Barkrukken, waarvan sommige inklapbaar zijn, worden vaak gebruikt in combinatie met een beursbalie. Kies tussen een barkruk van hout, chroom, kunststof of staal. Nodig bezoekers uit om te blijven hangen bij uw beursstand met comfortabele en opvallende zitmeubelen. Ontdek nu de perfecte barkruk voor uw beursstand!
Sluiten
Filter en sorteer

Barkrukken voor uw ontvangstruimte, bar of beurs

Krukken worden in verschillende sectoren gebruikt. Klassieke opstapjes vindt u in werkplaatsen of in de detailhandel. Barkrukken daarentegen zijn te vinden in een verscheidenheid aan sectoren. Ze bieden een snelle zitgelegenheid aan toonbanken of vrij in de ruimte.

Deze krukken nodigen op verschillende plaatsen uit tot een pauze om de voeten en benen te ontlasten. Hierdoor kunnen wachttijden of de sfeer van een gesprek ontspannener worden. Zo zorgt u voor meer ontspannen bezoekers, klanten of zakenpartners.

Zet een set van 2 barkrukken neer bij een receptie, in uw ontvangstruimte of aan uw beurbalie. Nodig bezoekers uit om in de betreffende ruimte te blijven zitten. Afhankelijk van de barkruk kunt u indruk maken met een bijzonder comfortabele kruk of een model met modern industrieel design. Ervaar zelf het positieve effect dat barkrukken op uw klanten kunnen hebben.

Barkrukken met rugleuning versus moderne krukken

Met een barkruk biedt u potentiële klanten, patiënten of bezoekers een tijdelijke zitgelegenheid. Ze kunnen op verschillende plaatsen snel worden opgesteld. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende modellen. Kies voor een barkruk met rugleuning of een gestoffeerde zitting.

Een bijzonder comfortabele kruk wordt goed ontvangen door een doelgroep van alle leeftijden. De meeste mensen denken bij barkrukken niet direct aan comfort. Daarom zal een comfortabele kruk een verrassend positieve indruk achterlaten, die u voor uzelf en uw bedrijf kunt opeisen.

Naast de klassieke barkrukken zijn er ook veel moderne vormen van barstoelen. De krukken van kunststof in meestal futuristisch of eenvoudig design vallen direct op. Zo vallen de stoelen al van veraf op en passen ze perfect in een moderne inrichting. Ze zijn ideaal om op beurzen of in ontvangstruimtes het bedrijf innovatief en hoogwaardig te presenteren.

Als bedrijf profiteert u van het ene of het andere positieve effect, afhankelijk van welk imago u wilt overbrengen. Kies voor een innovatieve beurskruk in modern design of een barkruk met voetsteun en extra rugleuning.

Barkrukken van hout met natuurlijke charme

Naast de hierboven beschreven krukken zijn ook houten krukken geliefde barkrukken. Ze zijn te vinden in pubs, spa's of andere horecagelegenheden. De houten barkrukken scoren met hun natuurlijke karakter en worden graag gezien in veel bedrijven. Krukken zonder rugleuning zijn snel verplaatsbaar en een ware klassieker onder de barkrukken.

Met de houten barkrukken kunt u kiezen voor een natuurlijke presentatie van uw bedrijf. De houten krukken staan tegenwoordig ook voor duurzaamheid. Bovendien hebben ze het potentieel om een decoratief element te worden in uw inrichting of evenement.

Kies tussen een kruk van massief hout of een basisframe en een zitting in verschillende kleuren. Het materiaal belichaamt niet alleen natuurlijkheid, maar is ook bijzonder robuust. Kies voor een houten barkruk om deze op lange termijn in uw toepassingsgebied te gebruiken.

Moderne barkrukken voor uw volgende beurs

Houten krukken, maar vooral moderne basisframes, worden graag gezien op beurzen. Afhankelijk van de organisator brengen exposanten hun meubels zelf mee naar de beurs of biedt de beurs deze aan. Belangrijk bij meubels is dat ze passen in het totaalbeeld van de stand. Bovendien moeten ze comfortabel zijn en uitnodigen om op de beursstand te blijven.

Afhankelijk van de beurs en de grootte van uw stand kunt u rekenen op een verschillend aantal bezoekers. Natuurlijk wilt u ook elke potentiële klant de mogelijkheid bieden van een persoonlijk gesprek met uw personeel. Als goede voorbereiding op lange gesprekken met geïnteresseerden moeten er voldoende zitmeubels beschikbaar zijn.

Bij beurshockers is het dus belangrijk het juiste evenwicht te vinden tussen comfort en hoogwaardig design. Bovendien moeten er voldoende barkrukken en zitmeubels aanwezig zijn om een verblijf op uw stand uit te nodigen. Vooral op een drukke beursdag zullen de bezoekers van uw stand een zitplaats waarderen.

Voordelen van inklapbare barkrukken

In sommige gebieden, vooral op beurzen, is het transport en de opslag van de krukken belangrijk. De beursuitrusting moet compact kunnen worden opgeslagen en vervoerd. Dit bereikt u natuurlijk het beste met inklapbare barkrukken. Deze kunnen ruimtebesparend naast elkaar worden verpakt en naar de beursstand worden gebracht.

Op de beursstand zelf kunnen de lichte maar stabiele krukken eenvoudig worden uitgeklapt en opgesteld. Het eenvoudige hanteren van de zitmeubels zorgt ervoor dat de stand in een mum van tijd is opgebouwd. Meestal zijn dit barkrukken van kunststof.

Ontdek de geschikte beurshocker voor uw volgende beursbezoek. Wij staan graag tot uw beschikking bij het samenstellen van de beursmeubels voor uw stand. Kies nu het gewenste aantal barkrukken, misschien zelfs met bijbehorende transporttrolley.

Barkrukken en ander zitmeubilair in het assortiment van VKF Renzel

Bij de aanschaf van nieuwe zitmeubels voor uw bedrijf kunnen wij u niet alleen barkrukken aanbieden. Naast een in hoogte verstelbare kruk of een barkruk met rugleuning leveren wij ook beursstoelen. De klassiek stapelbare stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en optioneel ook met bedrukking. Het assortiment varieert van fauteuils tot gestoffeerde stoelen en banken.

Een opvallende eyecatcher voor buiten zijn ook strandstoelen met bedrukking. Ze kunnen buiten of op de beursstand zorgen voor een zomerse strandsfeer. Bedrukking van de stoel met uw logo zorgt voor een branding-effect bij potentiële klanten.

Daarnaast zijn ook zitkubussen of opblaasbare meubels geschikt als blikvanger op beurzen, in ontvangstgebieden of bij evenementen. De bedrukbare zitmeubels bieden ruimte voor verschillende reclameboodschappen. Bent u op zoek naar passende zitmeubels voor uw bedrijf? Wij leveren het juiste product, indien gewenst ook bedrukt.
 

De bestsellers onder onze barkrukken

De barkrukken nodigen uit tot spontaan proefzitten met een gemiddelde zithoogte van 750-800 mm. De krukken passen met hun hoogte perfect bij elke toonbank of statafel. Met een set van 2 barkrukken kunt u elke toonbank uitnodigend maken voor bezoekers en klanten. Maak gebruik van het uitnodigende effect om bezoekers aan te trekken, de verblijftijd te verlengen of het wachten aangenamer te maken.

Hoewel de krukken over het algemeen licht zijn, zijn ze toch zeer stabiel. Afhankelijk van het model kunnen de stoelen belast worden met 110 kg of zelfs tot 200 kg. Elk model kan schitteren door verschillende eigenschappen. Welke barkruk behoort tot onze bestsellers? Welk model is bijzonder populair?

Onze bestsellers zijn vooral beurshockers. Hieronder valt met name de klassieke Barkruk „Zeta“ van chroom met een zacht gevoerde zitting. Naast dit model scoort onze Barkruk „Miura“ met opvallend design en verrassend hoog comfort. Beide producten zijn uitgerust met een voetsteun en zijn stapelbaar.

Kies voor een eenvoudige beurshocker in chroom, zwart of wit. Of ga voor opvallende kleuren zoals rood, oranje of groen om een blikvanger te creëren. Of bent u op zoek naar een barkruk met natuurlijke charme? Dan zijn onze houten barkrukken precies wat u nodig heeft.

Barkruk - het juiste model voor uw toepassingsgebied

Een barkruk vervult niet alleen zijn functionele doel. Het kan ook een positieve bijdrage leveren aan het binnenklimaat of het imago van uw bedrijf. U vindt barkrukken in diverse uitvoeringen in restaurants, op beurzen en bij allerlei evenementen. Bovendien zijn ze niet meer weg te denken bij de receptiebalie of de beursbalie.

Met een aangename zithoogte nodigt u in uw specifieke toepassingsgebied uit tot verpozing. Bied potentiële klanten comfort door zitgelegenheden in de vorm van barkrukken aan te bieden. De zitmeubels zijn ideaal om toonbanken of statafels aan te vullen. Zorg voor een sfeervolle uitstraling met een barkruk met hoogwaardig design.

Onze barkrukken maken uw beursstand of de inrichting van uw evenement perfect af. Met een breed assortiment aan zitmeubels, beursstands en promotiematerialen vindt u bij ons alles voor uw volgende beurs. Neem contact met ons op en samen vinden we de juiste producten voor een succesvol evenement.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel jouw vraag »
Menu sluiten
Naar boven