Beursmeubilair zijn vaste bestandsdelen die gebruikt worden bij een beurs. Meubels zoals statafels, klaptafels, marktstands en opblaasbare meubels zijn ideaal om op beurzen te gebruiken. Met deze meubels geeft u de bezoekers comfort en de rust. In ons ruime assortiment aan beursmeubilair heeft u genoeg keuze uit verschillende producten. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.

Meer lezen »

Opblaasbare meubels

Opblaasbare meubels zijn erg makkelijk om te hebben op een beurs. Ook zijn deze meubels erg origineel, want u kunt ze laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of gewoon een leuke kleur. De meubels zijn makkelijk mee te nemen. U kunt de meubels makkelijk opblazen en makkelijk neerzetten. De opblaasbare meubels zijn niet zwaar, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn of te verplaatsen zijn.


Beurstafels

In ons assortiment vindt u een groot scala aan beurstafels in verschillende soorten en maten.


Statafel

Onze statafels zijn makkelijk neer te zetten. U heeft er geen zitmeubilair voor nodig en u kunt het mooier maken met een hoes naar uw keuze. De statafels zijn verkrijgbaar met een parasol met een waterdichte kunststoflaag. Een voordeel van statafel is de hogere doorloop bij beurzen.


Statafelhoezen

De statafelhoezen geven de tafels een mooie uitstraling. Onze statafelhoezen zijn er in verschillende soorten. U kunt hierbij denken aan verschillende kleuren en printen. Ook is het mogelijk de statafelhoezen te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Neem contact met ons op!


Klaptafel

Met de klaptafel kunt u gemakkelijk een mooie rustige sfeer creëren. Het voordeel van een klaptafel is dat u deze makkelijk kunt opbergen wanneer u deze niet gebruikt. Door de scharnierpoten klapt u de tafel gemakkelijk in.


Presentatietafel

De presentatietafel is door zijn scharnierbare frame gemakkelijk te vervoeren. U kunt het makkelijk opbouwen door het frame uit te trekken. De presentatietafel is laag in gewicht waardoor u deze makkelijk kunt vervoeren.


Marktstand

Met een marktstand kunt u uw producten presenteren en verkopen. U kunt veel producten kwijt op de grote marktstand. Het waterbestendige dakzeil zorgt ervoor dat uw producten buiten kunnen blijven liggen bij lichte regen. Dus ook bij evenementen in de buitenruimte is een marktstand erg geschikt!


Klapstoelen

In ons assortiment vindt u ook verschillende klapstoelen en andere beursstoelen. De klapstoel „Budget“ is zeer handig om te gebruiken op een beurs, omdat hij licht van gewicht is (3,4 kg). Daarnaast is de klapstoel in te vouwen waardoor u weinig transportruimte verspilt. De klapstoel biedt veel comfort en is zeer stevig.
 
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven