Bedrukte parasols zorgen niet alleen voor een fraaie reclameruimte, maar bieden ook de nodige UV-bescherming. Zet de parasols buiten neer, op het terras of in uw horecatuin, om klanten een comfortabel verblijf te bieden. Zorg voor verkoelende schaduw met promotionele parasols.

Parasols zijn populaire reclamemiddelen - de grote reclameruimte op de parasols trekt optimaal de aandacht. Samen met een passende voet of standaard staan de parasols stevig en zijn ze desgewenst gemakkelijk te verplaatsen.
Sluiten
Filter en sorteer

Parasols: redders op zonnige en warme dagen

Ook in de zomer heeft het weer invloed op het gedrag van gasten, klanten en bezoekers. Langdurig in de zon zitten is voor veel mensen moeilijk, vooral op warme dagen. Het kan dus zijn dat ze van gedachten veranderen of ze wel of niet bij u op het terras komen zitten.

Parasols bieden de gewenste, verkoelende schaduw op de betreffende locatie. Dit maakt het verblijf meteen een stuk aangenamer. Bovendien is dit een cruciale factor om mensen in de eerste plaats naar uw restaurant of evenement te krijgen. Dit omdat veel mensen last ondervinden van de hitte of UV-bescherming willen.

Stel u voor dat u aan het fietsen bent. Het is warm en u wilt uzelf tijdens de pauze verfrissen met een koel drankje. Bij het ene café zijn alleen zitplaatsen in de zon beschikbaar, een andere heeft alle tafels voorzien van parasols. Waar gaat u zitten?

Het feit dat er geen schaduwplekken zijn, geeft vaak de doorslag. U kunt ze gebruiken om klanten aan te trekken, vooral in de zomer. Kies voor een bedrukte parasol en bied klanten belangrijke UV-bescherming. De parasols zijn dus niet alleen te gebruiken om schaduw te creëren, maar dienen ook als reclameruimte voor uw onderneming.

Reclameparasols met een logo bedrukken

Parasols zijn in het zomerseizoen permanent overal buiten waar te nemen. Overdag wordten ze voortdurend opgemerkt door voorbijgangers en wordt uw logo 'geregistreerd'. Dit creëert een branding-effect dat u kunt gebruiken om de bekendheid van uw merk of bedrijfsnaam te vergroten. Elke confrontatie met uw logo zorgt ervoor dat het logo in de hoofden van potentiële klanten wordt 'gebrand'.

Een volledige bedrukking van de parasol maakt hem outdoor tot een echte eyecatcher. Uw horeca-etablissement, uw beursstand of uw onderneming wordt doorgaans al van een afstand opgemerkt. Zo wordt de nieuwsgierigheid van mensen al van een afstandje opgemerkt. Door de parasols te bedrukken met (drank)merken is het direct herkenbaar welke merken bij u verkrijgbaar zijn.

Daarnaast zijn de parasols perfect voor het buitenterrein van uw onderneming. Ze stralen een zomerse, ontspannen sfeer uit en zetten kleurrijke accenten. Met een diameter van 1.800 - 2.000 mm bieden ze een groot oppervlak voor individuele opdruk naar wens. Kies de kleur van de parasol en bepaal het motief voor bedrukking op het parasoldoek.
Parasol bedrukt met ijsco logo

Reclame artikelen voor het juiste seizoen

In de zomer bieden parasols de mogelijkheid om stil te staan ​bij uw logo. De parasols bedrukt met uw eigen logo bieden verkoelende schaduwplekken. In restaurants, in buitenzwembaden, op festivals of op beurzen bieden ze zonwering op een groot oppervlak. Door de verstelbare hellingshoek beschermt een parasol ook als de zon lager staat.

De vulbare voeten zorgen voor de nodige stabiliteit, zodat de parasol ook bij zomerse wind stevig verankerd staat. Ze kunnen gevuld worden met water of zand. Even pauzeren met parasol nodigt uit om even comfortabel in de schaduw te vertoeven. Ook als reclameartikel zijn de parasols met bedrukking bijzonder populair.

De reclameparasols met logo kunnen ook door particulieren gebruikt worden als promotieartikel op de camping of in de eigen tuin. Uw merk wordt verder gepromoot door uw logo erop te laten drukken. Terwijl parasols in de zomer dienen als reclameparasols, zijn bedrukte paraplu's ideale promotieartikelen voor het vaak wat nattere herfst en winterweer.

In alle vier de seizoenen die we kennen worden reclameparaplu's regelmatig gebruikt als bescherming tegen bepaalde weersinvloeden. Dit kan intens zonlicht zijn, maar ook flinke regenbuien. De paraplu's zijn praktische reclame artikelen die mensen dankbaar accepteren en met plezier gebruiken. Tegelijkertijd bieden ze door het grote oppervlak een aantrekkelijke reclameruimte.
 Parasols laten bedrukken

Bij het bedrukken van de reclameparasols heeft u de vrije hand bij het ontwerpen van uw reclameuiting. De parasols kunnen desgewenst over het gehele oppervlak bedrukt worden. Bepaal zelf hoe de opdruk vorm krijgt: op de gehele bovenkant of op de 8 volanten van de parasol. Bij een parasol met een hellingshoek kan men de bovenkant ook vanuit een wat lager standpunt goed zien.

De reclameparasols kunnen discreet of juist opvallend , maar ook kleurrijk worden vormgegeven. Met passende motieven kunt u de presentatie van uw merk op de parasol overbrengen. Een verzekeringsmaatschappij presenteert zijn merk uiteraard anders op het doek dan een snoepbedrijf.
Logo parasol met parasolvoet
Als verzekeringsmaatschappij bijvoorbeeld wilt u professioneel en betrouwbaar overkomen. Bij het ontwerpen van een opdruk voor op de parasol kiest u doorgaans liever voor een kwalitatief hoogstaande bedrukking.  De parasol zal eerder wit of effen van kleur zijn met een opdruk van het logo op de volanten van de parasol.

Een snoepwinkel daarentegen wil zich op een opvallende manier en met vrolijke kleuren presenteren. De parasol zal in dit geval sneller worden ontworpen in felle kleuren en kleurrijke motieven. U merk moet centraal blijven staan. Dit verhoogt de herkenningswaarde, zodat u vaak al van een afstand opgemerkt wordt.

Individuele parasols met reclame - voor elk seizoen

  • aantrekkelijke outdoorreclame
  • groot oppervlak voor volledig eigen vormgeving
  • met logo of volvlaks opdruk
  • bescherming tegen diverse weerelementen
  • ook populair als reclameartikel

Naar de bedrukte paraplu's »

Maak reclame met parasols met uw eigen logo

U kunt onze parasols laten bedrukken met uw logo en ze geheel naar eigen idee vormgeven. Als promotieartikel maken de parasols al van ver reclame met uw logo erop. Ze kunnen in de zomer op verschillende plaatsen worden ingezet om UV-bescherming te bieden. De grote parasols met een diameter van 2 meter zorgen voor voldoende schaduw.

Rust uw zonneterras, uw evenement of mobiele beursstand uit met zo'n parasol. Maak het werk van uw personeel aangenamer en verleid klanten om langer bij u te blijven zitten. Kies voor een bedrukte parasol als outdoorreclame. Scoor punten bij klanten door schaduwplekken aan te bieden.
Menu sluiten
Naar boven