Bannersystemen en -frames worden meestal gebruikt om reclame-spandoeken mee op te hangen. Onze bannersystemen zijn geschikt voor een plooivrije presentatie van spandoeken en banners met een grote oppervlakte. Ze kunnen worden gebruikt voor plaatsing op muren of gevels van gebouwen, maar ook als vrijstaande display voor zowel in- als outdoordoeleinden. De framebuizen, in lengtes naar keuze en voorzien van doortrekogen, maken het mogelijk om reclamebanners van verschillende afmetingen strak te plaatsen. 
Sluiten
Filter en sorteer

Het juiste frame voor jouw reclamebanner

Een van de grootste uitdagingen op het gebied van bannerreclame is het vinden van de juiste bannersysteem voor buiten. Bij het kiezen van het juiste reclameframe dien je eerst rekening te houden met bepaalde eigenschappen die het frame moet hebben. Bannerliftsystemen zorgen er bijvoorbeeld voor dat grootformaat banners eenvoudig kunnen worden bevestigd en gewisseld. Onze spandoekframes zijn snel en eenvoudig te monteren, ze zijn een handig alternatief voor conventionele reclamepanelen en reclameborden. 
 
Waar moet het frame worden bevestigd? Kies voor montage op de muur / gevel van een gebouw of juist een vrijstaand frame. Voor wandmontage is geen extra ruimte nodig. Het vrijstaande frame moet op een specifieke locatie worden geplaatst. Waar moet dat zijn en hoeveel ruimte is er beschikbaar voor bannerreclame?

Moet het bannersysteem binnen of buiten de aandacht gaan trekken? Reclame maken met bedrukte banners vindt in de regel buiten plaats, maar gaasbanners of PVC reclamebanners kunnen ook binnenshuis gebruikt worden. Stretchframes en andere producten die alleen geschikt zijn voor binnenreclame, vind je hier.

Heb je verlichting nodig? Wil je dat het bannersysteem ook in het donker de aandacht trekt? Verlichte banners zorgen niet alleen overdag voor het gewenste reclame-effect, maar trekken ook in het donker de aandacht. Vooral in de donkere wintermaanden met maar een klein aantal zonuren zijn helder verlichte bannersystemen zeer opvallend. 

 

Bannersystemen - de productseries

Plaats de reclamebanners en reclameborden in het juiste kader. Onze eigen productseries bieden jou hiervoor een ruime keuze. 
 
Naast de overeenkomsten voor de bannerbevestiging door middel van spanlussen of elastische touwen, verschillen ze toch ook op belangrijke punten. Denk hierbij aan het soort profiel of de vormgeving van de voeten. Vergelijk de kenmerken van de verschillende systemen en vind de juiste oplossing voor jouw reclamepresentatie! Bannersystemen voor middelgrote banners

Het bannersysteem „Techno“ is perfect geschikt voor vrijstaande banner- of signreclame outdoor. Met het gegalvaniseerde stalen systeem van vierkante buizen (60 x 60 mm) presenteer je jouw reclame op een groot oppervlak, maar blijft desondanks discreet dankzij het smalle frame. 
 
Of je nu kiest voor een mobiele versie uitgerust met verzwaringsmanden of een systeem met sokkels om in het beton te gieten, het systeem kan op vele manieren worden ingezet als veldbanner, bedrijfsbanner of informatiebord. Kies de gewenste versie! Op maat gemaakte varianten zijn op aanvraag mogelijk. 

Bekijk product »

Ons systeem „Traverstar“ is ideaal voor vrijstaande outdoorreclame en wordt vooral ingezet als er sprake of kans is van hogere windbelastingen. Samengesteld uit gegalvaniseerde stalen trussen, biedt dit reclamesysteem een ​​grootschalige mogelijkheid om je reclamebanner op een bedrijfsterrein of als informatiebord op een bouwplaats te plaatsen. 
 
Het is verkrijgbaar als mobiele versie met verzwaringskorven of als versie met sokkels om in het beton te gieten. Op maat gemaakte varianten zijn op aanvraag mogelijk. 

Bekijk product »

Bannersystemen voor grote banners

Het bannersysteem „Steel“ biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Het is gebaseerd op een modulair plug-in-principe, wat een bannerreclame aan de muur of vrijstaand eenvoudig mogelijk maakt. Uitgerust met de juiste muurbeugels, pronkt het spandoekframe met jouw eigen drukwerk ook op de gevel van een gebouw. 

