Vloerreclame is een interessante manier van reclame maken. Vaak kan met relatief weinig inspanning een goede eerste indruk worden bereikt. Eigen gecreëerde posters tot DIN A0 in een FloorWindo plaatsen of een wasbare, grote, speciaal bedrukte logomat, die net als een normale vloermat vuil en vocht opneemt. Dit zijn visueel opvallende en daardoor zeer effectieve producten en zorgen voor aandacht en sfeer in uw verkoopruimte of op de POS.

Bestel uw vloerreclame bij VKF Renzel en profiteer van producten met uitstekende kwaliteit!
Sluiten
Filter en sorteer

Deurmat met logo

Een deurmat met logo of een deurmat met tekst valt gelijk op wanneer een klant binnenkomt. Het straalt professionaliteit uit. U heeft tot in de puntjes nagedacht over hoe u uw merk tot uiting wilt brengen. U heeft zélfs over iets simpels als een droogloopmat met logo gedacht.

Elke keer als uw klanten de voeten vegen bij binnenkomst, zien ze uw logo of een speciale tekst. Het resultaat: de klanten lopen met een vertrouwd gevoel verder naar binnen. U valt meer op met een leuke deurmat waar u uw creativiteit in hebt gestopt.

In ons assortiment vindt u verschillende formaten droogloopmatten waar uw logo op gedrukt kan worden. De logomat „Scratch“ is bijvoorbeeld 1.500 mm bij 2.400 mm. Genoeg ruimte voor uw logo! Is dat te groot? We hebben ook inloopmatten van 600 mm bij 800 mm.
 

Asfaltstickers

In ons assortiment vindt u ook een asfaltsticker. Met deze eyecatchers bent u ook buiten goed zichtbaar. De houdbaarheid van dit product is 6 tot 12 maanden, waardoor uw reclame lang blijft plakken.

Toon uw boodschap bij evenementen, parkeergarages, tankstations of races met asfaltstickers. Of in een druk winkelgebied. De asfaltstickers blijven ook tijdens regenbuien goed zichtbaar.
 

Bijzondere vorm

Doordat wij over eigen productiemogelijkheden beschikken, is het ook mogelijk om uw deurmat met logo op maat te maken. Elke vorm is daarbij mogelijk. Bestel uw gepersonaliseerde deurmat bij VKF Renzel. Onze logomatten zijn van hoge kwaliteit.
 

Maatwerk deurmat

Wilt u uw deurmat bedrukt hebben? Dat kan! Wij drukken uw speciale deurmatten op maat met logo, foto of tekst. Vanwege onze productielocatie kunnen wij ieder product maken.

Wij zorgen ervoor dat uw deurmat bedrukt bij u in de winkel, op uw evenement of beurs ligt. Uw op maat gemaakte mat met logo of tekst helpt u bij uw professionele uitstraling.

Wisselend aanbod

Wilt u graag uw aanbod regelmatig wisselen en toch vloerreclame? Ook dat kan. Met de FloorWindo kunt u makkelijk posters wisselen.

Dankzij de antisliplaag zorgt de FloorWindo voor een veilige presentatie. Ook dit product is in verschillende formaten te verkrijgen.

naar product »
 

Advies nodig?

Heeft u advies nodig voor uw mat op maat?
Of wilt u weten wat er nog meer mogelijk is voor uw deurmat bedrukt?

Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag.

+31 (0) 315 65 99 99

u kunt ons uiteraard ook een mail sturen!
Menu sluiten
Naar boven