Sluiten
Filter en sorteer
Randreclame van aluminium composietpaneel op sportveld

Effectieve sportveldborden op maat

Sportveldborden, ook wel sponsorborden genoemd, bieden een uiterst effectieve manier om gericht aandacht te trekken en merkboodschappen te verspreiden. Wij bieden op maat gemaakte reclameborden aan die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en vereisten van jouw bedrijf. Of het nu gaat om je bedrijfslogo, reclameboodschap of visuele elementen – de mogelijkheden zijn veelzijdig.

Onze reclameborden zijn ook uitstekend geschikt voor bedrijven die hun lokale vereniging willen ondersteunen, om hun naamsbekendheid te vergroten en een positieve band met de gemeenschap op te bouwen.

Veelzijdig gebruik op sportvelden en voetbalvelden

Reclame op sportvelden en voetbalvelden is bijzonder effectief om je boodschap direct aan je doelgroep over te brengen. Op plekken waar mensen samenkomen om sportief actief te zijn of wedstrijden te volgen, is er een optimale gelegenheid om je doelgroep direct aan te spreken. De dynamische sfeer en de hoge bezoekersaantallen maken deze locaties ideaal voor het plaatsen van je reclameboodschap.

Daarnaast begrenzen reclameborden het betreffende gebied elegant en veilig, wat de veiligheid en organisatie ondersteunt.

Een grote keuze aan boarding reclame

Wij bieden een breed scala aan reclamebanden om jouw boodschap te verspreiden.
Het klassieke reclamebord voor sportvelden is verkrijgbaar in verschillende maten en met enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Bovendien wordt de plaat voorzien van een beschermlaminaat om een langdurige reclamewerking te garanderen.

Mobiele versies zoals de mobiele A-bannerstandaard of het Bannerframesysteem van staal zijn ideaal voor evenementen. De banners worden eenvoudig in het frame gespannen en kunnen probleemloos worden verwisseld, wat ze perfect maakt voor kortetermijn sponsoringacties.

Softbanden zijn speciaal geschikt voor gebruik in de sportwereld. Bij een val op deze banden raken sporters niet gewond. De reclameopdruk wordt aangebracht op een hoes die eenvoudig kan worden vervangen. Bovendien zijn ze door het schuimstof bijzonder licht en geschikt voor gebruik buitenshuis.

Softbanden zorgen voor een veilige en aantrekkelijke manier van reclame maken, zonder het risico op blessures.
Softbanden met logo
Menu sluiten
Naar boven