Trek de aandacht van mensen in de openbare ruimte met de juiste buitenreclame. Met name in de openbare ruimte is er een groot potentieel op het gebied van verkoopbevordering. Door de verschillende vormen van buitenreclame bereik je een groot aantal voorbijgangers en potentiële klanten.
Sluiten
Filter en sorteer

Buitenreclame inzetten

Buitenreclame (out-of-home media) kan op bijna iedere locatie worden geplaatst. Bannerreclame, tenten of diverse displays dragen bij aan jouw reclame-uitingen. Wij bieden aantrekkelijke producten voor elk toepassingsgebied. Benut de potentie van buitenreclame en vestig gericht de aandacht op jouw bedrijf. Bij ons kun je eenvoudig jouw eigen buitenreclame creëren en direct online bestellen.

De grootste uitdaging is het vinden van de juiste buitenreclame voor jouw bedrijf. Het doel is om de aandacht van de doelgroep direct op de reclameboodschap te vestigen. Over het algemeen kunnen verschillende doelen worden nagestreefd.

Met buitenreclame kan enerzijds de naamsbekendheid van jouw bedrijf worden vergroot. Anderzijds wordt buitenreclame aanbevolen om specifieke doelgroepen aan te spreken. Aangezien dit type reclame overal te vinden is, trekt het veel aandacht. Of jouw reclame nu direct of slechts terloops wordt opgemerkt door een paar voorbijgangers - het maakt een groot verschil.

Voetgangersgebieden of bouwplaatsen en muren in drukke straten bieden ideale locaties voor verschillende out-of-home media. Ze zijn het middelpunt van het openbare leven en genieten daarom speciale aandacht. Tegelijkertijd zijn deze plaatsen erg populair en worden bezoekers daar geconfronteerd met een verscheidenheid aan advertenties. Het is hier dus belangrijk om je te onderscheiden van de massa.

In minder drukke gebieden is er minder concurrentie. Daar ligt de focus op het opvallen bij voorbijgangers en potentiële geïnteresseerden. Er is een verscheidenheid aan oplossingen voor verkoopbevordering in de buitenlucht beschikbaar om aan je behoeften te voldoen.

Buitenreclame wordt niet gedefinieerd door grootte, oplage of toepassingsgebied. Buiten adverteren is flexibeler en makkelijker te veranderen dan alle andere soorten reclame. Verschillende formaten, soorten en toepassingsgebieden maken grote mogelijkheden voor jouw reclame mogelijk.
Fietsenrek buitenreclame
Windsign buitenreclame
Reclameboog buitenreclame
Banner buitenreclame

Mobiele reclamemedia op het gebied van buitenreclame

Welke soort buitenreclame je kiest, is geheel aan jou. Veel mensen denken bij buitenreclame als eerst aan grote billboards. Misschien denk je juist wel aan de goede oude reclamezuil of een reclamebord buiten op jouw gevel. Ook kleinere en zeer effectieve advertentieruimtes die flexibel en goedkoop zijn, zijn inmiddels ingeburgerd. De focus ligt hierbij op branding: het onthouden van content van meerdere campagnes gericht op jouw merk of bedrijf.

Kleinere advertentieruimten zijn aan te raden, omdat ze snel kunnen worden aangepast en zeer mobiel zijn. In vergelijking met grote bannerdisplays of vaste reclamezuilen zijn ze snel op- en af ​​te bouwen. Advertentie-inhoud kan op korte termijn worden gewijzigd en het is gemakkelijker om van advertenties te wisselen.

Stoepborden zijn hier een goed voorbeeld van. De A-borden kunnen worden geopend en opgeborgen om ruimte te besparen. Ze staan ​​de klant in de weg en vragen de aandacht van de klant. Met een goed afgestemde reclameboodschap kunnen ze een zeer effectief reclamemedium zijn. Bij ons vind je zowel wind- en weerbestendige klantstoppers als eenvoudige A-borden in verschillende formaten.

Vlaggen en beachflags komen vooral veel voor bij winkels. Spandoeken worden vaak bevestigd aan tralies, hekken en gevels. De klassieker onder de reclamemedia met extra voordelen is het fietsenrek. Daarop aangebrachte reclame wordt veelal goed ontvangen. Iedereen die zijn fiets daar parkeert, ziet jouw reclame.

Tenten, paviljoens of parasols hebben vergelijkbare effecten bij restaurants of op evenementen. Ze worden niet gezien als een reclamemedium, maar dienen een doel. Daar geplaatste reclameboodschappen vinden daardoor gemakkelijker hun weg naar de gewenste consument.

