Op het gebied van de reclametechniek in de buitenreclame zijn reclamefolies niet meer weg te denken. De zelfklevende folies zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik voor diverse reclamedoeleinden. Bedruk uw gekozen plakfolie om het aan te laten sluiten bij uw huisstijl.
Sluiten
Filter en sorteer

Gebruik reclamefolie voor uw verkoopbevordering

Reclame wordt tegenwoordig op veel verschillende plaatsen en op verschillende oppervlakken aangebracht. Er zijn allerlei reclametechnieken, zowel voor buiten als voor binnen. Folies en stickers spelen een belangrijke rol op dit gebied. Ze zijn zeer populair, omdat ze snel, gemakkelijk en overal kunnen worden geplaatst.

Dit voordeel garandeert een ruim en frequent gebruik van deze reclametechniek. Het is niet alleen gemakkelijk, maar ook flexibel aan te brengen. Elk glad oppervlak biedt de ideale omstandigheden voor een goede hechting. Dit kan een etalageruit zijn, maar ook een schapsysteem of een voertuig.

Voor grove oppervlakken vindt u in ons assortiment ook geschikte reclamefolies. Door verschillende reclamefolies aan te bieden, maken wij het mogelijk de folies op elk oppervlak te gebruiken. Het resultaat is een optimale presentatie op de verschillende toepassingsgebieden.

Door het gladde oppervlak te reinigen voordat de sticker aangebracht wordt, hecht een raamfolie nog beter. Stof en andere kleine deeltjes worden daarbij verwijderd. Deze deeltjes beïnvloeden namelijk de interactie tussen lijm en oppervlak op een negatieve manier.

Naast de gemakkelijke toepassing profiteert u ook van het vrije ontwerp van de materialen. We passen ze met de grootste precisie aan elke gewenste vorm aan. Dit betekent dat zowel klassieke als ongebruikelijke vormen en formaten op elk moment kunnen worden toegepast. Naast de vrije keuze van de vorm van de folie, is er ook vrijheid in het ontwerp van het drukwerk.

Verschillende designs worden gerealiseerd met behulp van verschillende drukprocedures. Wij produceren en drukken uw reclamefolie geheel volgens uw ideeën. Voor sommige folies bieden wij ook een beschermende laminering aan. Dit komt de levensduur van uw reclamefolie ten goede.

Folie losmaken

Folie losmaken van bescherming

Opplakken

Reclamefolie opplakken

Gladstrijken

Reclamefolie gladstrijken

Soorten reclamefolies en hun toepassingen

In het geval van reclamefolie spreken we van verschillende soorten folies. Deze verschillen  in productie en materiaal, maar ook in hun latere gebruik. Door de uiteenlopende eigenschappen is de ene geschikter voor een toepassingsgebied dan de andere.

Een ander kenmerk waarin raamfolies en reclamefolies verschillen, is hun duurzaamheid. Er zijn polymere en monomere folies. Door aanzienlijke verschillen op moleculair niveau zijn de polymere modellen geschikter voor langdurig gebruik. Als u dus op lange termijn met de reclamefolie wilt adverteren, moet een dergelijke folie worden gebruikt.

Een voorbeeld van langdurig gebruik van folie is de belettering van auto's. Het versieren van winkelruiten met glasfolie of het aanbrengen van reclamestickers op toonbanken is juist een voorbeeld van kort gebruik. U kunt de folie voor uw gewenste toepassing door ons laten bedrukken.

Met glanzende of matte folie kunnen de folies worden gebruikt als buitenreclame, op het POS of als bannerreclame. In onze onlineshop vindt u diverse foliematerialen die geschikt zijn voor verschillende ondergronden en oppervlakken. Door de optimale reclamefolie voor uw behoeften te kiezen, verzekert u zich van een kwalitatief hoogstaande reproductie en een perfecte geschiktheid.
 

