VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Beurzen en evenementen

Alles om uw beurs of evenement een succes te laten worden!

Meer lezen »

Een reclameplaatje voor uw bedrijf

Uw beursstand weerspiegelt het imago van uw bedrijf. In de artikelgroepen hierboven vindt u professionele artikelen voor uw beursstand of evenement. Bouw met behulp van onze beursmaterialen uw stand. Naast de beurswanden en onze modulaire Gitter Leicht en andere truss-systemen bieden wij ook producten om uw beursstand aan te vullen. Bijvoorbeeld met meubels en menukaarten of loterijboxen.

Creëer een eenheid

Banner voorbeeldCompletiseer uw stand met rolbanners en reclamezuilen. Onder de categorie bannerdisplays vindt u oprolbare bannerdoeken voor binnen- en buitengebruik. De bannerdoeken worden opgerold in een handige compacte behuizing. Op deze manier nemen de banners weinig ruimte in en kan het gemakkelijk getransporteerd worden. Alle bannerdoeken en beurswanden in ons assortiment kunnen wij in onze eigen drukkerij naar uw wens bedrukken.

Materialen en accessoires

In deze artikelgroepen vindt u diverse artikelen die uw evenement tot een succes maken. Onder andere tenten, banners, beachflags, menukaarten en polsbandjes. Vrijwel al deze producten kunnen naar wens bedrukt worden. Kijk ook in onze andere categoriëen naar aanvullende producten zoals afzetpalen, LED-displays en relatiegeschenken.

Naambadges

Niet alleen uw beursstand of evenement moet er goed uit zien, maar ook de uitstraling van het personeel! Maak gebruik van nette bedrijfskleding met naambadges. Passende bedrijfskleding vindt u onder ”reclame artikelen” in de groep ”textiel”. De naambadges kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, door middel van een speld, klem of magneet. Kijk voor alle mogelijkheden in ons assortiment ”naambadges”.

Heeft u vragen betreffende onze productgroepen voor beurzen of evementen?
Neem telefonsich contact met ons op of stuur een e-mail naar verkoop@vkf-renzel.nl.

Alles voor een geslaagde beurs of evenement!