Reclamevlaggen verlevendigen uw onderneming en dit begint vaak al bij de voordeur. Bedrukte baniervlaggen, hijsvlaggen en vaandels trekken optimaal de aandacht. Bij ons kunt u uw reclamevlaggen laten bedrukken met het door u gewenste motief.
Sluiten
Filter en sorteer

Uitnodigende outdoor reclamedragers

Dankzij de hoge vlaggenmasten zijn reclamevlaggen meestal al van grote afstand te zien. Daarmee vestigt u al van ver de aandacht op uw onderneming. Vlaggen bieden nieuwe klanten een perfecte oriëntatie zodat uw bedrijf goed gevonden kan worden.

Met vlaggen voor vlaggenmasten kunt u adverteren tot hoogtes van ruim 10 meter. Hiervoor worden de vlaggen met behulp van een eenvoudig te bedienen hijssysteem op hun plaats gehezen. Gehezen tot in de top is uw vlag al van ver zichtbaar. Vlaggen bewegen ook altijd door de wind.

Trek de aandacht van potentiële bezoekers en klanten met voortdurend bewegende vlaggen. Door regelmatig uw logo op reclamevlaggen tegen te komen, zult u in de herinnering blijven van voorbijrijdende mensen. U kunt uw onderneming permanent onder de aandacht brengen met een logovlag. Als alternatief kunt u ook kiezen voor wisselende motieven.

Dankzij het feit dat vlaggen eenvoudig gewisseld kunnen worden is dit dus geen probleem. Gebruik reclamevlaggen om specifieke producten of aanbiedingen op evenementen aan te duiden. Omdat reclamevlaggen goed zichtbaar zijn, kunt u het effect voor meerdere doeleinden gebruiken. Ontdek de juiste vlag voor uw vlaggenmast.

Dit is waarom u reclamevlaggen moet inzetten:

  • al van veraf zichtbaar reclamemedium
  • permanent inzetbaar dankzij hoge duurzaamheid
  • optimaal zicht dankzij draagarmen en geleideringen
  • uitbreidbaar met LED mastverlichting
  • afwerking en bedrukking naar wens mogelijk

Reclamevlaggen bedrukken: eigen ontwerpen mogelijk

Wij bieden vlaggenmasten direct aan in combinatie met een bijpassende reclamevlag. Ook voor uw vlaggendisplay voorzien wij u graag van de juiste vlag. U heeft de keuze uit verschillende vormen. Bent u op zoek naar een vlag met tunnelzoom? Of wilt u een bedrukte vlag met spanlussen?

Welke vlag u ook wenst, wij voorzien deze graag van een hoogwaardige bedrukking. De vlaggen kunnen over het gehele oppervlak of tot aan de zoom bedrukt worden. Naast vele standaardafmetingen en vormen bieden wij u ook oplossingen op maat. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor uw buitenreclame kunt u vlaggen bij ons tegen voordelige prijzen laten bedrukken. Profiteer van het feit dat u uw reclamevlaggen volledig vrij kunt ontwerpen. Stuur ons uw drukbestanden via onze diverse uploadmogelijkheden. Wij controleren uw drukbestanden altijd eerst vóórdat we gaan bedrukken, om daarmee het best mogelijke drukresultaat te garanderen.

Afhankelijk van het model worden vlaggen digitaal bedrukt of via zeefdruk. Onze eigen drukkerij zorgt voor een hoogwaardige bedrukking en garanderen daardoor een lange houdbaarheid van de vlaggen. Bedrukte reclamevlaggen ontvangt u inclusief de gewenste afwerking.

U heeft in principe de vrije hand bij het kiezen van het ontwerp voor het bedrukken van reclamevlaggen. Houd er altijd rekening mee dat een vlag vaak al vanaf een afstand te zien is. Om deze reden is het zinvol het ontwerp van de vlag niet te "druk" te maken. Neem bijvoorbeeld alleen uw logo, een eenvoudige slogan of afbeelding voor op de vlag.

