Met deze borden voor huisartspraktijken, dierenartsen en medische centra biedt u patiënten niet alleen meer oriëntatie. U maakt voorbijgangers ook meteen bewust van u en uw diensten. Kies nu het gewenste praktijkbord en laat het door ons bedrukken in een hoge kwaliteit. Bestel nu uw praktijkbord online!
Sluiten
Filter en sorteer

Praktijkbordjes voor indoor-gebruik ontdekken »


Wij helpen u graag bij de totstandkoming van uw praktijkbord:

Uw gewenste praktijkbord

Wij bieden het bord aan dat volledig aan uw eisen voldoet of maken het eenvoudig helemaal naar wens.

Aanleveren van de drukbestanden

Laat uw drukbestanden opmaken door ons grafische team of lever ze zelf aan. Er wordt in ieder geval een gratis gegevenscheck uitgevoerd.

Bedrukking en levering van het bord

Wij bedrukken uw bord in hoge kwaliteit en overtuigen met korte levertijden.

Vrijstaande praktijkborden voor buiten

Een praktijkbord is vergelijkbaar met flyers, visitekaartjes of andere vormen van reclame. Het is een integraal onderdeel van uw bedrijfsimago dat u naar de buitenwereld uitstraalt. Dat betekent dat het het boegbeeld is van uw dienstverlening en uw praktijk. Daarom moet het aantrekkelijk, duidelijk begrijpelijk en professioneel overkomen.

Vrijstaande praktijkborden zijn eenvoudig outdoor te plaatsen. Dat betekent voor u een snelle montage en een hoge flexibiliteit bij de plaatsing van het bord. Plaats het bord van uw huisartsenpraktijk centraal voor het gebouw. Zo zorgt u ervoor dat patiënten u altijd kunnen vinden en ontstaan ​​er geen vervelende vertragingen door een slechte oriëntatie.

Vergroot de bekendheid van uw praktijk door vrijstaande borden te plaatsen. Profiteer van de hoge stabiliteit van de standaard en de hoogwaardige presentatie van uw professie. Wij adviseren u graag over het opmaken en aanleveren van de drukspecificaties, de mogelijkheid van een exclusieve opdruk tot aan het montageklaar afleveren.

Naar wens ontworpen borden

Na het realiseren van een eigen huisstijl is de eerste stap het zoeken naar een optimaal praktijkbord. Hoeveel ruimte heeft u nodig om uw dienstenaanbod weer te geven? Waar wordt het bord aangebracht of geplaatst? In onze webshop bieden wij u een grote keuze aan vrijstaande borden en deurbordjes.

De vrijstaande borden kunnen naar wens worden aangepast aan uw praktijk-CI of ideeën. De borden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en hoogtes. De borden op groot formaat vestigen al van verre de aandacht op uw locatie. Kleinere formaten kunnen meer gedetailleerde informatie geven in de buurt van de ingang.

Onze UV-bestendige borden van acrylglas zijn erg populair. De praktijkborden van acrylglas hebben een witte achtergrond en maken indruk met hun elegante uitstraling. Laat na het maken van uw keuze het acryl praktijkbord bedrukken. De elegante uitstraling van de acrylglas borden wordt zowel als bedrijfsbord als ook als deurbord gebruikt.

Huisartsenpraktijkbord met verlichting

Huisartsenpraktijkbord uitgerust met LED-verlichting

Decoratieve deurbordjes voor praktijken en medische instanties

Borden voor dokterspraktijken spelen niet alleen outdoor een rol. Daar geeft u uiteraard wel de eerste grove en belangrijke oriëntatie die u uw klanten moet geven, maar ook binnen is de bewegwijzering van praktijken, terreinen of paden cruciaal. Dit vergemakkelijkt de communicatie met patiënten en zet meteen koers naar een soepel proces.

In het interieur kunnen deurbordjes, haakse muurbordjes of plafondhangers decoratief gebruikt worden. Met deze artikelen kan de bewegwijzering uniform, overzichtelijk en stijlvol worden uitgevoerd. Dit voorkomt misverstanden en vertragingen.

Zorg voor een rode draad in uw bordenaanbod. Zo optimaliseert u de herkenbaarheid van uw praktijk. De verschillende deurbordjes bieden uw patiënten niet alleen een juiste oriëntatie, maar ook belangrijke informatie. Hier vindt u dus niet alleen de naam van de behandelend arts, maar ook zijn specialisatie en belangrijke contactgegevens.

Voor het binnenkomen kan een goed uitgerust deurbordje veel veiligheid bieden. Kies voor een deurbordje met opdruk of papieren inlegvel. Met de juiste deurbordbevestiging is het bord eenvoudig aan de muur te bevestigen. Bied uw klanten de gewenste oriëntatie en zekerheid in uw praktijk.
 

Praktijkborden voor therapeuten, alternatieve genezers, medische praktijken etc.

Een praktijkbord voor buiten of binnen is essentieel voor de communicatie met klanten. De tevredenheid en loyaliteit van uw klanten of patiënten wordt daarmee aanzienlijk vergroot. Zorg dat de praktijk van bijvoorbeeld een huisarts bekend is en een positief imago heeft. Dit effect is overdraagbaar naar verschillende beroepsgroepen.

Optimaliseer de duidelijkheid en effectiviteit van uw medische praktijk. Ontdek het juiste bord voor uw in- of outdoorruimte. Ontwerp nu het praktijkbord online en laat het met een hoge kwaliteit bedrukken.
Menu sluiten
Naar boven