In deze categorie vindt u handige promotieartikelen die uw klanten keer op keer weer gebruiken.
Sluiten
Filter en sorteer

Vrije tijd & huishoud

Herinneren klanten uw bedrijf nog wanneer ze thuis zijn? Hier is wel wat aan te doen! Wij hebben in deze categorie een samenstelling gemaakt van gadgets en relatieartikelen die uw bedrijf of dienst steeds opnieuw weer onder de aandacht brengt. U vindt hier een grote verscheidenheid aan handige allerdaagse artikelen zoals flessenopeners, paraplu's, mokken en snijplanken.

Veilig onderweg

Wij hebben ook diverse relatieartikelen voor onderweg in ons assortiment, zodat uw klanten veilig op weg kunnen. In sommige landen zijn bijvoorbeeld veiligheidshesjes verplicht, mede hierdoor is dit een handig artikel om uit te delen bij uw klanten. Bij ons kunt u veiligheidshesjes bedrukken met uw logo of slogan. Wij hebben ook USB opladers voor in de auto.

Groot bereik

Op zoek naar meer zichtbaarheid en attentie in het straatbeeld? Laat paraplu's bedrukken! Met paraplu's bereikt u niet alleen klanten, maar ook een breed publiek op straat. Paraplu's zijn erg duurzame relatiegeschenken, het materiaal gaat meestal jaren mee en wordt niet snel weggegooid.

Mocht u toch niet vinden naar waar u op zoek bent, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen ons best om samen met u het gewenste resultaat te bereiken. Kijk voor onze gegevens op onze contactpagina of stuur een mail naar: verkoop@vkf-renzel.nl

Menu sluiten
Naar boven