Onze drukspecificaties - te vinden op de artikelpagina - helpen bij het maken van goede drukbestanden. Deze kunt u downloaden en gebruiken om juiste drukbestanden aan te leveren. Mocht u vragen hebben, dan staan ​​wij uiteraard altijd voor u klaar met professioneel advies.

Geen drukbestanden beschikbaar?

Heeft u niet de mogelijkheid om zelf uw drukbestanden te maken? Wij helpen u graag bij het creëren / ontwerpen van het gewenste drukbestand. Ons eigen inhouse reclamebureau zet uw ideeën graag grafisch voor u om.

Wij leggen het ontwerp altijd eerst ter goedkeuring aan u voor. Wij passen dit vervolgens indien nodig aan of starten na uw toestemming direct het drukproces.

Vlaggen voor uw vlaggenmast

De in de wind wapperende reclamevlaggen trekken onvermijdelijk de aandacht van voorbijgangers. Zoals hierboven beschreven zorgen ze er niet alleen voor dat u gemakkelijk gevonden wordt, maar u zorgt er tegelijkertijd voor dat uw logo, merk of product stevig in het geheugen verankerd blijft. Door het passeren van de vlaggen zal uw onderneming altijd herinnerd worden.

Met een vlaggenmast op de juiste hoogte zorgt u voor een hoge zichtbaarheid, ook vanaf grotere afstanden. De vlaggenmasten zijn aluminium staanders met een draagarm of kabelgeleiding. Deze masten zijn leverbaar in cilindrische uitvoeringen met hoogtes van 5 m, 8 m en 10 m. Dankzij een telescopische vlaggenmast kan de hoogte naar wens worden aangepast, afhankelijk van het gebruik.

Een mast met kabelgeleiding is voorzien van een hijsinrichting en een hijskabel. Dankzij een externe kabelgeleiding kunnen reclamevlaggen snel worden gewisseld. Een interne, afsluitbare geleiding van het touw voorkomt dat het touw de mast raakt. De diefstalbeveiliging op de vlaggenmast beschermt tegen ongeautoriseerde toegang en invloed op uw outdoor reclamevlaggen.

Dan zijn er nog vlaggenmasten met vaste of roterende armen. Hier blijft de vlag ook bij windstilte duidelijk zichtbaar. Door de draagarm hangt hij niet plat tegen de mast aan.

Ook hier wordt de vlag met behulp van een interne of externe kabelgeleider gehesen. Ontdek ook onze draai- of kantelbare vlaggenmasten met optionele diefstalbeveiliging.

Baniervlaggen, hijsvlaggen en vaandels met opdruk

Bent u op zoek naar de juiste vlag voor uw vlaggenmasten? In ons assortiment vindt u een groot aantal verschillende vlaggen die bedrukt kunnen worden met een motief. De betreffende vlaggen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan afmetingen en ook in speciale formaten.

De reclamevlaggen zijn geschikt voor in- en outdoorgebruik. De vlaggenstof in combinatie met scheurvaste naden kenmerkt zich door een lange levensduur. De gehesen of baniervlaggen worden daarom als duurzame reclamemedia gebruikt.

Bij de keuze van uw reclamevlag kunt u kiezen tussen vlaggen met of zonder tunnelzoom. Wij kunnen ook andere afwerkvormen aanbieden, zoals met spanlussen. Voordat u een vlag voor uw vlaggenmast kiest, moet u eerst bepalen of u een mast met draagarm heeft of niet.

Bij vlaggenmasten met een draagarm kiest u voor een banier(vlag) met tunnelzoom. Zowel de draagarm als de touwgeleider verdwijnen in de zoom. Geleideringen worden ook gebruikt om de vlag dicht bij de mast te houden. Deze ringlussen worden door de gaten van de vlag getrokken die aan de mastzijde zijn aangebracht.

 

Reclamevlaggen: reclame maken in weer en wind?

Reclamevlaggen worden vooral buiten ingezet. Hier kunnen hoge vlaggenmasten worden geplaatst en wordt een maximale zichtbaarheid bereikt. Vooral parkeerterreinen, bedrijfspanden of openbare ruimtes zijn vaak voorzien van reclamevlaggen. Naast een regionale vlag of een vlag met het stadslogo, zie je vaak ook landvlaggen bij gemeentehuizen of openbare gebouwen.

