Kategoriebanner_reclame_artikelen
Laat klanten zich binden aan uw bedrijf of product! Wij bieden u een breed en diep assortiment op gebied van relatiegeschenken en giveaways. Kijk hieronder in de diverse categorieën en ontdek ons assortiment!

Meer lezen »

  1. 1 VAN 7

Geef een relatiegeschenk!

Zorg ervoor dat uw zakelijke relatie's u niet vergeten. Geef een geschenk dat past bij uw onderneming of bij de tijd van het jaar. Veel geschenken kunnen naar uw wens worden bedrukt. Door onze eigen drukkerij kunnen wij scherpe prijzen aanbieden voor het bedrukken van onze relatiegeschenken. In ons assortiment hierboven staan diverse artikelgroepen. Maak een keuze uit ons ruime assortiment!

Vergroot uw naamsbekendheid

Verspreid geschenken met uw naam of bedrijfslogo. De meeste zakelijke relaties waarderen het om een gift te krijgen. Uw onderneming heeft voordeel van onze relatiegeschenken. Geef uw personeel functionele bedrijfskleding van een hoge kwaliteit. Alle kledingstukken uit ons assortiment kunnen worden bedrukt met uw logo. Naast de functionele artikelen bieden wij voor elk seizoen leuke passende relatieartikelen. Kijk onder de artikelgroep ”seizoensartikelen” voor alle seizoenen.

Verhoog de loyaliteit van uw klanten en medewerkers

Met mooie en handige relatiegeschenken kunt u de loyaliteit van uw onderneming verhogen en mensen binden aan uw merk. Vrijwel elk relatiegeschenk betaald zichzelf terug door de verhoging van uw naamsbekendheid en de gunfactor.

Heeft u vragen over ons assortiment relatiegeschenken?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar verkoop@vkf-renzel.nl:
Wij staan u graag te woord.
 

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund. Kies een andere browser.

VKF Renzel B.V.
Naar boven