Op zoek naar tenten voor jouw promotieactie, beurs of evenement?
Wij bieden een breed assortiment professionele promotietenten. De tenten in ons assortiment kun je optioneel uitbouwen met onze tent accessoires en paviljoens.

Sluiten
Filter en sorteer

Stel je eigen tent samen met jouw eigen bedrukking!

Door een uitgebreide keuze aan tenten is het bij ons mogelijk om jouw eigen tent samen te stellen, inclusief bijpassende accessoires. Onder de categorie ”parasols” kun je bij jouw tent passende parasols vinden. Voor een professionele uitstraling kunnen wij jouw tent of parasol leveren met jouw eigen opdruk. Door onze eigen drukkerij kunnen wij jou scherpe prijzen rekenen voor het bedrukken van jouw tent of parasol.

Tenten in diverse afmetingen

Onder de categorie tenten vind je ons assortiment promotietenten met verschillende afmetingen. De tenten hebben standaard afmetingen maar kunnen ook aan elkaar geschoven worden met verbindingsklemmen. Op deze manier zijn er vele afmetingen mogelijk. Om lekkage tussen de tenten te voorkomen bieden wij regengoten, kijk hiervoor onder de categorie accessoires.

Zijwanden tenten

In de categorie accessoires vind je passende de zijwanden voor jouw tent. Wij bieden dichte zijwanden zonder- en met ramen. Wij kunnen ook zijwanden bieden met een deur opening. Het is ook mogelijk om een halfhoge zijwand te bevestigen, hier kan een barplank op gemonteerd worden. Hierdoor wordt jouw tent geschikt als verkoopkraam of als bar.

Paviljoens

Wij bieden ook kant-en-klare verkooppaviljoens. Deze paviljoens worden vaak gebruikt bij beurzen, evenementen en festivals. De paviljoens zijn aan alle zijden open waardoor jouw klanten jou van alle kanten kunnen benaderen. De paviljoens kunnen optioneel worden geleverd met een houten vloer of met bar verlenging. Daarnaast kun je optioneel de tent sluiten met een nachtafsluiting.

Menu sluiten
Naar boven