Onze zelfklevende reclamefolies voor uw bedrijf

Glasdecorfolie is bijzonder populair voor de visuele vormgeving van winkeletalages, maar ook van glazen wanden in kantoren. Deze folie is een soort raamsticker. Zij zijn geschikt voor alle soorten glasruiten en spiegels. Bij de verdere verwerking van deze folies ontstaat een zandstraaleffect, wat ook geschikt is om privacy te waarborgen.

De raamstickers met een licht zilvereffect zijn geschikt voor langdurig gebruik. De folie is permanent klevend en kan worden gebruikt als decoratieve sticker. Gevormd naar eigen wens, doet de sticker wonderen in het interieur van uw winkel of kantoor.

Vergeleken met andere reclamefolies heeft de micro zuignapfolie spotlijm. Door de luchtkanalen tussen de lijm is de folie gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Als u een foutje tijdens het aanbrengen, maakt dit type folie aanpassingen mogelijk. In het algemeen is het lijmen of bevestigen zeer eenvoudig en kan het ook door niet-professionelen worden gedaan zonder luchtbellen.

De bedrukte micro zuignapfolie kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Micro zuignapfolies zijn populair voor glasruiten, bij verkoopbalies of op handelsbeurzen. Zij zijn ideaal voor presentatie van korte duur. Na gebruik kunnen de micro zuignapfolies worden verwijderd zonder resten achter te laten.

Binnengebruik

Reclamefolie binnenetalage

Buitengebruik

Reclamefolie buiten
Wilt u buiten reclame maken? De ruimte in voetgangerszones of voor uw ingang is ideaal voor unieke vloerreclame. De vaak ongebruikte advertentieruimte kan doeltreffend worden benut met reclamefolies inclusief bedrukking. Onze straatfolie hecht op asfalt, beton, cement, straatstenen, trappen en meer.

Gebruik deze vorm van buitenreclame om reclame op de grond te plaatsen. Garandeer uzelf de aandacht van voorbijgangers en vestig de aandacht op uw aanbod. De semi-permanente straatfolie geeft uw reclame-inhoud optimaal weer en overtuigt door een langdurige hechting.

Een andere zelfklevende folie is het zelfklevende bannermateriaal. Dit materiaal kan op gladde oppervlakken worden bevestigd als sticker met een satijnen afwerking. Het aanbrengen is eenvoudig en het is gemakkelijk verwijderbaar en herplaatsbaar. Met een duurzaamheid tot drie jaar kan het ook worden gebruikt om reclameboodschappen op lange termijn weer te geven.

Ten slotte is er de mogelijkheid om een gegoten folie te gebruiken. Deze folie, met digitale bedrukking aan één zijde, biedt optimale eigenschappen voor langdurig gebruik en een hoge kleefkracht. Omdat gegoten folie UV-bestendig is, vervaagt de reclameboodschap niet. De duurzaamheid van deze reclamefolie kan worden verlengd door een extra glanzende beschermende laminering.

Belettering van voertuigen

De populaire kleeffolies worden gebruikt in een groot aantal toepassingen. Een van deze toepassingsgebieden is de belettering van voertuigen. Naast carwrapping is ook de belettering van auto's een groot toepassingsgebied voor reclamefolies. In glanzende of matte uitvoering zijn de verschillende folies op veel verschillende vervoermiddelen te zien.

Logo's, bedrijfsnamen en zelfs grootschalige reclame in huisstijl vestigen de aandacht op uw bedrijf in het verkeer. Gebruik de vrije oppervlakken van uw voertuigen als mobiele advertentieruimte. In steden, op de snelweg en op parkeerterreinen is uw reclame altijd aanwezig.

De belettering zorgt niet voor belemmeringen tijdens het onderhoud aan uw voertuig. Er zijn geen beperkingen bij het wassen en schoonmaken. Bestel de reclamefolies van hoge kwaliteit voor uw voertuigen bij ons.

Wilt u uw voertuigen door een professional laten beletteren? Op verzoek helpen wij u graag bij het aanbrengen van de folie. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van autobelettering zijn wij u graag van dienst. Op verzoek kunnen wij ook belettering ter plaatse aanbieden. Maak gebruik van eerder ongebruikte ruimtes met expressieve reclamefolies!

Wilt u graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven