Vouwtenten en vouwpaviljoens worden bij zeer diverse evenementen of acties in winkel- of stadscentra ingezet. De tenten zijn waterdicht, stevig en stabiel - zelfs bij harde wind - en kunnen naar eigen wens bedrukt worden. Combineer de tuinpaviljoenen met waterdichte zijwanden en andere accessoires voor professioneel gebruik outdoor.
Sluiten
Filter en sorteer

Vouwtenten en paviljoenen van klein tot groot

Bent u op zoek naar een vierkante tuinpaviljoen voor een feest, evenement of andere gelegenheid? In ons assortiment vindt u professionele vouwtenten in verschillende afmetingen. Deze robuuste en stevige tenten zijn geschikt voor herhaaldelijk gebruik bij outdoorevenementen. Daarnaast geven wij u 10 jaar garantie op het frame van de meeste vouwpaviljoens.

Wij leveren vierkante paviljoens in de maten 2x2m, 3x3m tot 5x5m. Ook de tenten zijn verkrijgbaar in vele andere afmetingen. Er is ook een breed scala aan kleuren - kies de juiste vouwtent met extra versterkte naden. Dankzij de transporttas is uw bedrukte vouwtent een prettige metgezel bij verschillende gelegenheden.

Kies voor een vierkante vouwtent van 3x3m voor bijvoorbeeld de presentatie van uw bedrijf op een stadsfestival. Gebruik paviljoens van 6x3m en richt ze in met meerdere biertafelsets. Met dak- en zijwanden creëert u een extra weerbestendige, overdekte ruimte op elk evenement. Door het compacte transport - middels een transporttas - kan de tent eenvoudig van de ene locatie naar de andere worden vervoerd.
 

Bedrukking op het vouwpaviljoen: volledig bedrukken en bedrukte zijwanden mogelijk

Opvouwbare tuinpaviljoenen zijn praktische hulpmiddelen om het weer te trotseren bij outdoorevenementen. Met het betreffende formaat creëert u niet alleen een overdekte ruimte, maar beschikt u tevens over een potentieel reclamemedium. U kunt uw paviljoen laten bedrukken met uw logo of andere motieven.
Het bedrukken van vouwtenten voor uw outdoorevenement gebeurt geheel naar eigen wens. Kies voor een hoogwaardige opdruk van uw logo of kies voor een volledige bedrukking van het tentdoek. Bedrukte vouwpaviljoens maken zo ook nog eens effectief reclame voor uw onderneming. Zo loodst u klanten naar uw stand doordat ze uw onderneming al op afstand herkennen.

Hierdoor ontstaat een aantrekkelijke outdoorreclameruimte tegen gunstige prijzen. Presenteer uw evenement of onderneming professioneel door dus gebruik te maken van een bedrukte vouwtent. Zo kunt u de bekendheid van uw merk ook op een buitenlocatie vergroten. Gebruik de tenten dus om bepaalde plekken mee te overdekken en ze tevens in te zetten als aantrekkelijke outdoorreclame.

Overdekt oppervlak voor beurzen, evenementen en meer

Buitenevenementen zijn erg afhankelijk van het weer, zeker in het voor- of najaar is het lastig om outdoorevenementen te plannen. Want bezoekers worden niet graag nat, mocht het plotseling gaan regenen. In de zomer, als de temperaturen vaak hoger zijn, speelt schaduw een rol. Met onze vouwtenten beschermt u zichzelf, bezoekers en klanten tegen deze weersinvloeden.

Enerzijds zijn de vouwtenten waterdicht, anderzijds kunnen ze worden uitgerust met diverse accessoires, zoals zijwanden. Op deze manier blijven personen en producten beschermd tegen de regen. Het voorzien van zijwanden biedt intensieve bescherming tegen regen en wind. Dankzij extra voetsteunen blijven de tenten ook bij harde wind gewoon staan.

U kunt dit extra, weerbestendige oppervlak perfect gebruiken voor verkoop of presentaties outdoor. Heeft u een tent nodig om bijvoorbeeld uw wafelkraam te overdekken op het volgende stadsfeest of wilt u bij sportevenementen of buitenactiviteiten uw standruimte graag overdekken? Wij leveren u volledig bedrukte vouwpaviljoens in de juiste maat voor uw toepassing.

Accessoires voor vouwtenten voor professioneel gebruik

Met de juiste accessoires zijn de tenten nog beter af te stemmen voor uw toepassing. Tentwanden, tentvloeren, verlichting of heaters maken de tenten perfect voor outdoorgebruik.

In combinatie met extra zijwanden zorgt u ook voor extra reclameruimte. Presenteer uw logo of fotomotieven ook achter uw personeel in de tent op een achterwand. Kies tentwanden met of zonder ramen. Zijwanden met een deur kunnen worden gebruikt om van de tent een ​​afgesloten ruimte te maken.

Vouwtenten - uw stevige, stabiele en waterdichte metgezellen voor in- en outdoor

De vouwtenten in onze online shop kenmerken zich door hun goede kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, ze zijn ook 100% waterdicht en duurzaam. Zo bent u goed voorbereid op de volgende beurs, evenement of tentoonstelling.

Maak gebruik van ons aanbod van verschillende vouwpaviljoens en -tenten voor uw duurzame marketing op de Point of Sale. De hier aangeboden tenten kenmerken zich ook door hun lichte gewicht. Ze kunnen zeer snel weer uit elkaar worden gehaald, ingepakt worden en weer transportklaar gezet worden.

Het is dus geen probleem wanneer u de onderdelen van een vouwtent over een langere afstand moet vervoeren. In een paar simpele stappen is de tent klaar voor gebruik. Bij ons vindt u voor elke gelegenheid de juiste vouwtent!
Menu sluiten
Naar boven