VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Fietsenstandaards

Zie hier een overzicht van onze fietsenstandaards. De fietsstandaards zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen geleverd worden in diverse kleuren en opdrukken.

Meer lezen »

 

Fietsenrekken een gemak voor uw klanten

Fietsenrekken zijn multifunctioneel! De rekken zorgen er niet alleen voor dat de fietsen netjes geparkeerd staan, het is ook een service voor uw klant of cliënt. Daarnaast is het een uitgelezen plek om uw reclameboodschap over te brengen.

Sommige van onze fietsenrekken worden geleverd met een kliklijst. U kunt hier eenvoudig een poster in klikken en verwisselen. Zeer handig voor korte promotieacties. De fietsenrekken in ons assortiment zijn rekken voor 2 tot 6 fietsen. Daarnaast bieden wij ook fietsenstandaards met een reclamevlak. Het reclamevlak kan door ons worden bedrukt. Vraag ons naar de mogelijkheden.