Paraplu's met hoogwaardige bedrukking trekken snel de aandacht en worden daardoor een veelzijdig inzetbaar promotiemiddel met praktische functie.
Sluiten
Filter en sorteer

Een paraplu als promotiemiddel

Promotiegeschenken zijn bijzonder succesvol wanneer ze praktische toegevoegde waarde bieden aan uw klanten. Paraplu's voldoen volledig aan dit criterium. Ze worden een constante metgezel in het dagelijks leven en dienen ook als mobiel promotiemiddel. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf niet alleen bij de eigenaar aanwezig blijft, maar ook de aandacht trekt van andere mensen.

Scoren bij uw klanten met dit promotiemiddel. Op bijzonder regenachtige dagen komt de bedrukte paraplu als redder te hulp. Uw klanten zijn in dergelijke situaties buitengewoon blij dat ze de paraplu bij zich hebben. Deze dankbaarheid wordt in verband gebracht met uw bedrijf en zorgt voor een positieve indruk bij de klant.

Omdat de paraplumodellen alledaagse voorwerpen zijn, worden ze vaak gebruikt. De duurzaamheid van de artikelen zorgt ervoor dat ze een blijvende metgezel worden in het dagelijks leven. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de klant vaak wordt geconfronteerd met uw bedrijf. Een gevolg hiervan is een versterkte klantenbinding.
 

De paraplu als merkambassadeur

Aan de andere kant zorgt aantrekkelijke reclame- of logobedrukking ervoor dat ook extra personen zich bewust worden van uw merk of bedrijf. De promotieparaplu dient als mobiel promotiemiddel. Op deze manier kunt u de bekendheid van uw merk of bedrijf vergroten. Niet alleen klanten profiteren van dit mooie relatiegeschenk, maar u krijgt ook een gratis promotiemiddel.

Bovendien voldoen paraplu's van allerlei soorten aan andere eisen van een promotiemiddel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen individueel worden bedrukt met zeefdruk of transferdruk. Maar het belangrijkste is de grote doelgroep die u met dit relatiegeschenk bereikt. Klanten en zakenpartners uit de meest uiteenlopende kringen zullen blij zijn met de hoogwaardige paraplu's.

Laat uw klanten niet in de regen staan. De paraplu's toveren met hun kleur mooie kleuraccenten in het grijs van een regenachtige dag en doen de natheid vergeten. Bij ons vindt u verschillende modellen die ook bestand zijn tegen sterke windstoten.

Mobiel promotiemiddel

Voor alle leeftijdsgroepen

Ideaal relatiegeschenk

Windproof systeem

De verschillende paraplumodellen

Bij ons vindt u diverse modellen paraplu's die u kunt gebruiken voor uw promotieacties. De verschillende modellen hebben allemaal verschillende eigenschappen. U beslist met welk artikel u uw contacten blij wilt maken.

Een groot deel van de paraplu's in ons assortiment is volledig automatisch. Deze automatische paraplu's kunnen met één druk op de knop worden geopend en gesloten. De spanveren worden bij het mechanisch inklappen opnieuw gespannen. Zowel tasparaplu's als stokparaplu's zijn verkrijgbaar in volautomatische versies.

U kunt ook bijzondere modellen bij ons vinden. Hieronder vallen tasparaplu's met een vulbaar handvat, asymmetrische paraplu's of duurzame artikelen. Met een duurzaam model kunt u zich milieubewust presenteren aan uw zakelijke contacten. Een vulbaar handvat biedt de mogelijkheid om uw producten, zoals koffiebonen en schroeven, in de schijnwerpers te zetten. We staan graag tot uw beschikking bij het kiezen van het juiste artikel.

Tasparaplu's

Een tasparaplu kan eenvoudig in elke tas worden opgeborgen en is direct beschikbaar wanneer dat nodig is. De paraplu kan niet alleen klein worden opgevouwen, maar wordt ook geleverd met een bijgeleverde tas voor een nette opslag. Snel op te zetten en weer in te klappen, genieten de compacte oplossingen van grote populariteit.

Vind hier niet alleen de bekende mini-tasparaplu, maar ook die met een twist. Onze tasparaplu beschermt niet alleen u tegen de regen, maar ook uw rugzak of handtas aan uw arm. Ja, zelfs uw bagage blijft droog.

Deze asymmetrisch vormgegeven paraplu's bieden u de vrijheid om opvallende voorwerpen of accessoires met de uitgestrekte zijde van de paraplu te overspannen, terwijl u zelf goed beschermd blijft onder het centrum van de paraplu.
Tasparaplu in asymmetrische vorm in zwart geel

Stokparaplu's

Maar ook de klassieke opvouwbare paraplu's raken niet uit de mode. Ze zijn juist als promotieartikel keer op keer een populaire keuze. Met een aantrekkelijke bedrukking worden de verschillende paraplu's de perfecte metgezel op regenachtige dagen.

Wie zijn paraplu gebruikt ter ondersteuning tijdens het lopen, vindt bij ons ook opvouwbare paraplu's, zoals bijvoorbeeld de automatisch opvouwbare paraplu. Met zijn frame van fiberglasribben voor betere stabiliteit en een gevlamd houten handvat met greep kan deze klassieke opvouwbare paraplu worden voorzien van uw eigen bedrijfslogo.

De opvouwbare paraplu's zijn ideaal om in de auto te leggen of te gebruiken als wandelstok tijdens een ontspannen wandeling. Als het regent, is de mobiele regenbescherming direct binnen handbereik. Met een groot schermoppervlak bieden deze paraplu's een bijzonder ruim reclameoppervlak voor uw ontwerpen.
Stokparaplu in zwart groen

Kinderparaplu's

Niet alleen volwassenen kunnen blij worden van een paraplu, maar ook kinderen genieten van kleurrijke paraplu's. De kinderveiligheidsparaplu is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft extra veiligheidskenmerken. Ondanks de kleinere afmetingen heeft deze kinderparaplu ook het Windproof-systeem en kan dus zelfs sterke windvlagen weerstaan.

Uitgerust met een creatieve opdruk of kleurrijke tekst maakt u de paraplu een echte eyecatcher. De gebogen handgreep is perfect geschikt voor kinderhanden, en afgeronde hoeken zorgen voor geen enkel letselgevaar.

De perfect afgestemde paraplu kan door kinderen worden meegenomen voor een wandeling in het bos of voor de volgende uitstap. Dit praktische en kleurrijke promotieartikel laat ook bij ouders een blijvende indruk achter.
Kinderparaplu in helder geel

Paraplu als promotieartikel : Een dagelijkse metgezel

Paraplu's zijn over het algemeen populaire promotieartikelen en worden door verschillende bedrijven gebruikt voor diverse marketingacties. Ze zijn zo geliefd omdat ze een dagelijkse metgezel zijn voor ontelbare mensen. Hierdoor blijft u bij uw zakelijke contacten bijzonder goed in herinnering. Bovendien zijn paraplu's zeer praktische voorwerpen die snel bescherming bieden tegen onverwachte weersveranderingen.

Een paraplu als promotieartikel beschermt uw klanten tegen de grillen van het weer. Zo zijn winkeltochten, rondleidingen of ontspannende wandelingen mogelijk zonder nat te worden. Men gebruikt deze artikelen in de meest uiteenlopende situaties, waarin men telkens dankbaar is voor de desbetreffende paraplu. Een zeer positief gevoel dat onlosmakelijk verbonden is met uw bedrijf.

Zo kan bijvoorbeeld een outfit/kapsel worden gered of een bouwbezichtiging gepland worden. In dergelijke sectoren kunnen promotieparaplu's een integraal onderdeel worden van de bedrijfsuitrusting en de klantenservice uitbreiden. Kappers of visagisten hebben de mogelijkheid om hun creaties te beschermen met de paraplu in CI-ontwerp. Bouwbedrijven kunnen zich professioneel presenteren op de bouwplaats tegenover kopers of investeerders.

Zoals u ziet, is een bedrukte paraplu niet alleen relevant als relatiegeschenk voor particulieren. Terwijl particulieren de paraplu voor hun persoonlijke doeleinden gebruiken, kunnen bedrijven de paraplu gebruiken om zich professioneel te presenteren. Of het nu in hotels is, tijdens rondleidingen of op evenementen, vooral in de dienstensector kunt u indruk maken met paraplu's.

Het respectievelijke CI-ontwerp kan probleemloos worden overgedragen met een bedrukking of opdruk op het promotieartikel. Dit verhoogt ook de herkenbaarheid van uw merk in de openbare ruimte. Zelfs bij bedrijfsmatig gebruik dient de bedrukte paraplu als aantrekkelijk promotieoppervlak. Ontdek onze paraplumodellen voor langdurig gebruik in uw onderneming.

Paraplu van gerecycled materiaal

Wilt u duurzaam adverteren zonder afstand te doen van de paraplu als reclamemiddel? De Zakparaplu EcoBrella is een volledig functionele, draagbare paraplu gemaakt van gerecyclede materialen. Zowel de hoes als het doek en zelfs het handvat van de paraplu zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen.

De verantwoordelijke paraplu biedt een uitstekend reclameoppervlak voor uw logo of bedrukking. Bovendien is hij uitgerust met een hoogwaardig Windproof-systeem.

U kunt de EcoBrella krijgen in normale grootte of als mini-zakparaplu. Maak indruk op uw klanten met dit duurzame promotieartikel.

Individueel bedrukte reclameparaplu's

Het centrale element van elk succesvol promotieartikel is de bedrukking. Met onze eigen drukkerij en jarenlange ervaring staan wij u deskundig bij. Voorzien van uw logo in levendige kleuren wordt de paraplu een opvallend reclamemiddel. Deze draagt zijn goed zichtbare boodschap bij regen of zonneschijn de wereld in.

De verschillende paraplu's in ons online assortiment bieden allemaal een aantrekkelijk reclameoppervlak. Op het respectievelijke materiaal kan een logo- of reclamebedrukking naar wens worden geplaatst. Kies de paraplu in uw favoriete kleur en wij voorzien deze van uw motief. Ook paraplu's van transparant materiaal kunnen bij ons worden geselecteerd en bedrukt.

Dankzij de logo-opdruk worden niet alleen uw contacten keer op keer aan uw bedrijf herinnerd. De opdruk is al van veraf zichtbaar voor voorbijgangers. Vooral al bekende logo's en merken worden door voorbijgangers des te sneller opgemerkt. Transformeer uw paraplu met een afdruk van de hoogste kwaliteit razendsnel tot een reclameparaplu.

Ontdek nu de bijpassende paraplu die het beste bij uw bedrijf past. We helpen u graag bij het kiezen van het juiste model. Bovendien ondersteunen we u bij het maken van de drukgegevens. We controleren uw drukbestand grondig op fouten om een ​​optimale drukresultaat te garanderen.

Laat nu de gewenste paraplu bedrukken met uw logo. Verras klanten en zakenpartners met een promotieartikel van bijzondere aard.
Menu sluiten
Naar boven