog aantrekkelijker met een digitaal stoepbord. Laat jouw productvideo’s zien aan het winkelend publiek. Een digitaal stoepbord is zowel binnen als buiten te gebruiken en kan tegen regen. Je kunt de wielen op slot zetten, zodat het digitale stoepbord blijft staan waar je het hebt neergezet. Jouw video’s laat je zien middels USB en jouw digitale stoepbord heeft een looptijd tot 14 uur. Zo heb je de hele dag plezier van jouw digitale stoepbord. 
Menu sluiten
Naar boven