Onze statafelhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze worden gebruikt om statafels visueel te verbeteren en te beschermen tegen ernstige vervuiling. Ontdek onze hoezen met optionele bedrukking voor beurzen, evenementen of speciale gelegenheden.
Sluiten
Filter en sorteer

Stafelhoezen als feestelijke hoes en bescherming tegen vervuiling

U heeft de mogelijkheid om uw statafels te voorzien van feestelijke hoezen in verschillende kleuren, materialen en patronen. Deze hoezen dienen voornamelijk om de uitstraling van de statafels te verbeteren en tegelijkertijd te beschermen tegen vuil.

Of ze nu lang en losjes vallen met decoratief lint of kort en bondig zijn, de door ons gepresenteerde modellen zijn duurzaam, geschikt voor de horeca en indien gewenst individueel bedrukbaar. De statafelhoezen zijn veelzijdig en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Met een hoes kunt u kleurrijke decoratieve elementen toevoegen of kiezen voor eenvoudige hoezen die subtiel passen in de evenementdecoratie. Geef uw evenementen een verzorgde uitstraling door statafels te voorzien van passende hoezen. De visuele verbetering zal een positieve invloed hebben op de perceptie van uw bedrijf, evenement of merk.

Snel en eenvoudig: Statafelhoezen met stretch

Met name in het gebied van evenementenuitrusting is het doel om de opbouw snel en netjes te laten verlopen. Hierbij speelt niet alleen goed personeel een rol, maar ook degelijke materialen. Naast grote structuren zoals podia of beursstands, behoort ook het inrichten van statafels tot de taken. De statafels worden visueel bedekt met hoezen om hun uiterlijk te verbeteren.

De hoes wordt over het tafelblad van de statafels getrokken. Vervolgens worden de meeste hoezen aan de voeten bevestigd, zodat de hoes strak is gespannen. Dit zorgt voor een netjes beeld gedurende het hele gebruik van de statafels en hoezen. Uitzonderingen hierop zijn uitgestalde knoophoezen.

Dankzij het stretchgehalte van de hoezen kunnen de voorziene naden gemakkelijk over de tafelpoten worden getrokken. Het zorgt er ook voor dat het personeel de tafels snel en correct kan bekleden. Dit ondersteunt een snelle opbouw tijdens het evenement, de beurs of het stadsfeest.
Statafelhoes beschermplaat


 

Bescherming voor uw statafelhoezen


U kunt uw statafels extra beschermen door naast de hoes ook een beschermplaat te gebruiken die boven op de hoes wordt geplaatst. Door de beschermplaat te gebruiken, voorkomt u dat vlekken direct op de hoes ontstaan. Dit is vooral een aanbeveling bij evenementen waar veel wordt gedronken en gegeten.
Door de transparante harde folie zijn de tafels afneembaar, wat zorgt voor netheid en nieuwe gasten uitnodigt om aan de statafel te blijven staan. Als er etensresten op de folie belanden en vlekken ontstaan, kunt u proberen deze grof weg te vegen. Het wassen van de hoes is dan pas na het evenement mogelijk.

Door het gebruik van de beschermplaat zorgt u ervoor dat uw hoezen bruikbaar blijven. Door hardnekkige vlekken te vermijden, blijven de stoffen hoezen op de lange termijn zo vlekvrij mogelijk. Ook het vaak wassen van de hoezen wordt daardoor verminderd. Kies voor een ronde harde folie in de juiste maat voor uw statafels.
 

Outdoor Evenementen: Statafelhoezen en hoezen voor biertafels

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, zomerfeest, beursdeelname of een (groot) gastronomisch evenement. De op maat gemaakte statafelhoezen hullen elke statafel snel in een feestelijke uitstraling. Kies uit hoezen van jersey, polystretch of PVC voor uw volgende binnen- of buitenevenement. Door de poten te bekleden of de hoezen vast te knopen, blijven deze ook bij winderig weer op hun gewenste positie.

In buitenruimtes worden naast statafels ook biertafels veel gebruikt. De smalle tafels met bijbehorende banken lenen zich ook voor bekleding met hoezen. Een volledige biertafel kan worden bedekt met de biertafelhoes en tegelijkertijd worden voorzien van een individuele opdruk.


Hoezen voor uw beurs statafel

Statafels nodigen uit tot samenzijn, tot gesprekken en ook tot advies. Met statafels kunt u beursbezoekers uitnodigen om te blijven staan bij uw beursstand. U kunt de tafels gebruiken voor catering of advies. De statafels hebben dus een centrale functie op uw stand.

Ze worden waargenomen door talloze potentiële klanten op elke dag van de beurs. Om deze reden worden hoezen voor statafels ook op beurzen veelvuldig gebruikt. U kunt het ontwerp of de kleurstelling van de standbouwer voortzetten met de hoes. Een bedrukking van de hoes kan zorgen voor een verhoogde merkwaarneming.

Hoezen in de kleuren van uw bedrijf kunnen ervoor zorgen dat beursbezoekers uw merk al van een afstand herkennen. In ons assortiment heeft u de keuze uit verschillende hoezen. Zoekt u een klassieke hoes of moet het een opvallende hoes met knoop zijn? Daarnaast bieden wij u een uitgebreide kleurkeuze en de mogelijkheid van een individuele bedrukking.

Statafels met herkenbare uitstraling

Bijna elke statafelhoes in ons assortiment kan worden bedrukt. Dit stelt u in staat om uw hoes individueel aan te passen aan uw evenement, de gelegenheid of uw producten. Zo zorgt u bijvoorbeeld bij een openbaar evenement met hoezen in Nederlandse stijl direct voor de juiste sfeer. Hetzelfde geldt voor beurzen of bedrijfsevenementen.

Met het grote aantal statafels dat meestal wordt gebruikt, komt ook een verscheidenheid aan hoezen in het spel. Deze moet u zeker gebruiken voor decoratieve doeleinden om de juiste sfeer te creëren. Ontdek onze hoezen met boom- of biermotieven. Heeft u al een idee voor uw volgende hoes?

Bestel het passende product in onze online winkel en stuur ons de drukgegevens via het uploadplatform op onze website. Onze experts controleren uw drukgegevens voordat ze worden afgedrukt. Op deze manier kunnen we het optimale drukresultaat voor uw project garanderen. Als u nog geen drukbestand heeft, kunt u onze experts ook een bestand voor u laten maken.
 

Voor elke statafel de juiste hoes

Afhankelijk van het type statafel heeft u de keuze uit verschillende statafelhoezen, die zich kenmerken door duurzaam jersey-materiaal. Of het nu gaat om de horecasector, een bedrijfsevenement, grote evenementen of kleine feesten, de statafelhoezen kunnen steeds opnieuw worden gebruikt en op verschillende manieren worden ingezet. Zo krijgt elke statafel de passende hoes en een bijzonder decoratief gewaad.

Kies tussen effen gekleurde of uniek bedrukte hoezen. De hoogwaardige hoezen hebben het potentieel voor herhaald gebruik bij uw evenementen. Kies voor een beschermplaat van transparante folie om de hoezen te beschermen. Kies nu de gewenste statafelhoes uit en bestel direct.
Menu sluiten
Naar boven