Bouwborden voor bouwplaatsen worden niet alleen gebruikt ter informatie, maar ook voor reclamedoeleinden. Ze geven informatie over het gebouw in aanbouw en promoten tegelijkertijd de bedrijven erachter. Onze stabiele systemen maken van de bouwplaats een podium voor uw reclame uitingen. Profiteer van onze jarenlange ervaring!

Sluiten
Filter en sorteer

Wat is een bouwbord?

Een bouwbord is opgesteld om het project zelf mee te promoten of aan te duiden. Op dit grote bord worden de ontwikkelaar en deelnemende bedrijven en ondernemers genoemd. Maar ook hier moeten de eisen van de verantwoordelijke bouwautoriteit in acht worden genomen.

Het bouwbord wordt steeds vaker verplicht op de bouwplaats. Deze presentatie geeft belangrijke informatie over o.a. de goedkeuring van het project. Een bouwbord kan worden gebruikt voor informatie- en reclamedoeleinden. Vermeld hier ook de eventuele vereisten van uw bouwautoriteit.


Bouwborden voorzien van een eigen opdruk

De bouwborden worden van verschillende materialen gemaakt worden. Ook kunnen ze naar eigen ontwerp worden bedrukt met het door u gewenste motief. Gebruik het bord als reclamebord, wegwijzer of informatiebord.

Met onze grafische service helpen wij u graag bij het ontwerpen van de motieven of opdruk. Stuur ons uw drukbestanden op de manier die u wilt. Een gratis gegevenscheck zorgt voor het meest optimale printresultaat voor uw bouwreclame. Laat nu bouwborden naar wens bedrukken!

Zo werkt de overdracht van drukbestanden »

Waarom bouwborden inzetten?

U kunt met bouwborden gericht op uw bouwproject wijzen. Met deze bouwborden kunnen de projectontwikkelaars de aandacht van geïnteresseerden vestigen op het te realiseren bouwproject. Het doel is om tijdens de bouwfase potentiële kopers, partners of klanten aan te spreken.

Bouwprojecten duren meestal vele maanden. Gedurende deze tijd passeren niet alleen bouwvakkers, maar ook vele andere mensen de bouwplaats. Door het opzetten van een bouwbord-framesysteem, kunt u het project al in een vroeg stadium promoten. U maakt niet alleen reclame voor appartementen, grond of huizen. U verbetert ook de bekendheid en imago van uw bedrijf. Gebruik de grote advertentieruimte om uw bedrijf optimaal te presenteren.

Als bouwbedrijf presenteert u niet alleen aan toekomstige particuliere klanten. De individuele betrokken bouwondernemers worden meestal ook vermeld op het bouwbord. Door ze te plaatsen, kunt u mogelijk het aantal aanvragen voor toekomstige bouwprojecten vergroten. Particulieren of grote bedrijven ontdekken uw onderneming voor de uitvoering van hun volgende bouwproject.

Bouwbedrijven kunnen de borden of bouwbanners ophangen. De opvallende spandoeken kunnen snel aan de steiger worden bevestigd, vooral in de hoogbouw. Dit geeft u toegang tot ongebruikte advertentieruimte. Die kunt u perfect inzetten voor uw verkoopbevordering en positieve mond-op-mondreclame. Ontdek het sterk bevorderende effect van bouwreclame voor uw onderneming. Trek de aandacht van potentiële klanten al van ver!

Hoge kwaliteit outdoor reclameborden

In ons online assortiment zijn diverse bouwborden verkrijgbaar. De verschillende bord-framesystemen presenteren uw borden en panelen op een aansprekende manier. Ze zijn ontworpen voor de presentatie van inhoud op gemiddelde tot grote oppervlaktes.

