Bannerframes worden meestal gebruikt om reclame-spandoeken mee op te hangen. Onze bannerhouders zijn geschikt voor een plooivrije presentatie van spandoeken en banners met een grote oppervlakte. Ze kunnen worden gebruikt voor plaatsing op muren / gevels van gebouwen, maar ook als vrijstaande display voor zowel in- als outdoordoeleinden. De framebuizen, in lengtes naar keuze en voorzien van doortrekogen, maken het mogelijk om reclamebanners van verschillende afmetingen strak te plaatsen.

Meer lezen »

  1. 1 VAN 2

Het juiste frame voor uw reclamebanner

Een van de grootste uitdagingen op het gebied van bannerreclame is het vinden van de juiste bannersysteem voor buiten. Bij het kiezen van het juiste reclameframe dient u eerst rekening te houden met bepaalde eigenschappen die het frame moet hebben. Bannerliftsystemen zorgen er bijvoorbeeld voor dat grootformaat banners eenvoudig kunnen worden bevestigd en gewisseld. Onze spandoekframes zijn snel en eenvoudig te monteren, ze zijn een echt alternatief voor conventionele reclamepanelen en reclameborden.

Waar moet het frame worden bevestigd? Kies voor montage op de muur / gevel van een gebouw of juist een vrijstaand frame. Voor wandmontage is geen extra ruimte nodig. Het vrijstaande frame moet op een specifieke locatie worden geplaatst. Waar moet dat zijn en hoeveel ruimte is er beschikbaar voor bannerreclame?

Moet het bannerframe binnen of buiten de aandacht gaan trekken? Reclame maken met bedrukte banners vindt in de regel buiten plaats, maar gaasbanners of PVC reclamebanners kunnen ook binnenshuis gebruikt worden. Roll-up banners en andere producten die alleen geschikt zijn voor binnenreclame, vindt u hier.

En tot slot: heeft u verlichting nodig? Wilt u dat uw spandoek ook in het donker de aandacht trekt? Verlichte banners zorgen niet alleen overdag voor het gewenste reclame-effect, maar trekken ook in het donker de aandacht. Vooral in de donkere wintermaanden met maar een klein aantal zonuren zijn helder verlichte bannerframes zeer opvallend.

Bannersystemen - de productseries

Plaats uw reclamebanners en reclameborden in het juiste kader. Onze eigen productseries bieden u hiervoor een ruime keuze.
Naast de overeenkomsten voor wat betreft de bannerbevestiging door middel van spanlussen of elastische touwen, verschillen ze toch ook op belangrijke punten. Denk hierbij aan het soort profiel of de vormgeving van de voeten. Vergelijk de kenmerken van de verschillende systemen en vind de juiste oplossing voor uw reclamepresentatie!

Voor middelgrote banners

Outdoor Spanframe Techno met bodemvrijheid Het reclamesysteem „Techno“ is perfect geschikt voor vrijstaande banner- of signreclame outdoor. Met het gegalvaniseerde stalen systeem van vierkante buizen (60 x 60 mm) presenteert u uw reclame op een groot oppervlak, maar blijft desondanks discreet dankzij het smalle frame.

Of u nu kiest voor een mobiele versie uitgerust met verzwaringsmanden of een systeem met sokkels om in het beton te gieten, het systeem kan op vele manieren worden ingezet als veldbanner, bedrijfsbanner of informatiebord. Kies de gewenste versie! Op maat gemaakte varianten zijn op aanvraag mogelijk.
big banner Ons systeem „Traverstar“ is ideaal voor vrijstaande outdoorreclame en wordt vooral ingezet als er sprake of kans is van hogere windbelastingen. Samengesteld uit gegalvaniseerde stalen trussen, biedt dit reclamesysteem een ​​grootschalige mogelijkheid om uw reclamebanner op een bedrijfsterrein of als informatiebord op een bouwplaats te plaatsen.

Het is verkrijgbaar als mobiele versie met verzwaringskorven of als versie met sokkels om in het beton te gieten. Op maat gemaakte varianten zijn op aanvraag mogelijk.

Ook voor grootvlakkige reclame aan de muur

Bannersysteem van ronde buizen
Het bannerframesysteem „Steel“ biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Het is gebaseerd op een modulair plug-in-principe, wat een bannerreclame aan de muur of vrijstaand eenvoudig mogelijk maakt. Uitgerust met de juiste muurbeugels, pronkt het spandoekframe met uw eigen drukmotief ook op de gevel van een gebouw.

Als vrijstaand model kan het reclamesysteem vervolgens geplaatst worden met behulp van voetplaten, grondpennen of buizen die in beton gegoten worden. Wij realiseren graag uw individuele wensen.
Bannerframesysteem van aluminium voor aan de wand
Het bannerframesysteem „Aluminium“ maakt van uw reclame een blikvanger door zijn elegante uitstraling! Het systeem kan op vele manieren worden gebruikt, zowel voor wandmontage, maar ook als vrijstaande versie. Bevestig de individueel bedrukte banner eenvoudig aan de doortrekogen van het aluminium profiel met behulp van de meegeleverde spanlussen.

Plaats uw reclame in de vrije ruimte: op een bedrijfsterrein of op de gevel van een gebouw. Individuele framematen zijn mogelijk op aanvraag!

Banners vakkundig in de spotlight plaatsen

Het systeem bannergear™ biedt u een voordelige compacte oplossing in de bannerreclame. In ons online assortiment vindt u zowel verlichte als onverlichte wandsystemen, als ook systemen mét en zonder LED-verlichting.

Bij een wandsysteem kan alleen directe wandmontage als bevestiging worden gekozen. De staande variant kan op twee manieren worden geplaatst. U kunt kiezen tussen een betonnen voet of een verrijdbare frame.

Uw banners worden extra geaccentueerd door gebruik van hoogwaardige LED-verlichting. Voor de onverlichte bannergear® frames raden wij aan PVC Frontlit doeken te gebruiken.

Wilt u uw bannerreclame naar een nieuw niveau tillen door gebruik te maken van verlichting? Dan raden we PVC Backlit aan in plaats van Frontlit Premium doeken. De PVC backlit prints worden optimaal versterkt door het licht.

Ontdek de verschillende modellen en de eenvoudige bediening van bannergear™!
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven