Ontdek de juiste accessoires voor uw paviljoen:

Paviljoens en vouwtenten zijn uit te rusten met verschillende hoogwaardige accessoires. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u vouwtent bestand is tegen harde wind en regen.

Creëer meer reclameruimte door in dit geval gebruik te maken van een (volledig) bedrukte zijwand. Ontdek onze tentvloeren en andere accessoires, ook geschikt als juiste uitrusting voor outdoor evenementen.

Sluiten
Filter en sorteer

Vouwtenten en paviljoens voor succesvolle outdoor-evenementen

Paviljoens zijn in een tuin te plaatsen, gaan met u mee naar verschillende evenementen of uw breidt er uw horecaruimte mee uit naar buiten toe. De tenten bieden een overdekte ruimte die u beschermt tegen regen of te veel zonlicht. Onze vierkante of rechthoekige vouwtenten zijn 100% waterafstotend en zijn TÜV-gecertificeerd.

Door gebruik van deze tenten beperkt u de invloed van het weer en verhoogt u het succes van uw outdoorevenement. Bij regen of wind schuilen bezoekers of klanten vaak even in uw tent. Hier kunnen zij wachten tot het droog is en in deze tijd kunt u intensief uw aanbod presenteren. Bescherm bezoekers en personeel, maar ook uw apparatuur en producten.

Met vouwtenten en hun waterdichte daken is uw beursstand of outdoor-verkooptafel effectief af te dekken. Maar alleen het toevoegen van zijwanden en vloeren maakt uw tent volledig weerbestendig. Deze accessoires zorgen voor een aangename sfeer in de tent en nodigen potentiële klanten uit om langer te blijven hangen.

Zorg dat u zo min mogelijk  afhankelijk bent van weerschommelingen. Maak gebruik van de beschikbare accessoires. Zorg voor accessoires van kwaliteit om indruk te maken op klanten en zakenrelaties.

Zijwanden met raam en/of deur

Paviljoenzijwanden met een deuropening of raam laten daglicht in uw tent. De vouwtenten kunnen rondom helemaal worden voorzien van zijwanden.

De zijwanden met ramen of deuren zorgen voor een afgesloten ruimte in de buitenlucht. Door gebruik te maken van ramen ziet dit er licht en uitnodigend uit. Er komt geen wind in het paviljoen en daardoor lijkt het warmer dan buiten. In combinatie met een heater of een tentvloer trotseert u de kou en houdt u deze buiten.

Accessoires met opdruk voor tenten

  • zijwanden
  • zijwanden met ramen
  • halfhoge zijwanden
  • reclame vlaggen
  • schuine kanten voor paviljoenvloeren

Accessoires zonder opdruk voor tenten

  • tentvloeren
  • vloerplaten
  • verlichting
  • straalkachels/heaters
  • bevestigings- en transportmiddelen

Paviljoen vloeren: de perfecte basis

Een tentvloer geeft uw paviljoen een hoogwaardige en professionele uitstraling. Een uitrusting met vloer is vooral handig op oneffen ondergronden of in weilanden. De paviljoenvloer zorgt voor een schone en vlakke ondergrond en zorgt daarnaast voor een prettig stagevoel. Koude die uit de grond omhoog komt, wordt grotendeels tegengehouden door de vloer.
Onze paviljoenvloeren vormen een modulair systeem dat op elk moment kan worden uitgebreid. De vloerplaten in sets van 4 zijn eenvoudig te leggen en compact te vervoeren. Ze zijn daarom perfect voor mobiel outdoorgebruik. Ga ook voor een hoogwaardige vloer en presenteer u professioneel op evenementen.

Staan, liggen of dansen, het kan allemaal op deze vloer. Deze verende vloer biedt tevens de mogelijkheid om kabels netjes onder de vloer door te leggen in kabelgoten. Afgewerkt met schuine kanten is de vloer barrièrevrij te betreden en vormt geen struikelblok. Deze randen kunnen desgewenst bedrukt worden zodat de vloer ook ingezet kan worden voor reclamedoeleinden.
Paviljoenvloer naar wens bedrukt met logo

Extra accessoires voor het uitrusten van uw vouwtenten

Bij de inrichting van vouwtenten en paviljoens zijn zijwanden en tentvloeren veelgevraagde accessoires. Daarnaast zijn de voetgewichten populair en worden ze ook vaak door ons aanbevolen. Deze zware voetplaten worden gebruikt om de tenten te verzwaren en zo de paviljoens stabiel en op de plek te houden. Ze zijn visueel onopvallend, maar bieden effectief de nodige ondersteuning voor outdoorgebruik.

Naast deze accessoires hebben wij nog vele andere producten om uw vouwtenten volledig mee te kunnen uitrusten. Ontdek onze heaters, LED-spots en bevestigingssets. Deze losse items zijn bij uitstek geschikt om in combinatie met een paviljoen te gebruiken. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en ook nog eens compact te vervoeren.

De accessoires zijn niet alleen geschikt voor tijdelijk gebruik in de buitenhoreca, maar kunnen ook gemakkelijk van evenement naar evenement worden meegenomen. Gebruik warmtekachels voor gebruik op de volgende kerstmarkt. LED-spots leveren een goede zichtbaarheid in de tent.

Wilt u de vouwtent gebruiken voor het uitserveren van eten en drinken? Combineer de tent dan eenvoudig met een halfhoge zijwand of een houten balie. Deze stevige toonbank is snel en eenvoudig aan de tentconstructie te bevestigen.

Zorg voor een hoogwaardige outdoor-presentatie

Wilt u uw onderneming ook outdoor op een hoogwaardige manier presenteren? Met paviljoens of promotietenten creëert u snel een overdekte ruimte in de buitenlucht. Dankzij onze waterdichte vouwtenten trotseert u weer en wind. Breidt uw tent en kwalitatieve uitrusting uit met functionele accessoires.

Wij bieden u een grote keuze aan verschillende accessoires voor uw vouwtent. Met deze selectie is de tent perfect aan te passen aan de betreffende locatie. Bepaal nu de juiste accessoires of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van verantwoorde keuzes toegespitst op uw wensen.

Menu sluiten
Naar boven