Mobiele producten zijn ideaal voor promoties van korte duur. Dit gebeurt vooral op vakbeurzen, sales of beurzen. In een mum van tijd trek je een groot aantal mensen naar jouw advertentie. Op deze manier wordt het potentieel van elk evenement en elke actie volledig benut.

Zoals je merkt, zijn onze mogelijkheden enorm. Wij leveren jou niet alleen de basis, maar kunnen jou ook een uitgebreide uitrusting leveren. Er zijn veel accessoires voor jou beschikbaar. Laat ons jou adviseren over de perfecte realisatie van jouw buitenreclame. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor zowel digitale apparatuur met grote schermen als analoge media.

Reclamemateriaal met hoge zichtbaarheid

De reclame in de buitenruimte is geschikt voor opvallende en grote presentaties. De reclamemedia trekken al van ver de aandacht. Enerzijds wordt dit verzekerd door aantrekkelijke reclamebanners en aansprekende advertentieruimte. Anderzijds is het formaat en de plaatsing van de buitenreclame belangrijk.

Een van de kenmerken van buitenpromotie is dat het flexibel inzetbaar is. Reclamebanners kunnen met bannerframes op huismuren, in open ruimtes of in krappe ruimtes worden geplaatst. De bannerframe-systemen kunnen ook eenvoudig worden uitgelicht met spots.

Reclamebanners hebben hun eigen reclame-effectiviteit in de openbare ruimte. De banners worden veel toegepast in drukke straten, als reclamebord buiten op de gevel of in voetgangerszones.

Aantrekkelijke uithangborden maken ook deel uit van outdoormarketing. De borden markeren de ingang of het terrein van zowel bedrijven als bouwplaatsen of openbare voorzieningen. Dankzij onze eigen drukkerij kunnen we reclameborden, reclamefolies en meer bedrukken.

De hoge zichtbaarheid van onze advertentiemedia en hun eenvoudige bediening maken de systemen zo populair. Op deze manier kan bannerreclame ook actueel en veranderlijk zijn. De bijpassende banners met hoogwaardige bedrukking zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Bereik grote groepen mensen met een activerende presentatie via de verschillende vormen in buitenreclame. Naast posterreclame en langdurige reclame vind je bij ons de juiste apparatuur voor vele andere vormen van buitenreclame. De hierboven beschreven bannersystemen worden bijvoorbeeld gebruikt voor permanente promoties.

Op het gebied van digitale media bieden wij jou ook oplossingen. Met digitale stoepborden en informatiezuilen kan de advertentie-inhoud vooraf worden gepland. Voorbijgangers letten snel op de digitale displays. In vergelijking met analoge reclamemedia kunnen met de digitale oplossingen meerdere promoties tegelijk worden afgespeeld.
 

Buitenreclame als onderdeel van jouw bedrijfsuitrusting?

Out-of-home reclame wordt soms tijdelijk, maar soms ook langdurig ingezet. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om verschillende advertentiedoelen te bereiken. Maak out-of-home media een belangrijk onderdeel van jouw bedrijfspromotie.

Maak producten zoals fietsenrekken, beachflags of bedrijfsborden onderdeel van jouw entreegebied. Deze en vele andere zaken zorgen voor een permanente upgrade van jouw bedrijf. Dit komt niet alleen positief tot uiting in verkooppromotie, maar is ook gunstig voor de reputatie en het imago van jouw bedrijf.

Door buitenreclame te integreren, vergroot je jouw bekendheid. Uitgerust met vlaggen of banners is jouw bedrijf al van ver zichtbaar. Zo wordt reclame een soort wegwijzer die klanten oriëntatie biedt. Het klantenbestand en jouw succes kan zo worden uitgebreid.

Gebruik buitenreclame als permanente upgrade of als blikvanger bij speciale evenementen. De aandacht die onze producten trekken kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Bij tijdelijk gebruik speelt de mobiliteit van het artikel een grotere rol.
Voor passende en kwalitatief hoogwaardige producten ben jebij ons aan het juiste adres!

Met 35 jaar ervaring in verkoopbevordering staan wij voor jou klaar voor deskundig advies. Veel van onze producten kunnen individueel bedrukt worden met jouw logo of slogan. We maken veel van onze producten in eigen beheer. Daardoor is het ook mogelijk om maatwerk te produceren. Jouw producten onderscheiden zich zo van de standaard en het reclame-effect wordt vergroot.

Heb je vragen over buitenreclame of wil je graag persoonlijk advies?

Neem contact met ons op »
Menu sluiten
Naar boven