Maak uw winkel of bedrijf extra zichtbaar door een stoepbord buiten de deur van uw winkel te zetten. Met een stoepbord zorgt u voor meer aandacht voor uw zaak. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment stoepborden, WindSigns en krijtstoepborden. 

 
Sluiten
Filter en sorteer

Waarom kiezen voor een stoepbord?

Een stoepbord is onmisbaar voor een mooie en opvallende presentatie in drukke winkelstraten. Stoepborden vallen vanaf een grote afstand op in de straat waardoor het uw potentiële klanten (bijna) niet kan ontgaan. Mensen moeten om de stoepborden heenlopen en dat trekt de aandacht. Deze stoepbordenStoepborden zorgen ervoor dat de interesse wordt gewekt en passanten sneller uw winkel binnen lopenbinnenlopen. 
 

Stoepborden of WindSigns 

De borden in ons assortiment zijn uitgesplitst in stoepborden en WindSigns. De borden hebben allemaal dezelfde gebruiksfuncties en doeleinden. De stoepborden in ons assortiment zijn met name uitklapbare borden. De voor- en achterzijde worden aan de onderzijde uit elkaar geklapt voor de nodige stabiliteit. 
 
WindSigns zijn enkel borden met enkel een presentatie vlak aan de voor- en achterzijde. De borden worden bevestigd aan een voet met geïntegreerde wielen. In tegenstelling tot stoepborden kunnen de WindSigns dus worden verreden. De borden kunnen door middel van stalen veren - die in de voet bevestigd worden - meebewegen in de wind. Door het meebewegen wordt het bord niet omver geblazenomvergeblazen en valt het stoepbord door de beweging daardoor ook meer op. De voet is hol van binnen en kan worden gevuld met water of zand om nog meer stabliteit te geven.voor de nodige stabiliteit. 

Stoepborden in verschillende maten 

Om uw boodschap op het juiste formaat te presenteren, hebben we verschillende formaten stoepborden in het assortiment. Bij ons kunt u terecht voor stoepborden met het formaat B1, maar ook A0 tot A2.

Een productie van stoepborden in speciaal gewenste afmetingen of een aanpassing van de profielkleur en/of het basisframe door poedercoating in een standaard RAL-kleur is al mogelijk vanaf 1 stuk. 

Ja, ik wil maatwerk

Stoepborden voor posters 

Ons assortiment bevat stoepborden waar u posters in kan schuiven of in kan klikken. Door middel van een kliklijst blijft uw poster stevig in het stoepbord hangen. Zowel de WindSigns als de stoepborden zijn hiervoor geschikt. Ook kunt u uw posters beschermen tegen invloeden van buitenaf door regenbestendige schutvellen
 

Krijtstoepborden 

Wilt u graag nog op een klassieke manier presenteren? Maak dan gebruik van een krijtstoepbord! Deze krijtstoepborden zijn beschrijfbaar met krijtmarkers of „Illumigraph”-stiften. De meeste krijtborden in ons assortiment zijn zowel voor binnen- als buitengebruik. Neem bij het aanschaffen van een krijtbord ook een kijkje in de categorie stoepborden accessoires voor bijpassende krijtmarkers of Illumigraph-stiften. 

De meeste stoepborden met krijtmogelijkheid in ons assortiment hebben een houten omlijsting. Dit geeft een natuurlijke uitstraling en in de meeste gevallen zijn de stoepborden van duurzaam hout gemaakt. 


Reclamebord buiten of binnen

Stoepborden of reclameborden staand kunt u ook buiten gebruiken. Ze kunnen tot een bepaalde hoogte tegen regen. Met de bijgeleverde afdekfolies blijven uw posters dan in de juiste conditie. Alle stoepborden, met uitzondering van de krijtstoepborden, worden geleverd met afdekfolie. Ook kunt u de afdekfolies apart bijbestellen. Dit kan handig zijn wanneer een afdekfolie aan vervanging toe is.  
 
Ook kunt u gelijk al kiezen voor een stoepbord die geschikt is om buiten te laten staan. Andere manieren om uw reclameuitingen te beschermen tegen regen en wind zijn de regenbestendige stoepborden en WindSigns. Doordat we een rubberen afdichtingsband hebben aangebracht, is uw stoepbord klaar voor het gure weer. 
 

Makkelijk te verplaatsen 

WindSigns zijn soms zwaar, zeker wanneer de voet gevuld is met zand of water. Om het bord snel en makkelijk te verplaatsen, kunt u een transporthulpmiddel met wielen bestellen. Met behulp van dit transportmiddel hoeft u niet meer zoals gebruikelijk uw bord te kantelen om deze te verplaatsen. Plaats het transportmiddel aan de kant zonder wielen en u kunt uw bord makkelijk verplaatsen
 

Extra reclame 

Volstaat de ruimte op de WindSign of stoepbord niet? Kies er dan voor om uw stoepbord uit te rusten met een topbord. Met het topbord kunt u extra reclame toevoegen voor uw potentiële klanten. Naar wens is het topbord te bedrukken met eigen logo of afbeelding. Zo is uw stoepbord altijd voorzien van uw merk. 

Zwart stoepbord 

De meeste stoepborden in ons assortiment zijn gemaakt van zilver aluminium. Naast deze standaard stoepborden hebben wij ook zwarte stoepborden in onze webshop. Een zwart stoepbord geeft een moderne uitstraling en valt goed op in een drukke winkelstraat. Een zwart stoepbord is ook als krijtbord verkrijgbaar, waardoor u, naast de moderne uitstraling, ook uw creativiteit kan laten zien. 

Digitaal stoepbord 

Presenteer uw boodschap nog aantrekkelijker met een digitaal stoepbord. Laat uw productvideo’s zien aan het winkelend publiek. Een digitaal stoepbord is zowel binnen als buiten te gebruiken en kan tegen regen. U kunt de wielen op slot zetten, zodat het digitale stoepbord blijft staan waar u het heeft neergezet. Uw video’s laat u zien middels USB en uw digitale stoepbord heeft een looptijd tot 14 uur. Zo heeft u de hele dag plezier van uw digitale stoepbord. 
Menu sluiten
Naar boven