In deze categorie vindt u beursbenodigdheden en accessoires voor elk budget. Door de juiste apparatuur voor beurzen en evenementen te gebruiken, kunt u uw bedrijf op een promotioneel doeltreffende manier aan de buitenwereld presenteren. Voor het succes van uw beurspresentatie is het van bijzonder belang hoe u de geplande beursstand vormgeeft.

Welk type presentatie wilt u gebruiken voor uw beursbezoek?
Sluiten
Filter toepassen
  1. 1 VAN 10

De perfecte beursuitrusting voor uw bedrijf

Banner displays, reclamezuilen of beachflags zijn zeer populaire en doeltreffende beursaccessoires om uw beursstand perfect uit te rusten. Maar niet alleen de uniforme uitstraling op beurzen en evenementen is belangrijk voor het succes van uw presentatie. De kwaliteit van de beursuitrusting is ook een belangrijk criterium om ervoor te zorgen dat bezoekers bij uw stand blijven staan.

In ons online assortiment vindt u het complete assortiment evenementbenodigdheden. Van mobiele beursstands of bijzonder flexibele expositiesystemen tot ultramoderne LED-balies of klassieke beursstoelen.

Vind hier en nu de juiste beursaccessoires. En zorg voor een uniforme uitstraling tijdens uw volgende evenement. Indien gewenst, bekijken wij met u persoonlijk uw beursbehoeften.
Benodigheden beurzen en evenementen

Evenementenbenodigdheden voor alle soorten evenementen en beurzen

Plannen voor een speciaal evenement of is de volgende handelsbeurs nu in volle gang? Dan is nu precies het juiste moment. Zorg voor de juiste eventbenodigdheden en de complete beursuitrusting.

Vindt het geplande evenement binnen of buiten plaats? Moeten er paraplu's, tenten of zelfs volledige beurspaviljoenen worden gebruikt? Wat voor beursbalies of reclametoonbanken wilt u eigenlijk gebruiken voor uw beursstand? Voor de optimale presentatie van uw bedrijf hebben wij een grote selectie evenementaccessoires in de aanbieding.

Alleen al op het gebied van beurswanden kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan modellen. De Vouwpromotor „360“ met bedrukbare panelen, bijvoorbeeld, kan aan beide zijden worden bedrukt en is ook verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen.
 
Of heeft u uw oog laten vallen op een compleet truss systeem, zoals de Gitter-Leicht „Cube“ truss? Of misschien wilt u een complete beursstand bestellen, zoals de PIXLIP POP systemen. Dit systeem overtuigt door zijn mobiliteit en aantrekkelijkheid. Dankzij geïntegreerde LED-modules trekt de stand al van verre de aandacht van potentieel geïnteresseerden.

 

Veelzijdig en gevarieerd - beursbenodigdheden in alle soorten

Maak nu gebruik van ons online aanbod om eenvoudig en direct te beslissen over uw beursbenodigdheden. Ontdek grote vouwsystemen, veelzijdige podiums, beurssets of speciale seizoensartikelen.

Wij bieden u een veelzijdig en gevarieerd aanbod van beursaccessoires en -uitrusting. Alles voor een inspirerende en boeiende presentatie van uw bedrijf.

Vertrouw op de hoogwaardige apparatuur en effectieve eventbenodigdheden van VKF Renzel. Wij leveren het door u gewenste artikel graag individueel bedrukt. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!
 

Menu sluiten

Toon producten
Naar boven