Onze banners zijn zowel geschikt voor binnen als voor buitengebruik. Wij bieden zowel kant-en-klare sets als ook eigenbouw banners. Gebruik banners als eye catcher voor uw bedrijf of product!

Meer lezen »

  1. 1 VAN 2

Banner presentatiemogelijkheden

VKF-Renzel biedt een breed scala aan banners. Voor elke mogelijke plek om een banner te presenteren bieden wij een oplossing. Kijk in de verschillende categorieren voor een oplossing dat past bij uw wensen. U kan zelf ook uw eigen frame samenstellen uit verschillende onderdelen. Kijk onder ”Bannersystemen zelfbouw” voor de diverse systemen. Heeft u vragen over de diverse soorten banners of maatoplossingen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Vrijstaande bannersystemen

Banners zijn ervoor om op te vallen! Maak gebruik van elk mogelijke plek om te presenteren. Plaats banners op opvallende plekken zoals open velden of op parkeerplaatsen. Kijk in ons assortiment vrijstaande bannersystemen voor onze uitgebreide mogelijkheden. De meest voorkomende bannersystemen kunt u in deze categorie direct online bestellen met de bijbehorende banner.

Ook voor tijdelijke bannerpresentaties zijn er diverse mogelijkheden. De „Travelstar” frames bijvoorbeeld, deze bestaan als set uit losse onderdelen en kunnen eenvoudig op en weer afgebroken worden. Deze banners staan op voetframes die verzwaard kunnen worden met betontegels.

Mobiele aanhangwagens

Wilt u op meerdere plaatsen tijdelijk een banner presenteren? Maak dan gebruik van onze reclame-aanhangwagens. Onze aanhangwagens zijn klein en compact. De banners op de aanhangwagen kunnen eenvoudig worden verwisseld.

Bannersystemen voor wandmontage

Heeft u ruimte over op uw gevel? Of wilt u op opvallende plaatsen banners presenteren? Dan zijn banners voor aan de muur een zeer geschikt medium om de aandacht te trekken. In de categorie bannersystemen voor wandmontage vindt u diverse oplossingen. Buiten de grote banners om bieden wij ook spanbanners die haaks aan de muur worden bevestigd en makelaarsborden.

Digitaaldrukbanners

Naast complete frames bieden wij ook de daarbij behorende digitaaldrukbanners. Passende banners voor uw frame zijn een muts voor een goede presentatie. Denk daarbij ook aan de diverse bevestigingsmaterialen om de banners stevig aan het frame te bevestigen.

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven