In deze categorie vind je beursbenodigdheden en accessoires voor elk budget. Door de juiste apparatuur voor beurzen en evenementen te gebruiken, kun je jouw bedrijf op een promotioneel doeltreffende manier aan de buitenwereld presenteren. Voor het succes van jouw beurspresentatie is het van bijzonder belang hoe je de geplande beursstand vormgeeft.

Welk type presentatie wil je gebruiken voor jouw beursbezoek?
Sluiten
Filter en sorteer

De perfecte beursuitrusting voor jouw bedrijf

Banner displays, reclamezuilen of beachflags zijn zeer populaire en doeltreffende beursaccessoires om jouw beursstand perfect uit te rusten. Maar niet alleen de uniforme uitstraling op beurzen en evenementen is belangrijk voor het succes van jouw presentatie. De kwaliteit van de beursuitrusting is ook een belangrijk criterium om ervoor te zorgen dat bezoekers bij jouw stand blijven staan.

Bij ons vind je het complete assortiment evenementbenodigdheden. Van mobiele beursstands of bijzonder flexibele expositiesystemen tot ultramoderne LED-balies of klassieke beursstoelen.

Vind hier en nu de juiste beursaccessoires. En zorg voor een uniforme uitstraling tijdens jouw volgende evenement. Indien gewenst, bekijken wij met jou persoonlijk jouw beursbehoeften.
Benodigheden beurzen en evenementen

Evenementenbenodigdheden voor alle soorten evenementen en beurzen

Plannen voor een speciaal evenement of is de volgende handelsbeurs nu in volle gang? Dan is nu precies het juiste moment. Zorg voor de juiste eventbenodigdheden en de complete beursuitrusting.

Vindt het geplande evenement binnen of buiten plaats? Moeten er paraplu's, tenten of zelfs volledige beurspaviljoenen worden gebruikt? Wat voor beursbalies of reclametoonbanken wil je eigenlijk gebruiken voor jouw beursstand? Voor de optimale presentatie van jouw bedrijf hebben wij een grote selectie evenementaccessoires in de aanbieding.

Alleen al op het gebied van beurswanden kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan modellen. De Vouwpromotor „360“ met bedrukbare panelen, bijvoorbeeld, kan aan beide zijden worden bedrukt en is ook verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen.
 
Of heb je jouw oog laten vallen op een compleet truss systeem, zoals de Gitter-Leicht „Cube“ truss? Of misschien wil je een complete beursstand bestellen, zoals de PIXLIP POP systemen. Dit systeem overtuigt door zijn mobiliteit en aantrekkelijkheid. Dankzij geïntegreerde LED-modules trekt de stand al van verre de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

 

Veelzijdig en gevarieerd - beursbenodigdheden in alle soorten

Maak nu gebruik van ons online aanbod om eenvoudig en direct te beslissen over jouw beursbenodigdheden. Ontdek grote vouwsystemen, veelzijdige podiums, beurssets of speciale seizoensartikelen.

Wij bieden je een veelzijdig en gevarieerd aanbod van beursaccessoires en -uitrusting. Alles voor een inspirerende en boeiende presentatie van jouw bedrijf.

Vertrouw op de hoogwaardige apparatuur en effectieve eventbenodigdheden van VKF Renzel. Wij leveren het door jou gewenste artikel graag individueel bedrukt. Neem contact met ons op, wij adviseren jou graag!
 

Menu sluiten
Naar boven