Met LED displayverlichting en LED reclameverlichting vergroot u de zichtbaarheid van uw reclame.
Sluiten
Filter en sorteer

Buitenverlichting voor uw reclame

Vooral op het gebied van buitenreclame raden wij het gebruik van verlichtingssystemen aan. Daglicht beperkt vaak de tijd dat uw advertentie zichtbaar is voor kijkers. Vooral in de winter zijn de dagen doorgaans korter en is uw reclame minder lang goed zichtbaar. Met energiezuinige led-verlichting zorgt u voor een maximale beleving van uw reclame.

Dankzij intelligente verlichting is uw reclame 24 uur per dag goed zichtbaar voor geïnteresseerden. Toepassen van verlichting loont, vooral in drukbezochte gebieden. Hier bereikt u binnen enkele uren een groot aantal mensen. Gebruik de verlichting voor bijvoorbeeld uw bouwbord, uw reclamebanner of uw bedrijfsbord.

Als buitenverlichting voor uw reclame bieden wij verschillende systemen aan. De LED-spots met beugels of de optisch aantrekkelijke lichtlijnen kunnen eenvoudig worden bevestigd. Gebruik de verlichting voor een korte tijd op beurzen, evenementen of voor andere acties. Zelfs bij langdurig gebruik overtuigen de systemen door hun helderheid en de opmerkelijk lage onderhoudsvereisten.

Bovendien bieden onze displaylampen en reclamelampen u alle voordelen van de moderne LED-techniek. Deze omvatten een homogene verlichting, een hoog rendement en een lange levensduur. Afhankelijk van uw verlichtingsbehoefte is er altijd een techniek die het gewenste resultaat oplevert. Wij helpen u hier graag bij.

Versterkt het merkeffect

Voor reclameverlichting buiten en binnen

Betere waarneming van reclame

Reclameverlichting voor buiten en binnen met LED displayverlichting

Verlichting trekt specifiek de aandacht van uw klanten of bezoekers. Uw reclame wordt professioneel en aantrekkelijk gepresenteerd. Dit resulteert in een betere beleving en een beter imago van uw bedrijf. Hierdoor kan het te verlichten object juist meer opvallen in de buurt van andere banners of borden.

Het effect wat met onze LED bannerverlichting wordt bereikt, is niet alleen buiten inzetbaar. Onze LED-displayverlichting biedt ook veel mogelijkheden voor gebruik binnenshuis. Op deze manier kan een rode draad worden getrokken van buitenverlichting naar binnenverlichting. Ontdek onze LED spots en LED breedstralers voor buiten en binnen.

Reclameverlichting buiten

Buitenverlichting zorgt ervoor dat uw buitenreclame goed zichtbaar is. Gebruik spotlights om uw reclamebanners gelijkmatig te verlichten. Gebruik de reclameverlichting om parkeerplaatsen of entrees te verlichten. Bevestig een lichtlijn aan uw reclameborden zodat deze ook nog eens beter en duurzamer worden waargenomen.

Displayverlichting binnen

Binnenshuis ensceneren de lampen vakkundig uw producten, banners, posters of displays. De betreffende verlichting is eenvoudig te bevestigen en heeft een hoog promotioneel effect. Met LED displayverlichting heeft u de mogelijkheid om gericht de aandacht van klanten te trekken.

LED-reclamelampen: goed verlichte buitenreclame duurzamer

Verzeker uzelf van succes wat betreft buitenreclame door gebruik te maken van hoogwaardige vlakspots en reclameverlichting. Kies voor spots met zwenkbare of juist een vaste verlengarm, of kies voor een decoratieve lichtlijn. Wij bieden u verschillende oplossingen voor de verlichting van uw buitenreclame. Ontdek nu de juiste reclameverlichting en displayverlichting online.

In ons assortiment vindt u verschillende lampen die uw informatie of reclameboodschap perfect weergeven. Hierdoor wordt uw reclame beter gezien en kunnen mensen relevante informatie sneller vinden. Goede toepassingen voor bannerverlichting zijn in de regel bannerframes en signstandaards. Voor deze displays kunt u kiezen uit verschillende LED systemen.

Ontdek spots met 30W of 50W tot aan schijnwerpers met 150W stroomverbruik. Kies uit een van de aangeboden lichtkleuren en kies de spot met de juiste armlengte. Combineer afzonderlijke spots tot complete verlichtingssystemen voor uw buitenruimte. Bij ons vindt u de juiste systemen voor kleine, middelgrote en grootschalige reclame-uitingen.

Naast de systemen voor wandmontage bieden wij ook andere reclamelampen aan. Daar vindt u bijvoorbeeld modellen voor bevestiging aan truss-systemen. Ook onze buitenspots voor montage op de grond bereiken geweldige lichteffecten voor uw reclame. Kies voor een van onze reclamelampen voor meer zichtbaarheid en een groter bereik in buitenreclame.

Bordverlichting met LED-modules

Met onze lichtlijn in een RVS constructie kunnen bedrijfsborden en entrees stijlvol worden verlicht. U profiteert van discrete maar zeer effectieve verlichting met een diameter van slechts 55 mm voor uw reclameruimte. Een houder van roestvrij staal wordt gecombineerd met een behuizing van onbreekbaar polycarbonaat. Verbind meerdere bordverlichtingssets met elkaar of gebruik ze afzonderlijk om uw borden op een doeltreffende manier te decoreren.
Buitenverlichting bij daglicht
Buitenverlichting in het donker

Displayverlichting voor beurzen, productdisplays en meer

Indoor worden reclamelampen veelal gebruikt op beurzen of in combinatie met product- of reclamedisplays. De draagarmen kunnen aan de muur of truss-systemen worden bevestigd. De installatie geschiedt snel en ongecompliceerd. Vervolgens is de spot met arm afhankelijk van het model qua hellingshoek aan te passen.

Vooral op beurzen en evenementen spelen reclameverlichting en displayverlichting een cruciale rol. Ze bieden niet alleen een extra lichtbron op uw stand, ze zorgen ook voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of onderneming. Op deze manier kunt u verschillende banners of segmenten van de beursstand op een hoogwaardige manier verlichten.

Met behulp van onze truss-accessoires kunnen de LED-spots veilig en zorgvuldig op de beursstand worden bevestigd. Vestig al van veraf de aandacht van klanten op uw stand door gebruik te maken van LED-reclamelampen.

Breng de effectiviteit van de LED-modules over naar uw productpresentatie. Gebruik reclameverlichting voor de presentatie in verkoopruimtes of bij evenementen. De displayverlichting geeft uw best lopende producten of juist nieuwe producten de spotlight die ze verdienen.

Ontdek onze reclamelampen en displaylampen voor in- en outdoor. Presenteer banners, borden, beursstands of producten op een professionele manier. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste lampen of spots die aan uw eisen voldoet.
Menu sluiten
Naar boven