De stalen frames hebben een discrete uitstraling en een hoge mate van stabiliteit. U kunt de focus volledig leggen op de inhoud. Tegelijkertijd trotseren ze weer en wind door hun hoge stabiliteit. De frames zijn bij ons verkrijgbaar met betonvoeten, om in beton te storten of als mobiele versie. De mobiele versie bevat verzwaringsmanden die kunnen worden gevuld met betonplaten. De meegeleverde bordhouder voor het bevestigen van uw panelen zorgt voor een betrouwbare bevestiging aan het framesysteem.

Dankzij de eenvoudige montage zijn de constructies snel op te zetten. U zet ze snel in voor uw bouwreclame. Kies voor het model van de door u gewenste hoogte. Presenteer uw boodschap met een hoge effectiviteit. Door de grootte van de advertentieruimte en de presentatie op de gekozen hoogte bereikt u doorgaans een groot aantal mensen. Wij helpen u graag om te bepalen welk product het ideale bouwbord is voor uw bouwplaats. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer bekendheid met bouwborden

Dankzij het geplaatste bouw- of reclamebord is het bouwproject snel herkenbaar voor passanten. Belangrijke informatie of afbeeldingen van het eindresultaat kunnen hier door deelnemers worden bekeken. De borden hebben echter niet alleen meerwaarde voor voorbijgangers. Ze dienen natuurlijk ook als reclamebord.

Bovendien vormt bouwreclame een niet te onderschatten hulp bij de oriëntatie op de bouwplaats. Het project is snel zichtbaar voor leveranciers van hout of andere bouwmaterialen. Geplaatst bij de ingang, dient het bord als bevestiging dat dit bouwproject de juiste is. Afhankelijk van de omgeving van de bouwplaats is deze oriëntatie erg belangrijk voor leveranciers.

Het plaatsen van wegwijzers of bouwplaatsborden is cruciaal, zeker op grotere bouwplaatsen. Het is de taak van de verantwoordelijken om de verkeersstroom op de bouwplaats te regelen. Om organisatorische redenen is het raadzaam om verschillende benaderingen en exacte routes aan te geven. Op deze manier vermijdt u onnodige constructiefouten, die kostbaar zijn om ze nadien nog te verhelpen.

Als projectontwikkelaar bent u ook verplicht om bepaalde veiligheidsvoorschriften en mededelingen te doen. Ook hier wordt het gebruik van paneelbedrukking aanbevolen. Alu-dibond composiet of hardschuimpanelen kunnen met het uw ontwerp worden bedrukt. Door deze bedrukking kunnen specifieke voorzorgsmaatregelen over een groot gebied worden verspreid.

In plaats van een reclamebord kunt u natuurlijk ook reclamebanners gebruiken. Als bouwhekbanners of bouwplaatsbanners zijn ze eenvoudig te bevestigen aan steigers of bouwhekken. Bevestiging met touwen, spanlussen of ogen zorgt ervoor dat de spandoeken betrouwbaar worden bevestigd.

Gebruik van bouwborden

De verschillende materialen van de borden kunnen naar wens worden vormgegeven en duurzaam worden opgesteld. Ze vergemakkelijken de communicatie met leveranciers, medewerkers of dienstverleners. Op het bord kunnen zowel reclame als veiligheidsinstructies of toegangswegen worden getoond.

Let er bij het bevestigen van het bord op dat het duidelijk zichtbaar is. Wordt het bord niet afgedekt door bomen of takken met bladeren? Op welke hoogte wilt u het bord bevestigen? Is de boodschap of de aanwijzing nog vanaf een bepaalde afstand te zien? Centrale verkeerspunten zijn dan ook bijzonder geschikt voor plaatsing van een bord.

Onze bordframesystemen tonen uw bouwborden op een effectieve manier en zorgen ervoor dat ze duidelijk zichtbaar zijn. Ze fungeren als bouwbord en zijn ideaal voor outdoorgebruik. Een goede presentatie heeft een positieve weerslag op uw bedrijf en het betreffende bouwproject. Presenteer uzelf op een professionele, hoogwaardige en opgeruimde manier met onze bordframesystemen voor uw bouwplaats.

Neem contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven