Met unieke reclame artikelen en bedrukte giveaways zult u lang en vooral op een positieve manier door uw klanten, relaties en medewerkers herinnerd worden. Of het nu voor een marketingcampagne, de volgende vakbeurs of voor uw medewerkers is. Promotionele artikelen van hoge kwaliteit hebben vele toepassingsgebieden en verhogen de bekendheid van uw bedrijf aanzienlijk. In ons assortiment vindt u diverse leuke giveaways die u kunt laten bedrukken.

Bekijk onze drukspecificaties »
Sluiten
Filter toepassen

Reclame artikelen voor klantenbinding

Als ondernemer is het belangrijk om een relatie op te bouwen met klanten, partners en leveranciers. Klantenbinding speelt een essentiële rol bij verkoopbevordering. Reclame artikelen zijn een van de beste manieren om de band met klanten en relaties op te bouwen of uit te breiden. Relatiegeschenken bedrukt met uw logo hebben een positief effect op uw verkoopbevordering.

De relatiegeschenken en giveaways deelt u uit op de vakbeurs, tijdens evenementen of marketingcampagnes, maar ook rond kerst om uw partners te bedanken. De reclame artikelen zijn vooral populair bij speciale evenementen. Er is bijna geen bedrijfsfeest, opening of vakbeurs zonder originele giveaways. In de massa van aanwezige bedrijven valt u op met een uniek relatiegeschenk.

Door het promotieartikel blijft u ook na het evenement aanwezig in het bewustzijn van de klant of potentiële klant. Voorwerpen die in het dagelijks leven gebruikelijk zijn, zorgen ervoor dat uw bedrijf lang herinnerd wordt. Het resultaat is een betere klantenbinding of de aansluiting van nieuwe klanten en partners.

Ook worden promotieartikelen vaak verzonden met online bestellingen als extraatje. In de klassieke detailhandel zijn relatiegeschenken soms verkrijgbaar op het punt van aankoop. Aan de receptiebalies van praktijken en openbare en culturele instellingen worden promotieartikelen ook vaak gebruikt om reclame te maken.

Om het gewenste effect te bereiken, moet bij de keuze met bepaalde aspecten rekening worden gehouden. Wilt u een specifieke klantengroep aanspreken of het grote publiek? Wilt u het promotieartikel laten bedrukken met uw logo of een speciale slogan? Welk type promotieartikel moet worden gebruikt als giveaway? Wij geven u graag advies.

Naast bedrukte balpennen of sleutelhangers zijn er nog veel meer artikelen die gemakkelijk kunnen worden bedrukt. Met reclame artikelen van hoge kwaliteit blijft u ook op lange termijn aanwezig bij klanten en zakenpartners. Ons aantrekkelijk assortiment biedt u vele mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag bij de keuze van het perfecte promotieartikel.

Reclame artikelen met toegevoegde waarde

Het assortiment reclame artikelen verrast door zijn verschillende facetten. Er is een grote verscheidenheid aan artikelen die in het dagelijks leven in verschillende situaties worden gebruikt. Natuurlijk is eetbare reclame ook vertegenwoordigd.

Eetbare reclame artikelen zijn erg populair. Fijnproevers kunnen zich laten verrassen met diverse lekkernijen. De verpakking van snoepjes, chocolade of snacks kan worden bedrukt. Met vegan artikelen, pepermuntjes of kauwgom spreekt u een breed publiek aan.

Relatiegeschenken die in het dagelijks leven gemakkelijk te gebruiken zijn, zullen mensen lang aan uw bedrijf doen denken. Hulpmiddelen voor boodschappen, reizen of zelfs persoonlijke hygiëne worden lange tijd gebruikt. Op het gebied van lichaamsverzorging kunt u uw klanten voor hun volgende reis uitrusten met een dermatologisch getest ontsmettingsmiddel, douchegel of zonnebrandcrème.

Wat duurzaamheid betreft, bieden wij verschillende ecologische reclame artikelen aan. In termen van groene marketing omvatten de duurzame producten gerecycleerde, natuurlijk geproduceerde en bewust verpakte promotieartikelen. Naast groeipapier en groentezakjes vindt u in deze categorie ook huishoudartikelen, pennen en servies. Het ecologische relatiegeschenk kan ook gemakkelijk van een bedrukking worden voorzien.

Uiteraard worden promotieartikelen met een toegevoegde waarde bijzonder goed onthaald door de klanten. Dit kunnen relatiegeschenken zijn voor op kantoor (zoals blocnotes en rekenmachines), voor het huishouden of ook de meest uiteenlopende giveaways.

Giveaways zijn kleine producten zoals aanstekers, balpennen of sleutelhangers. Giveaways zijn vaak in grote hoeveelheden nodig. Wij bieden aantrekkelijke staffels en verpakkingen, waardoor het uitkiezen van een relatief goedkope giveaway geen probleem wordt.

Textiel als promotiemiddel

Textiel is ook een zeer populair promotieartikel. Voorzien van een textielbedrukking zijn ze uitstekend geschikt om uw bedrijf te promoten. Voor de afwerking van het textiel zijn verschillende technieken beschikbaar.

Wij bieden extra mogelijkheden voor het ontwerp van textiel. Naast bedrukken is borduren een hoogwaardig alternatief voor textiel. Namen, logo's en vele andere motieven kunnen worden op uw textielproducten gedrukt worden. Borduren van uw teksten en logo's borduren zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit.

Tenslotte is er de mogelijkheid om textiel te bedrukken door middel van lasergravure. Een laser wordt gebruikt om het motief in het oppervlak van het materiaal te 'branden'. Deze afwerkingstechniek is geschikt voor dikkere stoffen.

Originele relatiegeschenken

Naast giveaways en reclame artikelen hebben wij ook relatiegeschenken in het assortiment. U kunt hierbij denken aan Rituals pakketten en reisproducten, maar ook huishoudelijke artikelen of seizoensgebonden geschenken.

Wij zorgen graag voor bedrukte relatiegeschenken om uw medewerkers en relaties de ultieme ervaring te geven. Wanneer uw relatiegeschenk bedrukt is met uw logo of een mooie tekst, is het des te leuker om weg te geven.

Met een relatiegeschenk geeft u een blijk van waardering aan uw klant, partner of collega. Deze blijk van waardering blijft in het geheugen van uw relatie gegrift en zal bijdragen aan de goede samenwerking die jullie hebben. Laat uw relatiegeschenken bedrukken om net dat stapje extra te zetten voor uw relaties.
 

Bedrukte reclame artikelen

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk of bedrukte giveaway? Een reclame artikel met personalisatie zorgt voor een optimaal effect. Door het promotieartikel te individualiseren, zorgt u voor een langdurige aanwezigheid van uw bedrijf bij partners, klanten of collega's.

Naast de grote keuze aan producten, heeft u verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van het reclame artikel. Bijna al onze promotieartikelen kunnen individueel worden bedrukt. Wij laten ook de keuze van de kleur aan u over. Onze eigen drukkerij past een grote verscheidenheid van druktechnieken toe.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Promotionele artikelen en geschenken moeten nauwkeurig worden gepland voor het gebruik ervan. Wij helpen u hier graag mee!

Heeft u al een keuze gemaakt voor een leuke giveaway of relatiegeschenk en wilt u deze laten bedrukken? Neem dan contact met ons op via 'Meer informatie of artikel aanvragen »' bij uw gekozen product. Hier kunt u meteen uw gewenste bedrukking bijvoegen. Na akkoord van een digitale drukproef gaan wij voor u aan de slag!

Bekijk onze drukspecificaties »
Menu sluiten
Naar boven