VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Vrijetijd en outdoor

In deze categorie vindt u handige promotieartikelen die uw klanten thuis keer op keer kunnen gebruiken.

Meer lezen »

Vrije tijd & huishoud

Herinneren klanten uw bedrijf zich als ze thuis zijn? Wij hebben in deze categorie een samenstelling gemaakt van gadgets en relatieartikelen die uw bedrijf of dienst onder de aandacht zal brengen. U vindt een grote verscheidenheid van handige allerdaagse artikelen zoals flessenopeners, paraplu's, mokken en snijplanken.

Veilig onderweg

Wij bieden ook diverse relatieartikelen voor onderweg zodat uw klant veilig op weg kan. In sommige landen zijn veiligheidshesjes verplicht, mede hierdoor is het een handig artikel om uit te delen bij uw klanten. Bij ons kunt u veiligheidshesjes bedrukken met uw logo of slogan. Wij bieden ook USB opladers voor in de auto.

Groot bereik

Op zoek naar meer zichtbaarheid en attentie in het straatbeeld? Laat paraplu's bedrukken! Met paraplu's bereik je niet alleen uw klant maar ook een breed publiek op straat. Paraplu's zijn duurzame relatiegeschenken, het materiaal gaat jaren mee en wordt niet snel weggegooid.

Mocht u toch niet vinden naar waar u op zoek bent dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij doen ons best om u het gewenste resultaat te geven. Kijk op onze contact pagina of stuur ons een e-mail: verkoop@vkf-renzel.nl