Op commerciële plekken zijn vaak reclamevlaggen bedrukt met een logo of slogan te vinden. Deze vlaggen zijn ongeacht weer en wind buiten te vinden. Door de aluminium vlaggenmasten met een betonlaag te omhullen, kan tevens een hoge mate van stabiliteit worden geboden.

In principe zijn de vlaggenmasten bestand tegen harde wind. Tegelijkertijd moet er echter wel op worden gewezen dat vlaggen moeten worden gestreken als er storm of zwaar weer wordt aangekondigd.

 

Reclamevlaggen en de bijbehorende accessoires

Als het om buitenreclame met reclamevlaggen gaat, is het mogelijk om deze door middel van afwerken en accessoires precies aan te passen aan uw wensen. Met de juiste accessoires kunt u een hoogwaardige en professionele presentatie van de vlaggen realiseren. Artikelen zoals vlaggewichten, geleideringen of vlaghouders verfraaien uw vlagreclame op optische wijze.

Ook zijn er vele vlaggenhouders verkrijgbaar waarmee u uw reclamevlaggen aan de muur kunt bevestigen. Deze wandhouders voor vlaggen zijn verkrijgbaar als houders voor 1, 2 of 3 stokken. Vooral voor aan de gevel of als er gewoonweg niet genoeg ruimte is voor een vlaggwenmast, kan een muurbeugel een interessant alternatief zijn. In een straat worden de vlaggen die loodrecht op het straatbeeld staan ​​evengoed goed waargenomen.

Naast geleideringen voor het bevestigen van de vlag aan de mast adviseren wij ook altijd een vlaggewicht. Dit kleine gewichtje aan de onderkant van de vlag is relatief onopvallend, maar heeft wel een groot effect. Het voorkomt namelijk dat het hijssysteem gaat klapperen. Het extra gewicht houdt ook de vlag in vorm en voorkomt dat de vlag per ongeluk langs de mast omhoog wappert.

LED verlichting voor reclamevlaggen

Een bijzonder effectieve manier om uw reclamevlaggen optimaal in het licht te zetten is met behulp van vlaggenmastverlichting. De LED-spot met individuele LED-modules wordt aan de mast bevestigd. Ongeacht de windrichting worden de vlaggen altijd optimaal verlicht.

U profiteert van de permanente verlichting en dus ook van constante zichtbaarheid van uw vlaggen. Energiebesparende LED's zorgen voor een krachtige lichtopbrengst zonder voorbijgangers of passerende automobilisten te verblinden. Voorzie uw vlaggenmasten ook van LED-verlichting en maak 24/7 reclame met uw reclamevlaggen.

Vlaggen en vlaggenmasten in onze VKF webshop

Reclamevlaggen zijn effectief als reclamemedia, voor in- en outdoor. Met behulp van een vlaggenmast met draagarm of accessoires kunnen deze optimaal zichtbaar worden gepresenteerd. Naast de keuze tussen een draagarm of een hijssysteem, moet u ook beslissen of u kiest voor een antidiefstalapparaat. Dankzij een cilinderslot is de vlaggenmast dan alleen toegankelijk voor personeel voorzien van een sleutel.

Plaats een vlaggenmast op uw terrein of kies ervoor om meerdere vlaggen uit te hangen. Door meerdere reclamevlaggen op lijn te presenteren, kan een heel bewegend reclamebeeld worden gecreëerd. Wij bieden u in ieder geval kwalitatief hoogwaardig bedrukte vlaggen voor aan uw vlaggenmast. Heldere kleuren met een zeer goede lichtechtheid bevorderen de brede zichtbaarheid van uw reclamemedia.

Kies voor een klassieke landenvlag, een vlaggensysteem voor lantaarnpalen of een outdoor-reclamevlag. Deze worden digitaal bedrukt of middels zeefdruk en geheel naar wens vervaardigd. Kunt u het juiste product niet vinden? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste reclamevlag voor uw vlaggenmast of uw onderneming.
Menu sluiten
Naar boven