Op zoek naar tenten voor uw promotieactie, beurs of evenement?
Wij bieden een breed assortiment professionele promotietenten. De tenten in ons assortiment kunt u optioneel uitbouwen met onze tent accessoires en paviljoens.

Sluiten
Filter toepassen

Stel uw eigen tent samen met uw eigen bedrukking!

Door een uitgebreide keuze aan tenten is het in onze webshop mogelijk om uw eigen tent samen te stellen, inclusief bijpassende accessoires. Onder de categorie ”parasols” kunt u bij uw tent passende parasols vinden. Voor een professionele uitstraling kunnen wij uw tent of parasol leveren met uw eigen opdruk. Door onze eigen drukkerij kunnen wij u scherpe prijzen rekenen voor het bedrukken van uw tent of parasol.

Tenten in diverse afmetingen

Onder de categorie tenten vindt u ons assortiment promotietenten met verschillende afmetingen. De tenten hebben standaard afmetingen maar kunnen ook aan elkaar geschoven worden met verbindingsklemmen. Op deze manier zijn er vele afmetingen mogelijk. Om lekkage tussen de tenten te voorkomen bieden wij regengoten, kijk hiervoor onder de categorie accessoires.

Zijwanden tenten

In de categorie accessoires vindt passende de zijwanden voor uw tent. Wij bieden dichte zijwanden zonder- en met ramen. Wij kunnen ook zijwanden bieden met een deur opening. Het is ook mogelijk om een halfhoge zijwand te bevestigen, hier kan een barplank op gemonteerd worden. Hierdoor wordt uw tent geschikt als verkoopkraam of als bar.

Paviljoens

Wij bieden ook kant-en-klare verkooppaviljoens. Deze paviljoens worden vaak gebruikt bij beurzen, evenementen en festivals. De paviljoens zijn aan alle zijden open waardoor uw klanten u van alle kanten u kunnen benaderen. De paviljoens kunnen optioneel worden geleverd met een houten vloer of met bar verlenging. Daarnaast kunt u optioneel de tent sluiten met een nachtafsluiting.

Menu sluiten
Naar boven