Als vrijstaand model wordt het bannersysteem vervolgens geplaatst met behulp van voetplaten, grondpennen of buizen die in beton gegoten worden. Wij realiseren graag jouw individuele wensen. 

Bekijk product »

Het bannersysteem „Aluminium“ maakt van jouw reclame een blikvanger door zijn elegante uitstraling! Het systeem kan op vele manieren worden gebruikt, zowel voor wandmontage, maar ook als vrijstaande versie. Bevestig de individueel bedrukte banner eenvoudig aan de doortrekogen van het aluminium profiel met behulp van de meegeleverde spanlussen. 
 
Plaats jouw reclame in de vrije ruimte, op een bedrijfsterrein of op de gevel van een gebouw. Individuele framematen zijn mogelijk op aanvraag! 

Bekijk product »

 

 

Overzicht van de bannerframesystemen

  Techno
Techno
Traverstar
Traverstar
Steel
Stahl
Aluminium
Bannerrahmen aus Aluminium für die Wand
framesysteem 60 x 60 mm vierkante buis truss-systeem 42 mm ronde buis 50 mm ronde buis
materiaal staal staal staal aluminium
toplaag gegalvaniseerd gegalvaniseerd gegalvaniseerd geëloxeerd, chemisch gepolijst
toepassingsgebied buiten buiten binnen en buiten binnen en buiten
plaatsing vrijstaand vrijstaand en wandmodel (in combinatie met staal-systeem) vrijstaand en wandmodel speciaal voor wand en vrijstaand
bannerafmeting vanaf 2,0 x 1,5 m (B x H) tot 4,5 x 3,5 m (B x H) vanaf 5 x 3 m (B X H) kleinere maten voor borden mogelijk vanaf 0,5 x 0,5 m (B x H) vanaf 0,5 x 0,5 m (B x H)
bannerbevestiging doortrekogen voor spanlussen en elastische touwen doortrekogen voor spanlussen en elastische touwen doortrekogen voor spanlussen en elastische touwen doortrekogen voor spanlussen en elastische touwen
bordbevestiging nee ja (met L-profielen) ja (optioneel met beugelbuizen) nee
bijzonderheden optionele klapfunctie voor eenvoudige bannerwissel individueel te combineren met een stalen frame optioneel met wielen voor eenvoudig verplaatsen afmetingen frame kunnen op maat worden gemaakt
bodemvrijheid (vrijstaand) 150 cm variabel 20 cm 50 cm
uitvoering voeten » constructie om in beton te gieten
» betonvoet
» verzwaringsmand
» constructie om in beton te gieten
» betonvoet
» verzwaringsmand
» grondharing
» triangel
» wielen
» zonder voeten
kwaliteitseisen kant-en-klaar (optioneel voor modulaire systemen) kant-en-klaar (optioneel voor modulaire systemen) zonder statica naar kwaliteit en veiligheid getest – wereldwijd tot 1.000 PA
toepassingsvoorbeelden » veldbanners
» weidebanners
» firmabanners
» bouwborden
» informatieborden
» veldbanners
» weidebanners
» wandbanners
» bedrijfsbanners
» firmaborden
» veldbanners
» weidebanners
» wandbanners
» afzetbanners
» wandbanners

Banners vakkundig in de spotlight plaatsen

Het systeem bannergear™ biedt jou een voordelige compacte oplossing in de bannerreclame. Bij ons vind je zowel verlichte als onverlichte bannersystemen. 
 
Bij een wandsysteem kan alleen directe wandmontage als bevestiging worden gekozen. De staande variant kan op twee manieren worden geplaatst. Je kunt kiezen tussen een betonnen voet of een verrijdbare frame. 

De banners worden extra geaccentueerd door gebruik van hoogwaardige LED-verlichting. Voor de onverlichte bannergear® frames raden wij aan PVC Frontlit doeken te gebruiken. 
 
Wil je bannerreclame naar een nieuw niveau tillen door gebruik te maken van verlichting? Dan raden we PVC Backlit aan in plaats van Frontlit Premium doeken. De PVC backlit prints worden optimaal versterkt door het licht. 
 
Ontdek de verschillende modellen en de eenvoudige bediening van bannergear™


Advies nodig? 

Wij kunnen jou helpen met een perfect passend bannersysteem te kiezen. Ook bedrukking en maatwerk kunnen we voor jou regelen! Wacht niet langer en neem contact met ons op! 

Contactformulier invullen »
Menu sluiten
Naar boven