Kategoriebanner_Messe_und_Events_NL
Hier vindt u alles om uw volgende beurs of evenement een succes te laten worden!
in deze categorie vindt u alles voor de inrichting van uw eerstvolgende beurs of evenement, voor elk budget. Door de juiste elementen en materialen te gebruiken, kunt u uw bedrijf of organisatie optimaal naar buiten toe presenteren, ondersteunt door diverse effectieve reclamevormen. Om uw eerstvolgende beursdeelname een succes te laten worden is het bijzonder van belang hoe uw beursstand eruit komt te zien, wat u daarmee uitstraalt naar uw (potentiële) klanten. Welke vorm van presentatie wilt u gebruiken voor uw beursstand?

Meer lezen »

  1. 1 VAN 9

Een reclameplaatje voor uw bedrijf

Uw beursstand weerspiegelt het imago van uw bedrijf. In de artikelgroepen hierboven vindt u professionele artikelen voor uw beursstand of evenement. Bouw met behulp van onze beursmaterialen uw stand. Naast de beurswanden en onze modulaire Gitter Leicht en andere truss-systemen bieden wij ook producten om uw beursstand aan te vullen. Bijvoorbeeld met meubels en menukaarten of loterijboxen.


Creëer een eenheid

Completiseer uw stand met rolbanners en reclamezuilen. Onder de categorie bannerdisplays vindt u oprolbare bannerdoeken voor binnen- en buitengebruik. De bannerdoeken worden opgerold in een handige compacte behuizing. Op deze manier nemen de banners weinig ruimte in en kan het gemakkelijk getransporteerd worden. Alle bannerdoeken en beurswanden in ons assortiment kunnen wij in onze eigen drukkerij naar uw wens bedrukken.


Materialen en accessoires

In deze artikelgroepen vindt u diverse artikelen die uw evenement tot een succes maken. Onder andere tenten, banners, beachflags, menukaarten en polsbandjes. Vrijwel al deze producten kunnen naar wens bedrukt worden. Kijk ook in onze andere categoriëen naar aanvullende producten zoals afzetpalen, LED-displays en relatiegeschenken.
 

Naambadges

Niet alleen uw beursstand of evenement moet er goed uit zien, maar ook de uitstraling van het personeel! Maak gebruik van nette bedrijfskleding met naambadges. Passende bedrijfskleding vindt u onder Reclameartikelen. De naambadges kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, door middel van een speld, klem of magneet. Kijk voor alle mogelijkheden in ons assortiment Naambadges.


Heeft u vragen betreffende onze productgroepen voor beurzen of evementen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar verkoop@vkf-renzel.nl.
Alles voor een geslaagde beurs of evenement!
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven