Met opblaasbare displays kun je op beurzen en evenementen, maar ook buiten, bijzonder de aandacht op jou vestigen. Opblaasbare reclame biedt een aantrekkelijke advertentieruimte en krijgt ook veel aandacht van klanten en bezoekers. Gebruik onze opblaasbare producten om de aandacht op jou te vestigen en jouw reclameboodschap effectief te presenteren.
Sluiten
Filter en sorteer

Opblaasbare displays als blikvanger op de beurs

Op vakbeurzen of evenementen worden bezoekers vaak blootgesteld aan een groot aantal verschillende reclameboodschappen. Dit vereist meestal een in het oog springende vorm van reclame om op te vallen in de menigte. Idealiter zou de reclame van een afstand zichtbaar moeten zijn om een zo groot mogelijk aantal belangstellenden aan te spreken.

Je kunt een dergelijk reclame-effect bereiken met opblaasbare reclame. Het is van veraf gemakkelijk herkenbaar en kan zelfs dienen als wegwijzer naar jouw stand. Op die manier kunnen bestaande klanten jou snel vinden, terwijl jij de belangstelling wekt van potentiële nieuwe klanten.

De verschillende opblaasbare displays bieden een grote en aantrekkelijke advertentieruimte. Hiermee trek je de aandacht van potentiële klanten uit verschillende richtingen. Maak doeltreffend gebruik van de gegeven advertentieruimte met een aantrekkelijk drukmotief. Promoot jouw merk, jouw bedrijf of nieuwe producten met het fascinerende effect van opblaasbare reclame.

Met opblaasbare displays maak je van jouw beursstand een volledig succes. Afhankelijk van de locatie van jouw stand, kan het zijn dat je minder makkelijk gevonden wordt. Door gebruik te maken van een opblaasbare display vestig je gericht de aandacht op jouw stand en locatie. Een hoog aantal bezoekers is op deze manier verzekerd.
 

Opblaasbare reclame voor diverse toepassingen

De opblaasbare displays zijn geschikt voor buitenreclame in verschillende gebieden. De artikelen zijn ruimtebesparend te vervoeren, makkelijk op te zetten en behalen een hoog reclamesucces. Daarom zijn deze out-of-home displays populair voor mobiel gebruik op wisselende locaties.

De productie uit PVC of polyester zorgt dat de opblaasbare displays ook buiten gebruikt kunnen worden. Bovendien blijven de opblaasbare reclameartikelen stabiel, zelfs bij regen en wind. Door de eenvoudige montage en de geschiktheid voor verschillende weersomstandigheden blijf je flexibel in het gebruik van deze reclamedragers.

Met een opblaasbare reclamezuil „Air“ kun je jouw klanten van veraf verwelkomen. De zuil torent door zijn omvang boven de menigte uit en kan door bezoekers van verre worden gezien. Deze reclamezuil kan worden opgeblazen met een bijgeleverde luchtpomp. Binnenin de zuil bevindt zich het opblaasbare element waarover een bedrukte hoes is geplaatst.

Door de hoes te bedrukken in plaats van de opblaasbare reclamedrager, kunnen reclameboodschappen gemakkelijk worden verwisseld. Je kunt verschillende bedrukte omslagen gebruiken voor hetzelfde reclamemedium en het dus op veel verschillende manieren gebruiken. Je wilt een opblaasbare reclamedrager die je flexibel kunt inzetten? Een opblaasbare reclamezuil vergezelt jou van plaats tot plaats als een veelzijdige reclamedrager.

De opblaasbare boog „Air Goal“ is vooral populair bij sportevenementen. De boog wordt bijvoorbeeld vaak over de renbaan gespannen om de belangstelling te wekken. Door het formaat valt dit artikel snel op en krijgt het veel aandacht.

Reclame wordt geplaatst op een groot gebied van de opblaasbare boog. Door de hoogte van de boog en de bedrukking met een groot oppervlak kun je belangstellenden in een grote straal aanspreken. De levering van de boog is inclusief compressor en bevestigingsmateriaal.

Opblaasbare displays met individuele bedrukking

Laat jouw reclame opvallen door deze op opblaasbare displays te plaatsen. Voor een optimaal reclamesucces kun je het artikel van jouw keuze laten bedrukken met een exclusieve opdruk. Eenmaal opgezet, zal jouw reclame opvallend zichtbaar zijn.

Opblaasbare displays zijn erg populair. Voorzie jezelf van een echte blikvanger voor de volgende beurs, het volgende evenement of het volgende sportevenement.

Menu sluiten
Naar boven