Klein, vierkant en gewoonweg praktisch - individueel bedrukte zitkubussen overtuigen met hun lichte constructie en veelzijdige toepassingsmogelijkheden.
Sluiten
Filter en sorteer

Zitkubussen als kleurrijke blikvanger en effectief promotiemiddel

Of het nu gaat om een enkele kruk en aanvulling voor een informele zitgroep, als opvallend kleurrijk element en decoratief interieurstuk, of als effectief promotiemiddel met individuele bedrukking: Zitkubussen zijn veelzijdig inzetbaar en laten snel een blijvende indruk achter. Vierkante zitplaatsen zijn al lang een alledaags element in veel bedrijven en vormen daarom een populaire alternatief voor stoelen. Daarnaast zijn zitkrukken geliefde promotiemiddelen op beurzen, evenementen en bijeenkomsten, waar ze vaak worden gebruikt als extra reclamemogelijkheid en flexibele zitoplossing. Wij bieden we Zitkubussen aan in verschillende vormen en maten.

Flexibel element in kantoorinrichting

In verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar, geven Zitkubussen duidelijke kleuraccenten en overtuigen ze daarnaast met hun functionaliteit en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. De zitkubus „Kubix” biedt bijvoorbeeld met zijn afmetingen van 450 mm x 450 mm x 450 mm en het frame van hout met schuimrubberen bekleding en een bekleding van textiel veel ruimte voor gevarieerd gebruik. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, is deze zitkruk een populair, aanvullend element in de flexibele kantoorinrichting. De zitkubus „Print“ daarentegen trekt met zijn dichte, fijne weefsel en de briljante kleurweergave de aandacht en is vooral een boeiend promotiemiddel - vooral door de mogelijkheid om deze kubus te voorzien van een individueel printontwerp. Perfect gepositioneerd trekt deze Zitkubus met een individuele opdruk snel alle aandacht en is daarom ideaal als opvallend meubelstuk voor beurzen en evenementen.

Zitkubussen - veelzijdige, kleine metgezellen in het kantoorleven

Zitkubussen zien er niet alleen slim uit, maar bieden ook ideaal zitcomfort en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Of ze nu gemaakt zijn van polyesterstof of een houten frame hebben, de lichte zitkubussen kunnen snel worden opgeborgen en weer tevoorschijn worden gehaald. Kies uit de verschillende kleuren en ontwerpmogelijkheden die wij bieden en zorg zo voor de ideale, kleine metgezel voor het kantoorleven. De vierkante zitkrukken nodigen snel uit om plaats te nemen, kunnen ruimtebesparend worden opgesteld en laten zowel in grote als kleine ruimtes een huiselijke indruk achter. Kleine alleskunners voor het ideale zitplezier en veelzijdig gebruik in reclame. Want naast hun functionaliteit zijn de kleine vierkante Zitkubussen ook ideaal om uw reclameboodschap over te brengen - kies nu uw favoriete zitplaats.

Menu sluiten
Naar boven