U wilt uw aanbiedingen, promoties en informatie op een prominente plek presenteren? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment stoepborden, windsigns en krijtstoepborden voor zowel binnen als buitengebruik.

Meer lezen »

Val op met stoepborden

Voor een mooie en opvallende manier van presenteren in drukke winkelstraten is een stoepbord onmisbaar. Stoepborden vallen van een grote afstand in de straat op, mensen moeten om de borden heen lopen en dat trekt de aandacht. Deze borden zorgen ervoor dat de interesse wordt gewekt en passanten sneller uw winkel binnen lopen.

Stoepborden of windsigns

De borden in ons assortiment zijn uitgesplitst in stoepborden en WindSigns. De borden hebben allemaal dezelfde gebruiksfunctie en doeleinden. De stoepborden in ons assortiment zijn met name uitklapbare borden. De voor- en achterzijde worden aan de ondrzijde uit elkaar geklapt voor de nodige stalibiteit. WindSigns zijn enkel borden met een presentatie vlak aan de voor en achter zijde. De borden worden bevestigd aan een voet met geïntegreerde wielen. In tegenstelling tot stoepborden kunnen de WindSigns dus worden verreden. De borden kunnen door middel van stalen veren - die in de voet bevestigd worden - mee ”bewegen” in de wind. Door het meebewegen van het bord wordt het bord niet omver geblazen en valt het daardoor ook meer op. De voet is hol van binnen en kan worden gevuld met water of zand voor de nodige stabiliteit.

Krijtstoepborden

Wilt u graag nog op de klassieke manier presenteren? Maak dan gebruik van een krijtbord! Deze borden zijn beschrijfbaar met krijtmarkers of „illumigraph”-stiften. De meeste krijtborden in ons assortiment zijn zowel voor binnen- als buitengebruik. Neem bij het aanschaffen van een krijtbord ook een kijkje in de categorie stoepborden accessoires voor bijpassende krijtmarkers of illumigraph-stiften.

Accessoires voor stoepborden, windsigns en krijtborden

In de categorie stoepbord accessoires kunt u diverse artikelen verkrijgen voor bij uw bord. Denk bijvoorbeeld aan passende voorzetfolies en topborden. Voorzetfolies beschermen uw poster tegen bijvoorbeeld beschadigingen of regenwater. Op sommige versies stoepborden en WindSigns kunnen topborden worden bevestigd. Topborden zijn borden die aan de bovenkant van het bord worden vastgemaakt met als doel om extra aandacht te vragen. VKF Renzel produceert graag voor u een passend topbord. In onze eigen drukkerij kunnen wij de borden namelijk ook voor u bedrukken.

Daarnaast kunnen wij voor u op maat gemaakte borden leveren met indien gewenst een speciale opdruk. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden.

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven