Buiten wordt er een breder publiek bereikt! Maak uw kantoorgebouw, winkelpand of showroom aantrekkelijk.
Plaats stoepborden of strandvlaggen bij de ingang van uw winkelpand of showroom.

Meer lezen »

  1. 1 VAN 5

Trek de aandacht met stoepborden

Stoepborden zijn de meest gebruikte borden voor buitenpresentatie. Deze borden zijn er in vele soorten en formaten. Stoepborden kunt u in verschillende artikelgroepen indelen. De indeling kan gemaakt worden in uitklapbare borden en windsigns. Windsigns zijn enkele borden met een voor en achter presentatie dat mee veert op de kracht van de wind. Naast stoepborden vindt u ook klassieke krijtborden in ons assortiment.

 

Parasols en tenten

Wilt u een evenement buiten organiseren, maar weet u niet of het mooi weer wordt? Wees er zeker van dat uw gasten droog staan en uw evenement een succes wordt. Maak gebruik van hoge kwaliteit tenten. De tenten in ons assortiment kunnen worden bedrukt met uw logo of slogan.

Hang de vlag uit!

Vrijwel elk bedrijf maakt gebruik van vlaggen. Elk industrieterrein staat vol met grote buitenvlaggen. Buitenvlaggen vallen van ver af op en zijn een zeer geschikt middel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Zet in een drukke winkelstraat strandvlaggen bij de ingang van uw winkel!  Laat de vlaggen door ons bedrukken!


Banner- en framesystemen

Bekijk ons uitgebreide assortiment vrijstaande banners en muurbannersystemen. De banners kunnen op een frame of op een aanhangwagen worden gepresenteerd. Naast de vrijstaandebannersystemen bieden wij ook muurbanners. Deze banners zijn er in veel verschillende formaten. De muurbanners worden strak getrokken door het frame en zijn door de spanning bij normaal weer wind bestendig. Het bannerdoek wordt geconfectioneerd aan het frame. Kijk onder de artikelgroep ”reclamebanners en -posters” voor passende bannerdoeken.
muurbanner systeem

Heeft u vragen over buitenreclame of wilt u graag persoonlijk advies?

Neem contact met ons op »
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven