Beachflags - of strandvlaggen - zijn zeer populair. Een geliefd reclamemedium, vooral voor outdoorgebruik. Een fraai bedrukte beachflag trekt de interesse en aandacht van passanten, klanten en bezoekers al van ver. Deze wind- en weerbestendige producten zijn een echte eyecatcher op elke beurs, evenement en in elke voetgangerszone.  
Sluiten
Filter en sorteer

Diverse beachflags als reclamedrager voor binnen en buiten

Beachflags zijn, met name outdoor, een zeer populair medium om reclame te verspreiden. Door hun grootte en vorm trekken ze doorgaans snel de aandacht van bezoekers. Deze druppelvormige vlaggen zijn namelijk van ver al zichtbaar. Ze worden dan ook bijzonder vaak en met veel enthousiasme gebruikt als eyecatcher op beurzen, evenementen, in winkelcentra en voetgangerszones. 
 
De strandvlaggen scoren doorgaans door hun gestroomlijnde vorm. Bedrukt met het juiste motief, logo of slogan van jouw bedrijf of onderneming, behoren ze tot de zeer aantrekkelijke elementen van outdoorreclame. Of het nu in een druppelvormig design is of rechthoekig, beachflags vormen het ideale product voor jouw boodschap. 

Vele toepassingsmogelijkheden

Strandvlaggen trekken dus niet alleen veel bekijks op het strand. Als veelzijdige evenementvlaggen zijn het echte klassiekers geworden op het gebied van reclame verspreiden, zowel in- als outdoor. Beachflags zijn gestroomlijnde eyecatchers voor elke winkel, restaurant of als sfeermaker op evenementen. 
 
Dankzij de snelle en eenvoudige opbouw zijn beachflags bijzonder gangbaar op beurzen, congressen en evenementen. Naast de klassieke rolbanners zijn beachflags ook een vast onderdeel van de beurs- en eventuitrusting. Het bedrukte reclamemateriaal wordt gebruikt voor binnen- en buitenevenementen. Dankzij het formaat en de aantrekkelijke bedrukking trekken de beachflags de aandacht van het grote publiek. 

Diverse beachflag voeten en accessoires maken het assortiment compleet. Ook het gebruik van de met water en zand te vullen zakjes zorgt voor extra stabiliteit van jouw strandvlaggen. Daarnaast zijn er verschillende voetsteunen beschikbaar om de beachflag optimaal af te stemmen op ieder toepassingsgebied. 
 
Palletvoeten, een grondspies of spanlint helpen jou bij de verankering van de modellen. Tegelijkertijd wordt daarmee de stabiliteit van de display ondersteund. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en uitvoeringen wat betreft voetsteunen. Pas zo deze stormbestendige reclamevormen optimaal aan jouw omstandigheden aan. 

Beachflags bestellen en bedrukken

U kunt de beachflags bestellen in verschillende formaten, vormen en uitvoeringen via onze website. In de vorm van een haaienvin of druppel zijn de strandvlaggen leverbaar van 2,3 tot 5 meter. De vlaggen in de verschillende vormen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester. Hierop kunt je jouw eigen ontwerp laten drukken. 
 
Je kunt jouw beachflag bij ons laten bedrukken. Stuur ons jouw drukbestanden en wij voeren gratis een professionele bestandscontrole uit. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige drukresultaten te garanderen. Indien gewenst maken wij graag een geschikt drukbestand voor jou op. 
 
Standaard wordt een beachflag aan één zijde bedrukt. Het motief komt dus maar aan één zijde van het polyester. De opdruk schijnt door en de boodschap is aan beide kanten te zien. Houd er wel rekening mee dat de opdruk op de niet-bedrukte zijde dan gespiegeld is. 

Om toch de leesbaarheid aan beide zijden te garanderen, raden wij aan om beide zijden te bedrukken. Hiervoor wordt een barrièrelaag in het polyester genaaid. Dit voorkomt dat bedrukking doorschijnt. Door dubbelzijdig te bedrukken is jouw reclameboodschap rondom aantrekkelijk, aanwezig en effectief. 

De beachflag is inclusief rotator. Dit roterende element in het frame zorgt ervoor dat de beachflag altijd goed zichtbaar blijft. Zodra een frisse bries de beachflag raakt, past deze zich aan en is de vlag dus meteen weer duidelijk zichtbaar. Hij past zich steeds opnieuw aan de windrichting aan. Maak door deze met-de-wind-mee-draaier van elke voorbijganger een potentiële klant. 
 
Tot slot is er keuze tussen verschillende uitvoeringen. Je kunt het frame bij ons bestellen zonder bedrukking, maar desgewenst natuurlijk ook met een unieke digitale opdruk. De uitrusting is compleet te maken met een draagtas, die optioneel verkrijgbaar is. 
sale-beachflag
Beachflag met bedrukking
Beachflag met bedrukking
Beachflag met bedrukking

Stormbestendige beachflags

Kies het model, de vorm, de grootte en de voetsteun die het beste bij jouw bedrijf past. Met onze producten leveren wij diverse mogelijkheden om jouw outdoor reclame naar een nieuw niveau te tillen. Deze weersbestendige eyecatchers zullen al van veraf de aandacht van voorbijgangers trekken. 
 
Ontdek de vele mogelijkheden die de beachflags bieden in jouw verkoopbevordering. Aanbiedingen zijn duidelijk herkenbaar door deze reclamevorm. Jouw onderneming is al van verre zichtbaar op beurzen, evenementen of festivals. In voetgangerszones en winkelcentra vestig je, met deze beweeglijke en mobiele displays, effectief de aandacht op jouw onderneming. 
 
Gebruik beachflags op verschillende manieren. Door nieuwe digitaaldrukvlaggen te plaatsen is jouw reclame altijd snel aan te passen en is het frame steeds opnieuw te gebruiken. De weerbestendige outdoordisplays mogen niet ontbreken als onderdeel van jouw verkoopbevordering.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel jouw vraag »
Menu sluiten
Naar boven