VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Stoepborden

U wilt uw aanbiedingen, promoties en informatie op een prominente plek presenteren? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment stoepborden, windsigns en krijtstoepborden voor zowel binnen als buitengebruik.

Meer lezen »

Val op met stoepborden

Voor een mooie en opvallende manier van presenteren in drukke winkelstraten is een stoepbord onmisbaar. Stoepborden vallen van een grote afstand in de straat op, mensen moeten om de borden heen lopen en dit trekt de aandacht. Deze borden zorgen ervoor dat de interesse wordt gewekt en passanten sneller uw winkel binnen lopen.

Stoepborden of windsigns

De borden in ons assortiment zijn uitgesplitst in stoepborden en windsigns. De borden hebben allemaal de zelfde gebruiksfunctie en doeleinde. De stoepborden in ons assortiment zijn met name uitklapbare borden. De voor- en achterzijde worden uit elkaar geklapt voor stalibiteit. Windsigns zijn enkel borden met een presentatie vlak aan de voor en achter zijde. De borden worden bevestigd aan een verrijdbare voet. In tegenstelling tot stoepborden kunnen de windsigns worden verreden. De borden kunnen door middel van veren die in de voet steken mee ”buigen” door de wind. De wind blaast tegen het bord aan en zorgt er voor dat de windsign mee beweegt. Door het meebewegen van het bord wordt het bord niet omver geblazen en valt het meer op. De voet is hol aan de binnenkant en kan worden gevuld met water voor de stevigheid.

Krijtstoepborden

Wilt u op een klassieke manier presenteren? Maak gebruik van een krijtbord! Deze borden zijn beschrijfbaar met een krijt- of „illumgraph”stift. De meeste krijtborden in ons assortiment zijn zowel voor binnen- als buitengebruik. Neem bij het aanschaffen van een krijtbord ook een kijkje bij onze stiften.

Accessoires voor stoepborden, windsigns en krijtborden

Bij accessoires kunt u diverse artikelen verkrijgen voor bij uw bord. Denk bijvoorbeeld aan voorzetfolie's en topborden. Voorzetfolies beschermen uw poster tegen bijvoorbeeld beschadigingen of regen. Bij sommige versies stoepborden en windsigns kunnen topborden worden bevestigd. Topborden zijn borden die aan de bovenkant van het bord worden bevestigd met als doel extra aandacht te vragen. VKF-Renzel maakt graag voor u een passend topbord. In onze eigen drukkerij kunnen wij de borden voor u bedrukken.

Daarnaast kunnen wij voor u op maat gemaakte borden leveren met indien gewenst een opdruk. Vraag ons naar de mogelijkheden.