De fiets is nog steeds een van de populairste vervoersmiddelen in Nederland. Dit betekent dat uw klanten u niet alleen te voet of met de auto, maar ook met de fiets kunnen bereiken. Onze hoogwaardige fietsenstandaards met reclame bieden uw klanten niet alleen een veilige plek om de fiets te stallen, de in het oog springende reclamedragers maken tegelijkertijd reclame voor uw bedrijf.
 
Sluiten
Filter en sorteer

Fietsenrekken van hoge kwaliteit

Opvallende fietsenrekken worden niet alleen door fietsers opgemerkt. In binnensteden met veel voetgangers en fietsen is een fietsenstandaard een van de meest effectieve reclameplaatsen. Het wordt opgemerkt door fietsers die een veilige plaats zoeken om hun fiets te stallen en natuurlijk ook door voorbijgangers zonder fiets.

Succesvolle reclamemedia hebben altijd het dagelijks leven van mensen gekoppeld aan een reclameboodschap. Dit bericht wordt onopvallend opgenomen en in het geheugen opgeslagen. Daarom zijn hoogwaardige fietsenrekken met reclame veelbelovende reclamepartners. De klant staat er niet bij stil dat er reclame getoond wordt, maar onthoudt onbewust wel dat zijn fiets bij een speciale standaard staat.

Fietsenrekken voor uw winkel

Met onze fietsenstandaards voor uw winkel valt u meteen op! U zorgt voor een goede aanduiding voor de fietsen van uw klanten, zo weten zij waar zij aan toe zijn. Door reclame te maken op uw fietsenrek, kunt u de klant gelijk een warm welkom geven.  Met een fietsenrek voor uw winkel houdt u de omgeving netjes en overzichtelijk. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat klanten hun fiets tegen uw gevel plaatsen!

Verschillende fietsenrekken voor elke toepassing

Als u op zoek bent naar een flexibele reclameplaats, is een fietsenrek met reclame in een waterdichte kliklijst de beste keuze. De reclameposters kunnen snel en gemakkelijk worden verwisseld. De aluminium profielen worden opengevouwen, de oude inhoud verwijderd, de nieuwe poster geplaatst, profielen dichtgevouwen, klaar!

Aangezien deze fietsenstandaard van twee kanten kan worden benaderd, is het handig om de kliklijst in DIN A1 formaat te gebruiken met twee, eventueel verschillende posters. De fietsenstandaard is voorzien van extra brede beugels, zelfs mountainbikes met bredere banden kunnen hier worden geplaatst.

In onze selectie van fietsenrekken vindt u er zeker een die geschikt is voor uw bedrijf: als service voor uw klanten en als reclamepartner voor u!
 
Menu sluiten
Naar boven