Beursmeubilair zijn vaste bestandsdelen die gebruikt worden bij een beurs. Meubels zoals statafels, klaptafels, marktstands en opblaasbare meubels zijn ideaal om op beurzen te gebruiken. Met deze meubels geeft u de bezoekers comfort en de rust. In ons ruime assortiment aan beursmeubilair heeft u genoeg keuze uit verschillende producten. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.
Sluiten
Filter en sorteer

Opblaasbare meubels

Opblaasbare beursmeubels zijn erg makkelijk om te hebben op een beurs. Ook zijn deze meubels erg origineel, want u kunt ze laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of gewoon een leuke kleur. U kunt de meubels makkelijk opblazen en makkelijk neerzetten. De opblaasbare meubels zijn niet zwaar, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn of te verplaatsen zijn.


Beurstafels

In ons assortiment vindt u een groot scala aan beurstafels in verschillende soorten en maten. De beurstafel is ideaal voor de presentatie van een product. Ook is de beurstafel ideaal voor de verkoop tijdens een beurs.

Er zijn verschillende soorten beurstafels. Zo zijn er marktkramen, presentatietafels of een simpele statafel. Deze beursmeubels zijn ideaal voor presentatie en verkoop.


Statafel

Onze statafels zijn makkelijk neer te zetten. U heeft er geen zitmeubilair voor nodig en u kunt het mooier maken met een hoes naar uw keuze. De statafels zijn verkrijgbaar met een parasol met een waterdichte kunststoflaag. Dit maakt de statafel ook geschikt voor buitenevenementen. Een voordeel van de statafel is de hogere doorloop bij beurzen. Daarnaast is de statafel natuurlijk ook een ideaal reclame-item voor uw producten
Statafel

Statafelhoezen

De statafelhoezen geven de tafels een mooie uitstraling. Onze statafelhoezen zijn er in verschillende soorten. U kunt hierbij denken aan verschillende kleuren en printen. Ook is het mogelijk de statafelhoezen te laten bedrukken, met uw eigen logo of tekst.

De statafelhoezen zijn erg goed voor de sfeer op het evenement. Het zijn daarom de echte eyecatchers bij kleurrijke promotie-evenementen.

Voor extra comfort kunt u er het meegeleverde dekblad op plaatsen zodat u uw glazen veilig en vlak kunt neerzetten. Dit helpt ook tegen vlekken die in de hoes kunnen komen.
 

Klaptafel

Met de klaptafel of inklapbare tafel kunt u gemakkelijk een mooie rustige sfeer creëren. Het voordeel van een klaptafel is dat u deze makkelijk kunt opbergen wanneer u deze niet gebruikt. U kunt deze inklapbare tafel zowel binnen als buiten gebruiken.

Door de scharnierpoten klapt u de tafel gemakkelijk in. Als de klaptafel ingeklapt is, neemt het erg weinig ruimte in beslag. Ook de Transportwagen voor de klaptafels is erg handig om hiermee meerdere aantallen tegelijkertijd te vervoeren.


Presentatietafel

De presentatietafel is ideaal voor het presenteren van uw producten. De presentatietafel is door zijn scharnierbare frame gemakkelijk in te klappen en te vervoeren. U kunt het makkelijk opbouwen door het frame uit te trekken. De presentatietafel is laag in gewicht waardoor u deze makkelijk kunt vervoeren.


Marktstand

Met een marktstand kunt u uw producten presenteren en verkopen. U kunt veel producten kwijt op de grote marktstand. Het waterbestendige dakzeil zorgt ervoor dat uw producten buiten kunnen blijven liggen bij lichte regen. Dus ook bij evenementen in de buitenruimte is een marktstand erg geschikt! Ook is de Marktstand van alle kanten toegankelijk, wat het makkelijk en handig maakt om er uw spullen op de presenteren of te verkopen.


Beurs en- klapstoelen

In ons assortiment vindt u ook verschillende klapstoelen en andere beursstoelen. De klapstoel „Budget“ is zeer handig om te gebruiken op een beurs, omdat hij licht van gewicht is (3,4 kg). Daarnaast is de klapstoel in te vouwen waardoor u weinig transportruimte verspilt. De klapstoel biedt veel comfort en is zeer stevig.

De stoel „Castle“ is een luxe beursstoel. Door de stoffering oogt de stoel chique en past het bij wat zakelijkere evenementen. Dankzij de dikke schuimrubberen vulling heeft uw bezoeker een bijzonder goed zitcomfort.

De stapelstoel „Ramona“ is verkrijgbaar in vele kleuren, waardoor de stoel altijd bij uw presentatie of evenement past. Daarnaast is deze stoel stapelbaar, wat minder transportruimte kost. De stoel is ook goed toepasbaar in restaurants, kantines of wachtruimtes.

Wil je graag persoonlijk advies?

Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven