Infoborden zijn uitermate geschikt voor buitenreclame. Ze zijn stabiel, van hoge kwaliteit en weerbestendig.  In ons assortiment kunt u kiezen uit kant-en-klare frames voor het monteren van uw reclameborden. Of het nu gaat om bouwplaatsborden of bedrijfsborden, wij hebben een grote keuze aan bordenframes en bannerframesystemen. Wij begeleiden u van het idee tot het afgewerkte product!
Sluiten
Filter en sorteer

Bouwborden en bedrijfsborden in alle maten en vormen

Profiteer van ons assortiment infoborden met brede toepassingen. Zo vindt u bijvoorbeeld bouwborden als aantrekkelijke reclameplaatsen op bouwplaatsen. En bedrijfsbord wordt ook gebruikt in de vorm van bannerframe-steeksystemen om belangrijke informatie over te brengen aan klanten en bezoekers.

Tegelijkertijd kunt u een bouwbord of een bedrijfsbord gebruiken om reclame te maken voor uw bedrijf, maar ook voor diensten en producten. Gebruik de veelzijdige infoborden doelgericht en maak reclame op lange termijn, flexibel en dicht bij uw klanten.
 

Veelzijdige infoborden om aan uw behoeften te voldoen

Maak een echte blikvanger en ontwerp uw individuele bouwbord, het liefst nog voor de bouw begint. Zo kunt u als adverteerder gebruik maken van de vele voordelen van bouwborden en bedrijfsborden voor uw eigen reclame.

Het Traverstar Outdoor „Fascia“ bouwbord is bijvoorbeeld ideaal als informatiebord of bouwbord. De voet kunt u zelf kiezen, hier hebt u de keuze tussen een betonnen sokkel om in te graven, een basis om in beton te storten of een mobiele variant.

Het reclamebord „Trio-Sign“ wordt geleverd met drie betonbewapeningen voor plaatsing in beton. Doordat het reclamebord bestaat uit drie borden geplaatst in een driehoek, kunnen voorbijgangers van alle kanten een goed zicht op het bord hebben.

Ook makelaarsborden behoren tot ons assortiment. Zowel de klassieke makelaarsgalg als V-borden voor op de ramen. Ook hebben we een eenvoudig frame die u makkelijk in de zachte ondergrond kan plaatsen. Voor een tijdelijk open huis zijn deze makelaarsborden bij uitstek geschikt.

Infoborden op maat gemaakt

Vanwege onze eigen productie en drukkerij zijn we in staat om uw infoborden op maat te maken. We maken graag uw reclameborden in uw huisstijl en uw wensen. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Contactpagina »
Menu sluiten
Naar boven